|
|
|
Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç.. |
Arayın bulun beyfendi konularımı öyle feminist diyin, yorum yok dediniz iki saattir bitmedi yorumunuz, saygı duydum düşüncenize sizde ayni özende bulunun lütfen başkada diyecek bir sözüm yok size iyi geceler ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etseydin ya senin anan avradın yok ya. Karaktersiz bir insansın belli. Burada bit pazarı değil kendini pazarlamaya çalışma, seni burada alan olmaz, ne olduğun son yazından belli, ne annene saygısızlık yapacagım nede avradına, senin gibi bir kanı bozuk için. Karakter takın biraz karaktersizlik yapma gerçi belli ettin karakterini sövmem ima ederim daha ne yapacaksın karaktersiz. İşine bak yoluna yürrrüü gel yanıma bide yüzüme söv bak şiddet nasıl oluyormus klavye delikanlısı. Örnek san işte isabella bunun gibi insana ne yapılır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun yok ben bu konuyu da “insanlar ölü” gibi sayfa sayfa işlerim, olayları eklerim duymadığımız şeyler degil, keske tek bir haber olsaydı bu örnek verdiğim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limanına sığındığın karaktersiz bana ima ile küfr ediyor gören adam sanar. Al sana örnek isabellabuyur. Adam sanarsınız işte böyle bir adam gelsin benim yüzüme bana küfr etsin yüzüme gelsin bir adım attırana yaıklar olsun olduğu yere gömerim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek allah şahidimdir. Ben delikanlıyım senin gibi değilim. Sen karakterini belli ettin. Adamlığınıda insanlar yorumlasın sana tek bir kötü sözüm olmadı diğer hiç kimseyede. Beğenen kişide her kim ise yorum yapsın lütfen. Siz gerçekten adam değilmişsiniz. Küfür eden şiddette uygular agzı pis olanın karakteride pistir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen adam değilsin işte bak zoruna gidiyor değilmi, o küfür ettiğin insanlar benim anam benim avradım. Benim anam isabellada olabilirdi, savun isabella bu karaktersiz adamın küfrünü savun. Bak göründüğü gibimi bu karaktersiz. Savun hadi isabella buyur... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Körsünüz gerçekleri egale etmek istiyorsunuz kimmiş şiddet yanlısı, kimmiş küfür baz kimmiş kötü isabella, sana veyahut bu adama küfr ettimmi kişiliğimi bozdummu adam gibi düşüncelerimi aktardım ama doğru ama yanlış adam gibi tartıştım, peki buyur anlat hadi isabella. Bana küfür eden bu adam haklımı haklıysa bu adam o adamda haklı buyur isabella |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acaba senin edepsizliğine siteme beğeni olmasın bu yazılar olsun san.. Seni Allaha havale ettim... Ama yiyorsa gel yanıma sana adres vereyim yüzüme küfret klavye delikanlısı seni bıçaklamam korkma ama iyi haldede bırakmam... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bir gün ölürüm ama senin gibi korkaklar her gün ölmeye mahkum. Yürü git karaktersiz herif. Bundan sonra benimle konuşmaya kalkma. Yada abdest alda geç karşıma. Yürüüü şimdiii haddddiii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adam ağzı bozuk değilmiş Allahtan değil, ana avrat küfrediyo Bide bahele şu keltoşa adam olsa kafada saç kalırdı gitmiş bide küfrediyo zübükzade... Tövbe sen affet Allahım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Admin o küfrü görüpte müdahale yapacaksın umarım. Karaktersizlipe ceza verilmesini isabella da isteyecektir. Adminnn... Lütfen adaletinize güveniyorum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu şekilde karamtersizlik yapan birini burada barındırmak turkbase yöneticilerine yakışmaz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsabella bide bu karaktersiz vede tipsiz adamla sen arkassın yazık. Bu tür konuları bence sen paylaşma ya adam gibi dostluklar kur yada böyle işlere girme. Bak arkadaşınında öfke kontrol sorunu var adam gibi tartışamıyor. Dikkat ette sana şiddet uygulamasın aman çok üzülürüz. Bak sebep diyordun gördünmü bunun gibiler için sebep çok.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gereksiz tartışmalardan artık çok sıkıldım, bir değil, iki degil abem Allah aşkına senin derdin ne ? Benim genelde toplum sorunlarını paylaşıp tartışmammı yoksa kadın olupta sesimi yükseltmemmi? Hangisi işine gelmiyor ? Yorumları tek, tek tekrar okudum hatta empati kurup sanki bana yazılmış gibi de okudum küfür görmedim, cümle aynen şöyle “ Ağzımı bozmasını beceremiyorum kusura bakma..ama inan ağzı bozuk biri şu verdiğin cevaba karşı sana ana avrat küfür ederdi..neyseki edebi yerinde biriyim ki size küfür etmiyorum.” Bu cümlede nerde şahsına veya ailene saldırı var? Lütfen düzgün okuyup düzgün algıla abem. İlk başlarda burada topluca saldırılara maruz kaldın yazık kimbilir ne kadar üzülmüştür dedim, sonra savaş boyalarını sürünüp kendini ben piskopat degilim haksızlığa uğradım diyerekten savunmaya geçtiğini gördüm, aha sabır tükendi kendini anlatabilme gayretine düştü dedim, yine kimsenin umrunda olmadı, ayni şekilde şimdi sende insanların kişiliklerini tanımadan, etmeden yargılamayın diyip bir zamanlar savunmaya geçtiğin hallere düşüp karaktersiz, seviyesiz, şerefsiz demeye başladın, bunu yakıştırmadım doğrusu. Herkes yaşını başını almış dedim sustum, olmadı laf anlatmaktan usanmadım, huyum kurusun haksızlığa gelemiyorum. Bu konu için bilerek emek harcamadım, sadece bir haber ekleyerek mevzuyu işlemek istedim yine kişiselleştirmeyi başardın, halbuki bütün yorumlarında ayni fikirde olmamamıza rağmen ben saygı duydum, yeniliyorum kişisel mevzuların burada işi Yok ama illaki ben susmam baltalamaya devam ederim diyorsanız bende bundan sonra bu şekilde yorumlar atmaya üslubunu bozmadan üşenmem. Varsın silinsin konular zerre umrumda degil hatta küfür edilsin yedi ceddime, beni bağlamaz, olmayan şey sanki ben yine bu toplumun yaraları olan konuları kulak dele dele işlerim çünkü kötü bir sözle ne ben eksilirim ne de ailem. Bu yazımın üzerinede şimdi arkadaşını koruyor manasını boşuna çıkartmasın kimse, korumaya kimsenin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum şu anda ama senin konuşmaya ihtiyacın varsa abem buyur konuşalım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ha yaşa ne güzel dile getirdin, insan ayırımı yapılmamalı ve herkese ayni hak sunulmalı bu da ancak devletin doğru hükümlüyle olur. Bu tür huzursuzluklar yüzünden insanlar şüpheci ve korkak oluyorlar maalesef ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anana avradına küfrederdim demekle anama avradıma küfretmek aynı şey kimse salak değil akıllıda siz değilsiniz. Terbiye sınırlarını zorlamayın. Bakın ben ne ima ile size laf dokunduruyorum ne baş ka bir şekilde. Adam resmen ayan beyan küfr ediyor. Onun beyfendiliğine köpekler güler. Şimdi bana cvp vermek zorunda değilsin kimin ne olduğu belli herkes gördü. İşinize bakın edepsizi savunan edepsizdir. Lütfen işinize bakın. Ayıptır... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam güzel konuşuyorsun alman kadın türkiye hakkında yorum yapmasın.. Almanyada kadına şiddet yokmu kimse yok demesin, fransada kadına şiddet hobi haline gelmiş, biz bu konuda daha duyarlıyız haber yapıyoruz ve sonuç... Sana mı kaldı kardeşim Türkiyenin sorunlarını çözmek siz önce kendinizi düzeltin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sana küfredenin karakterini övermiydin. Ama şerefsiz demedim oda sizin eklentiniz. Kimsenin şerefine laf etmem. Ama karakter sorunu olana cvp vermekten kaçmam. Kavgadan korkmam kesinlikle, bir sorunu olan küfredecek olan buyursun adres vereyim yüzüme küfretsin. Benim kimsenin onuruyla şerefiyle işim yok ama kimse kimseye küfredemez tartışmayı beceremiyorsa susacak o kadar. Yada adam olmayı öğrenecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakın düşünceleriniz için size küfr etmem edenide yadırgarım, ancak arkadaşınızı koruyorsunuz. Eğer o arkadaşınız karakterli olsa idi anaya avrada uzanacak değinecek imalarda bulunmazdı, sizde bazı şeyler normaldir normal karşılarsınız ama bizde ana., avrat şereftir, şeref bizde yaşama sebebidir, ekmektir, sudur. Eğer şerefiniz yoksa yaşamanında anlamınyoktur. Bu yüzden herkes haddini bilmeli. Ağzından çıkacaklarız süzmeden dile vurmamalı. Daha da sözüm yok ne paylaşırsanız paylaşın siz farklılıkları kaldıramıyorsunuz, önce bunu öğrenin... Hayırlı günler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!