|
|
|
Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç.. |
Aslını inkar edenin Allah versin belasını. Sen ne sin aslın ne, papazın dediği gibi müslümanları hıristiyan yapmaya çalışmayın onları bizler gibi yaşamaya aliştırın, şayet bizler gibi yaşamaya alışırlarsa ne aile kavramları kalır, nede şerefleri sen görüyorum ki bu papazın en başarılı ürünüsün... Şimdi kendi atasına kendi nesline küfre kadar alçalacak senmi bana doğruluktan bahsedeceksin... Kadına seçme ve seçilme hakkını bile birçok avrupa devletinden önce veren türkleremi hakaret edeceksin, kadın bizde hep baş üstğnde tutuldu ama avrupalılar kadını hep cinsel obje olarak gördü, biz cenneti ANA LARIMIZIN AYAKLARI ALTINDA ararken onlar kadını insan yerine koymuyordu... ŞİMDİ hak ve doğrular karşısında susup dilsiz şeytan olacağıma, doğru bildiklerimi haykırararak soyuna küfrenler karşısında kötü olmayı yeğlerim. Senin türünde insanlarla da hiçbir konuda muhatap olmak istemem sen öfke kontrolü olmayan birisin, ayriyeten git bir doktora kişilik problemin varsa... Ünlü bir türküden esinti gelsin sana ASLIN İNKAR EDENE DÜŞMANIM.... Senin türünde ki insanlarla bırak düşmanlığı muhatap bile almıyorum... İŞİNE EEE.. . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tüek erkeği, kürt erkeği, çerkez, azeri erkeği daha sayamadıklarım TÜRKİYE CUMHURİYETİ erkekleri dünyanın en mert erkekleridir, sevdimi adam gibi sever, sevdiğini baş tacı yapar ona zarar getirecek her duvarı yıkar, eşine sağdıktır başka bir çehreye yüzünü çevirmez, namusludur kadınına laf ettirmez, kıskançtır domuz kültürü yoktur bilmez. Ancak kanı bozulmuşlar helak olacaklar hariç. Papaz peşinde koşup bize bizden olmayan şeytani doğru bildiklerinizle gelmeyin bizim doğrumuz bize yeter sizden ne nasihat almaya ihtiyacımız var nede ders. Biz bize yetiyoruz siz kendi özünüze bakın... Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkmayın, çünkü biz sabah besmeleyle kelimei şaadetle kalkıyor yatarkende kelimei şaadet ve besmelemizi çekiyoruz, size de diyoruz ki ey papazcı, desturrr demeden karşımıza geçip bize vaaz vermeye kalkmayın,.... İŞİNİZEEE İŞİNİZEEEE |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eyyy sungurlu oğlu alsana cvp, aldınmı cvp, papazın peşinde koşan bu adamı savunacak kadarmı saptın. Ben bu adama edepsizlik yapmadım bu adam bana küfredecek kadar küçüldü, sen bu adamı savunacak kadarmı küçüldün. Sana yazıklar olsun, sende aslınımı seçeceksin yoksa bu islamfobik papazcıyımı. Şimdi iyi oku ben kadına şiddeti doğruluğunu hiç bir zaman savunmadım savunmam benimde anam bacım eşim var bende türküm hiç bir kadına şiddet uygulamadım uygulayanı da tasfir etmem. Sadece vuku bulan olayda ki durumun insani bir durum olduğunu vurguladım tamamen adalete kalmış karşılıklı insani durumların olabilme ihtimalinden. Almanyada kadına şiddet hiçmi yokta bilinçli olarak Türkiyeyi gündeme getiriyorlar. Bunalar Türkiye erkeklerini kötü göstermeye çalışan islamfobik kısımlara küçük akılları ile hizmet etmeye çalışan papazcılar bunlaramı itibar ediyorsunuz, yazıkkk... Sözüm yok söz sizde... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen mihriban hanım yüreğinize, güzelliklerle dolu yüreklere sağlık.... Allah yanınızda yardımınızda olsun inşallah... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi soruyorum sizlere, bana kızıp anama avradıma dil uzatacak kadar alçalan bir karaktere sahip bir insanmı kadın.hakları savunucusu olur? Kimki bu tür edepsizi savunursa ondan farkı kalırmı... Tam bir şiddet yanlısı karakter yosunu insan... Burada bir sözümde site yöneticisine onada yazıklar olsun hala o adamı burada tutuyor yazık.. . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yo kesinlikle ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım aslımı inkar etmiyorum.. Ne mutluki Türküm ve müslümanım aslımı bilirim dost ırkçı bir insan değilim türkmerkeğiyim sonuna kadar kürt yeğenlerim var ırkçılık yapmam. Alman ile evli akrabalarım var ırkçılık yapmam ama aslını her kim inkar ederse ona ırkçılık değilde ayrımcılık yaparım... Söz anlayanındır anlamayan yorum yapmsın. Türk erkeği eleştiriliyor. Karısını içip içip döven hans değil. Yine söhlüyorum NE MUTLU TÜRKİYE LİYİM DİYENE... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim düşüncem bize karanlık olan iki kişi arasındaki olaylar bize karanlıktır yorum yapmak doğru değildir diye bir düşüncemden bahsetmeye çalıştım olay bu. Yargı ama doğru ama yanlış bir karar vermiş vs olayın içyüzünü tam olarak bilmiyoruz tahrik te olabilir vs. Almana gelince akıl sağlığı Türke gelince hayvani iç güdü oluyor. Delimiz bizim delimiz sizemi kaldı bizim adaletimiz. Olayın bütün hepsi özet olarak bu. Adam küferediyor ayıp yahu edep yahu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kardeş ben yedi cihana hüküm sürmüş, gittiği her yere tevazu ve güzelliklerini götürmüş bir ırkın torunu ahvalıyım, ben övünerek Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene diye biliyır isem aslın inkar etmeyen her babayiğitte kendi soyunda mutluluğunu isnat etsin... Bu kadar... Sizde ırkınıza göre mutluluğunuzu paylaşın Almanlarda böyle yapıyor fransızlarda vs hepsi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaw arkadaş bir Türkü, kürdü savunan benmi varım, hepinizmi papazcı oldunuz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyanın her yerinde kadına şiddet var, ancak biz kadını şerefimiz olarak görürüz namustur baş tacıdır kadın. Gözümüzden kendimizden sakınırız kadını. Kırılmasın incinmesin elçksiği olmasın diye çalışır çabalarız ona gelmesin bana gelsin diye dualar ederiz. Çok severiz, çünkü kitabımız emreder. Aişe anamız bizim en deperli varlığımızdı ya rabia ya biz kadını Allah bir her şeyden üstün görürüz. Kadın bizde cinsel obje değil anadır... Bizim topraklarımızın ismi bile ana dolu dur ya hiç mi düşünmezsiniz fark etmezsiniz bir çok şeyi. Yazıktır kendi öz vatanınıza bu kininiz düşmanlığınız nedir. Özünüzümü yitirdiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni anla dost, anlayarak yargıla ben kendimce kendi atamla gururumdan bahsederkwn sende kende ceddinle gurur duy dedim kürt benm kardeşim oda ne mutlu kürdüm diyene desin milliyetine aslına saygısını yitirmesin. Ama kardeşlik duygularını yetirmesin. Kürt ile Türkün Çerkezin vs Anadolu topraklarında yaşayan yeşeren nice milletlerin göbek bağları bir kesildi ne ırkçılığından bahsediyorsun sen. Yazık sana öteleyenin iteleyenin ırkçılık yapanın Allah belasını versin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok sag ol allahtan dilerim allah kadinlarimiza kizlarimiza yardimci olsun allah onlari kötülüklerden pisliklerden korusun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hay ağzına sağlık. Daha 2 ay oldu veyahut olmadı bir alman karısına sokak ortasında yumruk atıp baydı bir Türk te o almanı dövdü görüntülü haber yaptılar... Bak şöyle konuşalım işte. Biz Türkler bu tür konularda aşırı duayarlıyız, kadına şiddet yapıldımı dışlansın o kişi diye haberini yapıyoruz ama onlar saklıyor gizliyorlar örtbas ediyorlar belki bizden daha kötüler. Adam kızı kaçırmıs 17 sene bodurumunda saklamış tecavüz etmiş ingilterede karısıda suç ortağı bak sen şu olayı konuşmuyorlar ama Türkiyede adam karısına fiske vurunca haber oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin, Allah razı olsun... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye nin farkı aslında kadın haklarında biz daha hassas davramçnmaya çalışıyoruz. Bazı ketem insanları aramızda barındırmamamız gerekiyor. Olay bu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ben buaraya video atmasını beceremiyorum aklım ermiyor guley, sana avrupadan örneklemeler atayım, fransızların vahşetleri, adamkarın geleneklerınde var kız çocuklarını k.... Sopalamak. Ya bırak osmanlıyı sen nereden biliyorsun, bilsen hürremi bilirdin kadın resmen osmanlıyı parmağıyla yönetmiş. Senin bahsettiğin fransız ataları ve alman lar. Biraz soyuna sallama artık babanda kardeşinde deden de türk veyahut kürt osmanlının has parçaları... Yer gariiii da artıkk.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman bildiklerinle aklının erdikleri ile kal... Hadi bakalım aklının ermediklerine karışma... Bayan çok bilmiş ben sizi birçok formdan tanıyorum zaten siz her konuyu bir gıdım bilirsiniz. Bildikleriniz sizin olsun... Bildik ve ilgilendiklerimiz bizim... Hayırlı bilmeler mutluluklar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elhamdülilah görmüşler ki sungurluoğlu ve de rüyalaralemi gibi birçok yiğit doğmuş...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böööööö korktunmuuuuu.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birde osmanlı sadece türklerin değildi ki kuran türk diye türk yurdumu olmuş. En mütavazi en saygı değer devletlerden biri idi. Çok az olan kötü yölerinden değilde, aşırı fazla olan iyi yönlerinden neden hiç bahsetmiyoruz. Arkadaş osmanlı kötü olsaydı Atatürk osmanlıyı tarih kitaplarından çıkarmazmıydı. Neyse konu nereden nereye.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!