127 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:29 @isabella Nr.: 21 Antworten

Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç..
Elbetteki cezasız kalmamalı, ama suçlu her iki taraf ise ne olmalı?
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:32 @ruyalaralemi Nr.: 22 Antworten

Beyfendi ortada neden önemli değil neticede bir organından olmuş bir insan var ve yapan kişi kader mahkumudur diye ısrar ediyorsunuz,  yok öyle bir dünya insanlar kendi başlarına ben haklıydım istediğim gibi vururum, kırarım, yaralarım, öldürürüm diyip infaz edemez
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:33 @ruyalaralemi Nr.: 23 Antworten

Aldatmak ceza kanununda yer almıyor bu yüzden kişisel gücünüzü gösterip ayrılırsınız olur biter
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:34 @isabella Nr.: 24 Antworten

Tamam siz kadınsınız. Kadın halinizle bir erkeği çok seviyor her müşkülünde yanında oloyorsunuz, maddi, manevi ona yardımcı oluyorsunuz. Evleneceksiniz resmiyete dökmeye hazırlanıyorsunuz ve bir de bakıyorsunuz gözünüzün önünde biriyle el ele, yanak yanağa o an cinnet geçirdiniz, ve sonuç...
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:39 @ruyalaralemi Nr.: 25 Antworten

Bunun kadını erkeği Yok eğer kişiliğiniz sağlam değilse debelenirsiniz üzülürsünüz ama cinnet geçirmek nedir ya eşin degil birşeyin degil uğurlar olsun demek düşer
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:39 @isabella Nr.: 26 Antworten

Hanım efendi bende haklı demiyorum kimse için, adam salıverilmiş demekki bir haksız tahrik var, o bayan da diyet ödemiş, kimse kanundan adaletten büyük değil. Belkide hak buydu davada, neden bu açıdan bakmıyorsunuz. Sizin canınınızı yakanın canı yanmasın mı. İyi gelin benim başıma vurun sebepsiz, ben susayım mantığı sizinkisi..
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:42 @isabella Nr.: 27 Antworten

Bütün ilahi dinler edebi işaret eder, edepsizliğin bir cezası var der. Allaha havale edebilene ne mutlu, edemeyene diyecek sözümüz mü var. Var sa kanunda cezası, adam almış göze o cezayı çekmeyi...
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:44 @ruyalaralemi Nr.: 28 Antworten

Sanırım biz olaya cok farklı yerlerden bakıyoruz şöyle anlatayım belki öyle anlarsınız diyelim kadın aldattı adamda piskopat olduğu icin yaraladı bunun çünkü başka bir bahanesi olamaz cezasını çekmeli! Elma ile armutu karıştırmayalım lütfen ben sizin basınıza vursam siz tabiki kendinizi savunursunuz ve ben cezamı alırım
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:45 @zamir Nr.: 29 Antworten

Siz türk erkeği değilmisiniz, siz o zaman örnek türk erkeği olun. O haberdeki kansızla bu haberdeki olay farklıymış gibi geliyor, bende kınadım sizin gibi erzurumdaki haberi yazık gerçekten... Onla bunu aynı kefeye koymak yanlış...
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:48 @isabella Nr.: 30 Antworten

Kadın aldattıysa hakkını almış. Üzülmedim iyi yapmış adam. Aldatmayacak erkekte aldatmayacak, kadında kardeş olay bu benim için. Her insan psikopattır bir nebze.
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:51 @ruyalaralemi Nr.: 31 Antworten

Bu sefer ben yorum yapmama hakkını kullanıyorum teşekkür ederim
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:53 @ruyalaralemi Nr.: 32 Antworten

Benim düşüncem bana sizinkiler size kalsın. Hayırlı geceler, daha da yorum yapmak istemiyorum. İnsan kendine gelince hep haklı olmak istiyor, ben haksız insan daha görmedim arkadaş herkes haklı. Aldatan aldatana olsun salla, dünya bozuk, düzen bozuk. Zamir karın seni aldatsa, isabella kocan seni aldatsa gözünün önünde. Tamam siz rahat insanlar olabilirsiniz ceketinizi alır gidersiniz, ama herkes sizin gibi olmayabilir.
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:56 @ruyalaralemi Nr.: 33 Antworten

İşin açığı ben bile ceketimi alır giderim, Allaha havale eder eywallah derim. Tükürmem bile yazktır tükürüğüme, onun kararmış dünyası için ne dünyamı, nede ahıretimi yakmam. Ama demeye çalıştığığım herkes bir değil.
0

Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:58 @zamir Nr.: 34 Antworten

O haber başka o haberde adam suçlu atsınlar kodese çıkarmasınlar ama isabellanın aktardığı haber başka. Karıştıran sizsiniz, lütfen ama.
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:00 @zamir Nr.: 35 Antworten

Farklı düşünmüyoruz ama konuyu farklı yerlerden ele alıyoruz. Tartışılacak konuşulacak bir şeyimiz yok o zmn dostum. Hayırlı geceler.
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:01 @zamir Nr.: 36 Antworten

Zamir yaw benim eklediğim haberde kadın aldattığı için yazıyormu ?
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:03 @isabella Nr.: 37 Antworten

Ama adam salıverildi diyor. Acabasını veriyormu haber, yani tamamen yoruma kapalı, bu gün erzurumda olan olay gibi önü açık değil baştan bu yüzden yorumsuz dedim. Anlayana ilanen duyurulur...
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:05 @ruyalaralemi Nr.: 38 Antworten

İyiki yorum yapmadınız  orada 6 sene 8 ay ceza aldığı ve tutukluluk sureci içerisinde iyi halden serbest kaldığı da yazıyor anlayana duyurulur
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:06 @isabella Nr.: 39 Antworten

Neyse bu sacmaliklara girmeyeceğim herkes düşüncesinde özgürdür
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 20.10.18, 00:13 @isabella Nr.: 40 Antworten

Adam iyiymiş bak iyi haline bak, daha ne uzatıyorsunuz ki, davanın içeriği erzurum gibi net değil, erzurum konusundaki adamı assınlar idam etsinler kesinlikle ters tezat bir cümle kurmam, ama her olay bir değil, siz feminist kadınlar her olayı kadına şiddete getiriyorsunuz, ya arkadaş erkeğede şiddet var. hem duygusal hemde eylemsel, bakın kadına şiddet değilde, konuyu insana şiddetten vede canlıya şiddetten ele alsanız size katılırım. Kedileri kesiyor insan görünümlü hayvanlar köpeklere şiddet uyguluyor. Ben yolda tosbaa topluorum ezilmesin diye. Lafın özü ben kadına şiddet kısmını eleştirmek istiyorum....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç...