|
|
|
Erkeğe yönelik şiddet ! |
Bu sefer değişik yönden olaya bakalım, malum kadın ve çocuğa karşı yapılan şiddeti çokça ele alıyorum, içim el vermedi haksızlık olmasın o yüzden bu konuda sırf dayak yiyen erkekleri tartışalım. Evde annesi - eşi, maçta karşı takımın taraftarı, işte iş arkadaşı, sevgilisinin babası - abisi vs. tarafından erkeğe yönelik uygulanan ve uygulanma oranı bir o kadar da çok olan şiddet türleri var. Polis dayağı buna örnek teşkil eder, gerçi canımız ciğerimiz polisimiz dayakta kadın, erkek ayrımı yapmıyor ama yine de oransal olarak erkeklerin bu konuda daha fazla şiddete maruz kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz... askerlikte komutanların uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddet de sırf erkeklere yöneliktir. Toplumca genel kabul gören "kadına el kalkmaz" prensibi, "dua et bayansın yoksa gösterirdim gününü" lafları bu şiddet türünün ne kadar içselleştirildiğini göstermektedir. Başkasıyla sorunlarını sadece kavgayla halledebilecek hödük bünyeleri frenleyen şey muhatabının cinsiyetiyse ortada bir sorun vardır. “Bayan olduğunuz bilseydim küfür etmezdim “ bu da aslında yasal olarak suçtur. Katlanmak zorunda değilsiniz. Kadınlar tarafından icra edilen şiddet misal: merdaneli bir kadından daha tehlikeli bir şey yoktur! vırvırvırvırvır, dırdırdırdırdır şeklinde gerçekleşen şiddet de bir türdür. Fiziksel değil belkide ama psikolojiktir. Kadın günün bir çok saati vik vik ederek erkeğin beynine tecavüz eder, ömründen ömür alır, bezdirir. Kadına yönelik şiddetten farklı olarak, erkeğe yönelik şiddet feminist çevrelerce görmezden gelinir, yasalar çerçevesinde kendisine değinilmez. Aile içi erkeğe yönelik şiddetse kastedilen, içgüveysi tabir edilen ailelerde kadın tarafının topluca erkeğe dalması gibi feci şekillerde zuhur edilebilen ve erkek kurbanın gurur ve ekonomik bağımlılık sebeplerinden ötürü kesinlikle su yüzüne çıkarmaya yanaşmadığı fenalıktır. Kısacası baylar yalnız değilsiniz sizi de düşünmüş olalım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en cok dayagi, okurkene balikesirli bir baldiri yari cipildak bayan ögretmenimden yemisimdir. askerde bile ondan yedigim dayagin yarisini yemedim,sadece bana degil siniftaki bütün erkekleri döverdi,hirsini alamaz zülüf yerindeki saclarimizdanda cekerdi,o gündür bu gündür,bir balikesirli bayan elime gecirip söyle iyice bir evire cevire dövüvüpde hirsimi alamadim.  eger dayak yemek isteyen bir balikesirli bayan varsa, habar etsin,ve lütven bandirmali olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben sansliyim sevgiyle büyüdüm ne kimseyi dövdüm nede dövüldüm. bu sitelere girdikce cok sansli oldugumu anladim.saldiranlar oldu kendimi korumayi ailemden ögrendiyim icin kendimi savundum ama vurarak döverek deyil, konu güzelmis. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimse kusura bakmasin cogu kötülük pislik erkeklerde cikiyor erkekleri anlamak cok zor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyyy kıyamam  tamda eli maşalıya denk gelmişsin bea velilerin haberi yokmuydu bundan? ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin adına sevindim ailenin de ellerinden öperim bu şekilde evlat yetiştirdikleri için ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlla kusura bakan olur  bir çok pislik olsada hepsi ayni değildir yinede, neticede aralarında çok cani yananlar da var. Kadınlarda da keza öyle bir elin beş parmağı nasıl ayni değilse insanlarda öyle canım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle deme bir çok dayak yiyen var hatta etek giydirip cay servisi yaptıran kadın bile var ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siddet her yerde cinsiyet ayırmaksızın, yumruklusu, sözlüsü, psikolojik baskılısı vs mevcut ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta ise bunu tıp çözer kimsenin haddine düşüp şiddet uygulayamaz bence ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanı her daim bir çözüm var bir sana daha bulamadık ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seninle çok uğraşıyorlar diye dedim sen ama mübarek pençelerin hazırda bekliyorsun be gulam  atma içine söyle bir diyeceğin varsa ben küsmem ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kişiselleştirme yok konumuz şiddet ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O bu şu sen ben hepimiz birgün siddete maruz kalmisizdir ve siddet uygulamissizdir bugün baya bir örnek olduğun için şiddete dedim, şahsi fikrimi söylemekte kendi konumda özgürüm ayricada direk muhatabıma diyorum dedikodu da Yok yanı bu kissisellestirme lafını da kullanırken biraz kendine de baksan iyi edersin zira yoksa ben bile ciddi alamam seni ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bencede hayır afiyet olsun bu arada ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eeee ne bu simdi gidin kişisel sorunlarınızı özelde hallerdin ricas ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu hakkında buyurun yazın ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 her gün konu açmıyorum 2 ciddi konularımda geyik muhabbetine tahammülüm Yok 3 konularımı okuyup okumama özgürlüğünüz var 4 kimseyi dolaylı yoldan kovmam konumdan çıkılmasını rica ederim ancak 5 muhabbet icin bir sürü imkan varken sacmaliklar yazıp konuların silinmesine neden oluyor bu da kasten emeğe saygısızlık dır ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayır efendim ben şiddet uygulamıyorum savunuyorum bu yüzdende konuyla ilgili yazı bekliyorum ayrıca her çöplüğün bir kuralı var turkbase forum kuralına da aykırıdır bu sohbetler  eski bir üye olarak bunu bilmeniz gerekir ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konumdan çıkmanızı rica ediyorum her ikinizinde  boşu boşuma yorulmayalım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!