|
|
|
Bir söz ....:) |
Kiz ne numunesi allah iyiligini versin abide dedinya tamam artik her bayramda elimi öpmeye gelirsin haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin cümlemizin
Puhahaha Yok Yok korkma harçlık ile aram Yok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak o iyimis bende kac para vereyim diye düsünüyrdum beni o dertten kurtandin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsabet olmuş o zaman çoluk çocuğa düşünürsün garı ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bencede ama böyüklerede gutschein veriyoruz yani kurtulus yok anlayacagin yeterki elöpenlerimiz cok olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabi el Openleriniz çok olsun, ben İstemem gutschein de abı sağol düşünmen yeter ihtiyaç olanlara dağıtıver sen ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vallah senin gönlün zengin her abinin basina senin gibi kizkardes nasip etsin Neyse sen yinede al sonra cekirdek alir citledirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He ya  ama çekirdek de sevmim o hakkımıda impro arkadaşa ver ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok kimsenin hakkini kimseye yedirmem herkez hakkini alsin bende bayramda mehriban aplamin elini öpmeye gidecegim iyi börek yapiyormus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufalda cebine gir mehribanin o senden çok çok genç ayıp ayıp  ama kesin güzel börek yapıyordur hamarat gacı ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende anma abarttin yahu yasta benden böyük aramizda nerden baksan miehribanla 5yas var apla demek sucmu tesedüf ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 yaş azmi bea düşünsene sen ilk okula giderken o daha yeni gözlerinii açmış, yerine göre diyelim abı, abla dimi ama, hem laf aramızda bazı hanımların yaş takıntısı var parçalarlar adamı ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burda tek gercek resim ekleyen sensin cogunun resimleri 15 senedir ayni bunlar hic yaslanmiyormu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmem hiç dikkat etmedim bu konuda belki ayni kalmışlardır bilinmez ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu takintisi bilmem ama gercekten benden 5 yas böyük artik elini öpmeye gideriz haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak hele senmi dikkat etmiyecegin vallah sastim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben ilk okula giderken mehriban evlilik hazirliklari icerisindeydi puha puha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnanmam gelince soracağım mehribana Ben resimlere değil muhabete bakarim herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın o yüzden merak etmiyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bilene 42 veya 43 oda kendine iyi baktigindan 15 yas geri cek 28 saniyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben gercekleri söylüyorum tabiki önemli olan sohbetler |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!