90 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
Beitrag gepostet am 18.10.18, 11:41
Nr.: 1
Antworten
isabella
Kadına yönelik şiddet volume bilmem kaç..
Geçtiğimiz Temmuz ayında Muğla'da, kendisi gibi üniversite öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe K.'yi (23) 'kıskançlık' yüzünden çıkan tartışmada, karnından bıçakla yaralayıp, dalağını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Hüseyin G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hüseyin G., pişmanlığı, yargılama sürecindeki davranışları, gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı dikkate alınarak tahliye edildi, genç kız ise kararın ardından sinir krizi geçirdi. Yorum sizin ....!
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 15:23
@isabella
Nr.: 2
Antworten
mehriban
canim artik diyecek bir söz bulamiyom allah topunun belasini versin kadina sidet isleniyor serbestler cocuklara tecavuz ediliyor serbestler hirsizlik yapiliyor serbestler vurup kirip öldürüyorlar serbestler bu nasil bir sistem nasil bir kanun nasil bir düzen hic bir yerde olmiyan sistem düzen kanun birtek bizde var vur kir öldür ceza almasin ciriginda cikmis düzen pes yani
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 20:35
@isabella
Nr.: 3
Antworten
kozalak
Haklilarin dünyada yeri yoktur , adaleti olmayan , vicdani olmayanlarin verdigi kararlar bu kadar olur.
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:14
@sunguroglu_
Nr.: 4
Antworten
isabella
Kendini savunmasını öğrenmek tabikide herkese lazım ancak böyle dersen hükümetimizin bir halta yaramadığını söylemiş olmuyor musun ?
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:17
@zamir
Nr.: 5
Antworten
isabella
Hoşbuldum teşekkür ederim
geçen gün gazete de haberi vardı. Avrupa konseyi sert bir şekilde Türkiye’yi eleştirdi bu konuda ve düzenlemeler yapması için uyardı acaba bir değişim beklenebilir mi bu durumda ?
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:31
@nemesis
Nr.: 6
Antworten
isabella
Dipsiz, bucaksız karanlık bir kuyu gibi oldu bu ... insan hayati bu kadar mı ucuz diye düşünmüyor degilim açıkcası
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:34
@isabella
Nr.: 7
Antworten
-solyanim
sunu belirteyimki,adalet ve insan haklari ,benim acimdan tutugum partiden önceliklidir,türkiyede,söyle birde durum var ,canimiz yandimi adalat adalet deriz,adalet diye yürüyenlerin üzerinede kamyonlar dolusu hayvan pisligi dökeriz, ilginc bir milletiz.
-----
SoLyAnIm
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:34
@zamir
Nr.: 8
Antworten
isabella
Eyyy Avrupa bizim size ihtiyacımız Yok diye seslenir bizimki de, konsey 47 ülkeye bu konularda gözetim hükümlülüğü olduğu için acaba ucu dokunurmu diye merak ettim
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:39
@-solyanim
Nr.: 9
Antworten
isabella
Çok doğru yazdın solyanım teşekkür ederim adalet herkes için gerekli bunun partisi, sempatizanlığı olmamalı neticede adalet olmayan bir ülkede hiç birşey yoktur.. özellikle kadına ve çocuğa yapılmış şiddet ve istismar olayların failleri serbest kalırken, çocuğunun okul aidatını ödemeyen bir annenin hapise girmesini anlamıyorum
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:45
@nemesis
Nr.: 10
Antworten
isabella
Ben böyle kapitalist düzenin taaaaa ..... gözüne çomak sokayım hadi baştakileri anladıkta seçenlerin karı nedir sonuçta devletin görevi değilmidir halkını korumak
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:47
@zamir
Nr.: 11
Antworten
isabella
Kaç gün veriyorsun bu konuşması için
ben es geçecek diyorum başka mevzular daha mühim olacak herzaman ki gibi kadın nedirki zaten
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:50
@nemesis
Nr.: 12
Antworten
isabella
Sokağa çıkan biber gazının tadına varmazsa solyanımın dediği gibi yollarına tezek dökülür yada tutuklanır, yine devran öyle döner sanki
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 18.10.18, 22:55
@nemesis
Nr.: 13
Antworten
isabella
Sorun yok
von der französischen Revolution könnten sie sich zumindest ein Stück abschneiden z.b dass was sie mit Vergewaltigern gemacht haben
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 12:43
@sunguroglu_
Nr.: 14
Antworten
isabella
Yazdıklarına katılıyorum kesinlikle herkes bu devirde kendini korumasını öğrenmeli ve sağ duyulu davranışınızı tebrik ediyorum, maalesef bir çok insan korkusundan müdahale etmiyor ancak bu haberde yaşanan olay ne kadar acı bir şekilde yaşandıysa, emineyete teşkil ettiği halde adam serbest ve ben bundan çok rahatsızım, ilk değil sonda olmayacak
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 12:44
@nemesis
Nr.: 15
Antworten
isabella
Humanismus hin oder her bei sowas reißen alle Stricke
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 19:35
@isabella
Nr.: 16
Antworten
ruyalaralemi
Tamam şiddetin her türlüsüne karşıyım,lakin sebep sonuç ilişkisi!!!. Ben bu tür konulara yorumsuz kalıyorum, an itibari ile olayın içinde değildik bu yüzden kesinlikle yorum yok...
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:04
@ruyalaralemi
Nr.: 17
Antworten
isabella
Yorumlamak istemediğinizi tabiki saygı ile karşılıyorum merakımı mazur görün lütfen, diyelimki Allah korusun, ilişki durumunuz belirsiz bir kişi tarafından darp edildiniz ve bu darp yüzünden dalağınızdan oldunuz, mutlaka şikayetçi olursunuz herhalde ve zanlı iyi hal gösterdiği için serbest bırakılıyor tepkiniz ne olurdu ?
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:19
@isabella
Nr.: 18
Antworten
ruyalaralemi
Tamam size hak veriyorum, yineliyorum ben olsammsırtımı döner giderim ki, bu bahsettiğiniz olayda ya ihanet var ise, aldatma var ise yani biz okuduğumuz kadarını biliyoruz, diğer yüzünü görmüyor vede bilemiyoruz. Bu yüzden ben bu tür haberleri yorumsuz bırakıyorum. O bıçağı yiyen erkekte olabilirdi ihanet hoş değil anlık gelişen bir cinnet hali ve sonuç. Hiç hoş değil, neyse yorum yok...
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:22
@ruyalaralemi
Nr.: 19
Antworten
isabella
Kusura bakmayın ihanetde olsa bunun bahanesi olamaz ve cezasız kalmamalı diye düşünüyorum, yinede teşekkürler yorumunuz için
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 19.10.18, 23:27
@isabella
Nr.: 20
Antworten
ruyalaralemi
Her iki tarafta sadık olmalı, yalansız, dürüst olmalı. Bence bu, o zman herkes yoluna bakar bence yalanların sonu; üzgünüm ama bu, yalansız olmalı insan. Ona nazar boncuğu, diğerine nazar boncuğu, bi noktadan sonra patlayan balon gibi, erkek içinde kadın içinde en adi son ne yazıkki. Evet olmamlı eywallah deyip insan yoluna devam etmeli, ama her zaman devam edemiyor demekki, en azından ben böyle düşünüyorum. Belkide sizin dediğiniz, düşündüğünüz gibidir, belki kişi masumdur ama ya değilse, ya haksız tahrik var ise, birde böyle düşünün lütfen, bu yüzden yorum yok...
0
1
2
3
4
5
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!