|
|
|
Bir söz ....:) |
Kim 42, 43 yaşında ? ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen yanlismiyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oha tesüf ederim ben daha mini minnacık 37 yaşındayım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok yahu bir yanlislik var göstermiyorsun 42 asagi degilsin yoksa sizin oranin hanimlari erkenmi yaslaniyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bir göz doktoruna git abı  neyse o benim yaş takıntım Yok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neyse bu sac kesimin iyi biraz daha kücük gösteriyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gittim saten masallah procektör gibi görüyor abisinim Neyse bu kadar sohbet yeter hayirli hafta sonlari dilerim allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağol sanada ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yoken benim dedikodumu yapiyorsunuz puah puah hem davutbey kücülsünde cebime girsin ne zamandan beri abla kardes olduk davutla pes yani ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende aynen öyle dedim canim ufalda mehribanin cebine gir dedim ayıp dedim dinlemedi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazik gibi adam hep kücük kadin ariyor hani bu evlenmisti davutbey ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu davutbey gelsin tam ona göre ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilemedim şimdi bana da yaşlı dedi abisi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha koptum  karışmıyorum ben sonra kabak benim başıma patlıyor ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinir sey nere giti o simdi hem onun bunun yasinda basinda onane bak sinirlendim gördünmü ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlismi anladim konuyu? ben yalakayim falanmi yazdin? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercekler niye seni kocunduruyor mehriban apla haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalanmi herkez o zaman simdiki halini benim gibi ceksin yeni albümünü koysun 15 senedir ayni resim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ne simdi yahu mehriban apla yakisiyormu sana kazik kadar adam demek yahu tabiki benden 5 yas kücüklerine bakacagim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!