|
|
|
Haftanın sözü .. |
begeni yapan 6 kisi, siz tirlattiniz mi yahu ? kiz birakacam diyo,siz begeniyorsunuz.....tztztztzztztztzzzzz
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Göresinmi gizliden gizliden işliyorlar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Puhahaha ama bak kaç gündür sakin demekki benim konular agro yapıyormuş diye düşünmeye mi başlasam ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
sanirim bi haklilik payi var bunda. buranin egitim ve kültür seviyesini asagiya cekiyorsun isa, insanlar argo takilmaya basliyor...
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Dimi üzüldüm şimdi köşede oturmaya devam eder .... ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Cix takmiyorum ich genieße es
Der Spruch gefällt miaa ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Puhahaha öyle bir konu açmamı çok beklersin  haftayı bekleme ekle dur sözleri, şöyle bakınca parmak uçlarım kaşınıyor zaten ama tutacağım kendimi
Sözü beğendim bu arada ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Psikolog mu kesilecen başımıza ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Dengesizlik de bir dengedir lakin sözün anlamına gelirsek, bu akıllıyım diye geçinenler zaten kendilerini toplumdan dişliyor sanki, hem (bana göre tabiki) ben akıllıyım diyenin zaten aklından şüphe etmek gerekir, neticede senin de konunda belirttiğin gibi akıl akıldan üstündür ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü .. |
Dengesizlik de bir dengedir lakin sözün anlamına gelirsek, bu akıllıyım diye geçinenler zaten kendilerini toplumdan dişliyor sanki, hem (bana göre tabiki) ben akıllıyım diyenin zaten aklından şüphe etmek gerekir, neticede senin de konunda belirttiğin gibi akıl akıldan üstündür
Bence haftanin sozu bu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!