126 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.09.18, 10:52 Nr.: 1 Antworten

Haftanın sözü ..
selam forumdaşlar hadi gözünüz aydın konu monu açmaktan belki bir süre, belki ebedi, keyfime göre vazcayıyorum, nitekim bu baltalanma olaylarına gıcık oldum  her konuda ayni vıkvıkları okumaktan baya bir sıkıldık bari heyecanlı olsa.. neyse içimde kalmasın diyerekten son sözümü paylaşayım  

Kendini zeki sanan salağı, kendi haline bırakın; tek kişilik dünyasının en zeki insanı olarak, hayatını sürdürsün

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 11:16 @isabella Nr.: 2 Antworten

Haftanın sözü ..
benim yaptigim 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 14:48 @isabella Nr.: 3 Antworten

Haftanın sözü ..
slm isabella
aslinda seni kutlamak lazim buranin stressine  iyi dayanabildim
sana kamarali mamarali 3 aylik bir gemi reise seyahati iyi gelecektir,3 ay vur patlasin cal oynasin yapki ancak kendine gelirsin saniyom

ben kendi adima senin actigin forumlari begeniyordum
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 15:30 @isabella Nr.: 4 Antworten

Haftanın sözü ..
selam canim sen cok hanim sakin bilincli akili insansin cok hanim bayansin senin actigin konular ve yorumlarin her zaman güzel ve anlamli ama bazi kendini bilmez cok bilincli akili zeki zan edip heryere sicriyor oysa kus kadar beyni akli yoktur buyle insanlar kendisiyle barisi yoktur hep bir caba icinde yasiyor onun icin buyle insanlari hic takmiyacan ve bos vereceksin 

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 17:54 @facelook Nr.: 5 Antworten

Haftanın sözü ..
Aynen senin yaptığından
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 17:56 @massmavi Nr.: 6 Antworten

Haftanın sözü ..
Teşekkür ederim massmavi başka güzel konular okuruz insallah üzülmeye gerek Yok, yorulmadım aslında sadece vakit harcadığım birşeyin baltalanmasına tepkimi böyle gösteriyorum
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 17:58 @okitapmes Nr.: 7 Antworten

Haftanın sözü ..
Tövbe de kız hemşom kimse beni dellendiremez  tatile daha çok var bir yere gittiğim Yok
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 18:00 @-solyanim Nr.: 8 Antworten

Haftanın sözü ..
Niye hepiniz bana veda ediyorsunuz anlamadım  konu açmayacağım dedim sadece yoksa ilgimi çeken yazılara illaki maydonoz olacağim kurtuluş yok
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 18:02 @mehriban Nr.: 9 Antworten

Haftanın sözü ..
Teşekkürler canim o senin güzel düşüncen  konu açmıyorum buralardayım ama yine yorumlarım birseyler kafama da toka bile takmam sadece emeğe saygısızlığın bir tepkisi bu
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 18:04 @deli_baskan Nr.: 10 Antworten

Haftanın sözü ..
Ben istediğimde gidip gelirim kimsenin de umrunda olmaz bu da gayet doğaldır zaten ama istenilmeyen yerde durmak daha da fena birsey neyseki öyle birseyler ile karşılaşmadım
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 18:31 @isabella Nr.: 11 Antworten

Haftanın sözü ..
slmisabella,
aslinda ben durumu anladimda digerlerine ayak uydurdum 
gitmeyecegine sevindim
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 19:25 @_remix_ Nr.: 12 Antworten

Haftanın sözü ..
Babababa tacıma göz dikene bakın hele birde yardım edeyimde tam olsun  ayrıca nerde söz verdim protesto edink
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 19:41 @_remix_ Nr.: 13 Antworten

Haftanın sözü ..
Çöp konuları mühim aslinda azıcık ballandırarak anlat patlar gider  adam haklı hale baksana
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 19:56 @massmavi Nr.: 14 Antworten

Haftanın sözü ..
Buralardayım  biraz da ben izleyeyim bakalım o cok konuşanlar neler katacaklar buraya  bir sürü senin gibi güzel yorumlar yapan  bu yüzden sessiz kalıyor bir nevi onların sesi olayım dedim bu haftanın sözünde. Değişmezler işe de yaramayacak belkide ama sessiz çığlıklar belki açılır
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 20:02 @improbus Nr.: 15 Antworten

Haftanın sözü ..
Diyorsun  konu açmıştım oysaki hepiniz bana karşı diye kimse gelmedi cok üzüldü ben
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 20:08 @improbus Nr.: 16 Antworten

Haftanın sözü ..
Olmaz sana kıyamam tuzlu tuzlu çekirdekleri götürüp sağlığının vebalini alamam  derdi olan buyursun gelsin beklerim, hem benim kimseyle alıp veremediğim yokki
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 20:13 @improbus Nr.: 17 Antworten

Haftanın sözü ..
Puhahaha bende bunu yiyecek göz varmı, ama sen diğerlerinde dene hepsini sal üzerime olurmu çapıma uygun kavga edecek birini bulamadım daha burda  
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 29.09.18, 20:25 @improbus Nr.: 18 Antworten

Haftanın sözü ..
Die müssen mich nicht mögen ich mag hier auch viele nicht  birsey ettiğim Yok zaten ondan gıcık oluyorum ya
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 30.09.18, 00:34 @zamir Nr.: 19 Antworten

Haftanın sözü ..
Ha iste tam isabet olmuş bu kıyağımı da unutma
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 30.09.18, 00:37 @-maho Nr.: 20 Antworten

Haftanın sözü ..
He ya maho birde defol diyecekler diye bekledim  ruh halim sağlam hepimizin adına sitem ettim, sen konularını aç yalnız kalmazsın ben hepsine yorum atarım
-----
Dum spiro, spero
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Haftanın sözü ..