|
|
|
Bir söz ....:) |
Iyiki kİliç kalkan oynariz dememişim  şaka bir yana kasap havasında tülbent, bıçak olmaz istediğim gibi bir video bulamadım bea ama aşağı yukarı böyle birşey sen bunu öğren söz işlenmiş halay başı mendilin benden
----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benimi kıracaksın birtanecik faceoş ablam ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlarin seni en cok sevdigi zaman...onlarin isine en cok yaradigin zamandir;malesef.............. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alacam elime agzini burnunu kiracam darmadagin idecegil ilisteimi bir daha kiracam aci nedir bilsin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benmi yapacağım bütün bunları ?  her şeyi anlarımda „ kıcık” nedir yaw ? araştırdım yöreye göre değişiyormuş Sivas da çam kozalağı, Samsun’da koyun, keçi, kuzu, Gaziantep de kızdırma, Denizli’de geveze, Konya’da cilt hastalığı, Malatya da güveç, Denizli’de dönek anlamı taşıyormuş sen ne manada dedin şimdi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehriban seni koruma olarak havada kaparlar yeminle ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahahahaha koptum  görmedim duymadım bilmiyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak bak bak ablama baksen  hangi arada derede bu kadar şugar laf yaptın bea çok pis etkilendim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin taklidini yapmak 5 metreden atin üzerine ziplamak gibidir taklidin sende kalsin ilerde lazim olur.belki ilham perileri az olanlara iyade edersin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel olmuş baygolge teşekkür ederim katkın için ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende taklidim yokki numuneyim  Davut abı gel seninle bir anlaşma yapalım bugün çok pozifim gerçi diğer günlerde sabrımın taşırabileceğini sanmıyorum, ben sana söyleyeceğimi direk söylerim bu yüzden her lafımın altında kendini arama muhatap olmak istemiyorsan da uğraşma olurmu ? ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahahahaha bak işte buna söz veremem adayı değiştirmeye niyetim Yok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ada çocuğuyum ben kayalara alışkınız ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha sende numunesin hiç değişmedin böyle sulu sevdik seni ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurumaya zaten hic niyetim yok....ne o öyle kurumus, pörsümüs, büzüs büzüs olmus bir face !?!?
böööggghhhhhhhh
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kesinlikle olmaz cilalı ibo namı değer face ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!