|
|
|
Sağlıklı beslenme :) |
Olsun gi iyi çocuktur bizim remixcik allah gönlüne göre başının belasını versin diyelim biz yinede ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He ya hiç birşey dememişsin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi gulam bana yazdığına göre benim fikrimi söyle hakkı doğdu gibime geldi, darılmaca gücenmece olmasın kendi şahsi fikrimi yazayım. Dedikodu bana göre iki veya bir kaç kişiyle gizli yapılandır, foruma bakarsak ulu orta yazıldığı için bu tabiri uygun görmüyorum. O konudaki yazıları okudum benimde nickim geçiyor ama öyle bir algıya kapılmadım bana göre sadece şakaydı mahonun yazısı, tıpkı senin bir çok kişiye “sağlığı, psikolojisi bozuk tedavi gerek” dediğin gibi o da bana espiri olarak geliyor gülüp geciyorum, şayet ciddi anlamda söylüyorsan bunları o zaman etkiye tepki görmene hazırlıklı olman lazım neticede kimse burda kişisel saldırıya maruz kalmak zorunda degil. Genel olarak hoş bulmuyorum bu tür yazıları ve bir kaç kişimin birinin üzerine gidilmesi kadar çocukça tavırları yakıştırmıyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet çok önemli sakın ha diyelim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilemem ama sorunu çözmek icin biraz icraat gerek sanki yanı adinin geçmesini hiç bir şekilde istemiyorsan sağlığı bozuk diyeceğine rica et yazmasınlar öyle ki daha olursa bu onların ayıbı der üstünde durmadan geçersin olmazmı acuk tatlı dille dene derim ben çünkü kötü niyet görmüyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaw bir tek seni saymadı ya hepimizi saydı orda sen niye alınıp bu kadar ciddi alıp kızıyorsun ki bosver gitsin sağlığına yazık bak ne güzel işin gücün varmış bırak gitsin boşuna çatıyorsun sağ sola ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maho ve remixe sesleniyorum rica ediyorum lütfen bundan sonra gulam hakkında şaka da olsa yazmayın ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana göre hava hoş burda ne yazılar gördük, neyse senin yerine ben rica ettim bakalım hatırımız varmı  ama o son yazdıklarına kesin birileri tarafından cevap alırsın gibime geliyor ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buranın samimiyeti ne kadar olursa o kadar dır kaç yıl olmuş herkes huyunu suyunu bilir değişen birşey Yok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolay gele ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!