140 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.10.18, 23:36 @sunguroglu_ Nr.: 81 Antworten

Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç..
Güzel bir tespit.
0

Beitrag gepostet am 21.10.18, 23:36 @ruyalaralemi Nr.: 82 Antworten

Sizlere iyi geceler bol ve güzel sohbetler...
0

Beitrag gepostet am 22.10.18, 01:25 @isabella Nr.: 83 Antworten

Böyle yargimi olur en azindan 5 ile 10 yil arasi ceza görmeli bu direkmen ölüme tesekbüs kiz hakli sinir krizi gecirmekle
0

Beitrag gepostet am 23.10.18, 13:38 @isabella Nr.: 84 Antworten

Maşallah bir kaç gün uğramayınca coştukça, coşmuşsunuz. Yine klasik 1 tane yorum ile cevap vermek istiyorum. Yuh demek istiyorum öncelikle, konum net ortada nedeni önemli değil, bir insanı yaralayıp, bir organını kaybetmiş olmasının ve bunun üzerine kanunları hiçe sayan bir hakimi eleştiriyorum. NET!  Bu bir insanlık suçudur, yapılanın  yanlış olduğunu demem için bir avukat, bir hakim bir savcı olmam gerekmiyor. Ha ne biliyorsun avukat mısın diyenler, 5232 sayılı Türk ceza kanunun 87/1 ci maddesine göre  bulup okuyun aynen böyle yazıyor “ Mağdurun duyularından veya organlarından birinin sürekli işlevini yitirmesine neden olursa belirlenen ceza 8 yıldan az olamaz “. Oldumu şimdi ? ben üşenmem araştırırım, soruştururum sağlam kaynaklardan, googleden de değil, bizzat bu mesleği icraat edenden, öğrenip öyle ortaya atarım. Böyle haberleri sürekli okuyoruz sadece Türkiye’de değil bütün dünyada şiddet olayları var, Yok diye inkar etmedim ki zaten ama şu bir gerçekki gözetim halinde olan 47 ülkede en çok Türkiye’de kadına şiddet olayları ve bir çok kez de yanlış hüküm verildiği istatistikler ile belirlenmiş durumda. Bu ne Türklüğün ne Osmanlı’nın suçu (oralara nasıl geldiyse artık konu) o gün çalışan hakimin ayıbı, gorevini suistimal edip, kanunları hiçe sayarak böylesine karar vermesidir. Kabul edinki devlet her şeyi görmüyor, bu yüzdende bu haberlerin çıkması gerek, eleştirmek gerekki ortalık (hangi platform olursa olsun )  temizlensin. Bu birlik beraberlik sözle olmaz icraat ile olur ve ben vatandaşlık hakkımı, insanlık hakkimi vicdan hakkımı sonuna kadar kullanırım işinize gelirse, gelmezse....tzzz..Bazı arkadaşlar demişki islamofobik, papaz özentisi Yok müslümanları hristiyan  yapma sevdası, bu kadar saçma sapan yorumları kendinize saklayın lütfen konunun din ile ne alakası var? Neymiş efendim Müslümanlar kadına şiddet uygulamazmış, pardon hangi gezegende yaşıyorsunuz? Çıkartın  o at gözlüklerini biraz,haberleri takip edin her gün yaşanıyor, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verilerine göre ülke genelinde yaşamının herhangi bir döneminde eşi veya eski eşi tarafından fiziksel şiddete maruz bırakılan kadınların oranı yüzde 39.3. Yaşadıkları fiziksel şiddet sonucunda yaralanan kadınların oranı yüzde 25. Yaşadıkları şiddeti kimseye anlatamayan kadınların oranı ise yüzde 48.5. Bu da gösteriyor ki bu verilerdeki şiddet gerçeğin çok çok altında. Üstelik bu veriler devletimiz tarafından geçtiğimiz yıl açıklandı ve destek içinde çağrıda bulunuldu, nasıl ki terör eylemleri için yardım bekleniyorsa şiddet ve istismar konularında ayni şekilde destek şart. Şiddet her ırkta, her dinde, her renkte mevcut, masal anlatmayın bana. Bunlar işinize gelmediğinden, belkide kondurmak istemediğinizden süsler, püsler böylesine ciddi bir konuyu, ört bas ederek gerçekleri kapatamazsınız.  Bir arkadaşım bu duruma bela okurken “ Allah razı olsun” deniliyor ben eleştirrdiğim içinmi kötü oluyorum ? Sevsinler  Hani Ben dinsiz, imansız, Avrupa sevdalısı, vatan hainiyim ya ama geceleri nedense başımı yastığa rahatça koyuyorum peki ya siz? Bırakın bu işleri artık bencil olmayın, yanlışları görelim, eleştirelim ki herkesin bekası icin insanlar hakettiğini, güvenli yaşasınlar. Bugün değilse belki yarın birimizin, yada yakınımızın  hak ve hukuğa ihtiyacı olacaktır, garantisi varmı ? Yok ! Ayrıca da bir daha yazıyorum kurallara uygun, istediğim konuyu açar istediğim platformda tartışırım, kimsedende izin almak zorunda değilim, beğenmiyorsanız yazmazsınız olur biter. Tekrarlıyorum ne Türk erkeğini, ne Müslümanlığı kötüledim, dört harfiniz ile uydurmayın, ya adam gibi fikrinizi söyleyin yada konulara dahil olmayın hakarete lüzum yok !!! Saygılar ..
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 23.10.18, 17:03 @isabella Nr.: 85 Antworten

uzat alnini.... 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 23.10.18, 17:40 @isabella Nr.: 86 Antworten

senin gözlerinde öperim  ellerine saglik 
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 17:12 @guleyy Nr.: 87 Antworten

Tarih bilmeyen sen osmanlıyı anlatma istersen. Uçkurları yüzünden çökmüşlermiş miş... Pehhhhh pehhhhh pehhhh
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 17:15 @guleyy Nr.: 88 Antworten

Birincisi her konuya vakıf olmak zorunda değilsin. İkincisi akli zekan yaşına göre biraz geride.. Üçüncüsü konu kişiselleştirmiyorum. Bana yapılmış bir hakaret karşısında susmuyorum sadece.. Sen işine bak..
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 17:19 @isabella Nr.: 89 Antworten

Ya sanarlarki şu yorumlardan ben marzist, majozist bir insanım. Ben bir naciz kulum ne acı vermekten nede acı çekmekten zevknalmıyorum. Sadece demeye çalıştığım o hayvan herif ceza almadıysa bunun bşr sebebi olmalı. Madem erinmiyor üşenmiyorsun mahkeme bilgilerine, karar metinlerine ulaş, ulaş ki çöz mevzuyu..
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 17:59 @ruyalaralemi Nr.: 90 Antworten

Allah başınıza vermeye her can yakan suçlumu, kedi köşeye sıkışınca saldırgan olmuyormu, sebep sonuç ilişkileri, bu yüzdendir karar metinlerinede ulaş net bilgi ver madem. Üstün körü yorum yapmak kolay. Birde ben kimsenin avukatı değilim, hakim savcı hiç değilim, bu boş muhabbetide devam ettirmeyeceğim. Size bol şanslar..
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 18:15 @ruyalaralemi Nr.: 91 Antworten

Demagojiye girmeden bence kapatalım bu konuyu selametle
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 27.10.18, 18:31 @isabella Nr.: 92 Antworten

Bencede...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç...