21 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.09.18, 21:45 @niveaboy Nr.: 21 Antworten

Günün sözü ...
İnsanlar bildim bile böyle seyler özellikle astroloji konularında bile  bile sömürülüyor. Aslında insanlar birbirleri ile konuşsa yaşanmışlıklar tecrübeler anlatılsa ayni kapıya çıkar hem bedava hem gerçek hikayeler  Renato ist kein personalcoach er ist mein Musiklehrer
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 18.09.18, 21:55 @isabella Nr.: 22 Antworten

Günün sözü ...
genau daran habe ich mich gehalten und mich einer gruppe von gleichgesinnten menschen angeschlossen. somit sind seine teuren seminare ad acta gelegt   es ist ein vorteil andere meinungen zu hören. und alle sing gesprächig und empathisch. ich mache mir dann gedanken was ich besser machen kann.

renatoya selam  müzikle insan terapi ediyor helal olsun  sen enstruman caliyormusun?

-----
easy going!
0

Beitrag gepostet am 18.09.18, 22:03 @niveaboy Nr.: 23 Antworten

Günün sözü ...
En güzeli aslinda. Wir haben hier vor Ort ein Café für Menschen die psychisch angeschlagen oder gar mit dem gleichen Schicksal betroffen sind,  Backe ab und zu was und bringe es dort vorbei, unterhalte mich mit ihnen und denke mir jedesmal es gibt soviel leid, es ist viel zu schade um Trübsal zu blasen  
Aleyküm selam, ja ich versuche eins zu lernen und werde es schaffen  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 18.09.18, 22:15 @isabella Nr.: 24 Antworten

Günün sözü ...
find ich cool! du hast ja eine sehr soziale ader!  die sind dir bestimmt sehr dankbar für deine leckereien. trübsal und jammern bringt nichts- es ist wichtig die opferrolle abzulegen.

hmm.. merak ettim simdi... hangi enstruman ögreniyorsun?gitarre?   

-----
easy going!
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 13:19 @remix- Nr.: 25 Antworten

Günün sözü ...
Misal olarak verdiğin örneğe karşıyım burada bulunan sözde psikologlar için dediğini sanıyorum, zira yıllarca okumuş bir insana haksızlık yapacagını düşünmek istemiyorum. Bir psikolog sadece sorun dinlemez, sorunu çözmek için çalışır bunuda sadece para karşılığı yoktur heleki almaya gibi bir yerde devletin sınır koyduğu bir sistem varsa zaten bunu kafasına göre uygulayamaz. Es gibt eine Gebührenordnung an die du gebunden bist zudem läuft alles über heil und Kostenpläne ab die mit Sitzungen begrenzt sind  d.h wenn der Plan von der Kasse abgelehnt wird darf der Patient erstmal zu einem Gutachten rennen, der dann entscheidet ob es überhaupt nötig ist. Rein aus Neugier habe ich mal geschaut was ein Psychologe pro Sitzung verdient gerade mal lächerliche 13,70 Cent wenn er noch ein Rezept aufstellt bekommt er noch 1,40 drauf  nur blöd das Vater Staat hier auch Begrenzungen für das Ausstellen der Rezepte macht yazık onca insanın kahrını çekip birde nankörlük görüyorlar. İyi uydu konuya ama fedakarlık bu dur  
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 13:22 @-maho Nr.: 26 Antworten

Günün sözü ...
İnsan sevdiğinden başka da kıymet görünce de dünya bir başka oluyor  

Ne o kıskançlık yapacak başka birşey bulamadın mı bea üzüldüm simdi, tamam konu monu açmayayım ben, hatta gelmeyeyim  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 13:58 @zamir Nr.: 27 Antworten

Günün sözü ...
Zavallı, kemik, baskıcı isabella  

Oldumu şimdi zembil efendi  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 18:00 @remix- Nr.: 28 Antworten

Günün sözü ...
selam remix, 

Seminer konusunda sana katiliyorum. Her nekadar güzel mesajlar verilsede asil amac seni daha pahali seminerlere yönlendirmek. katilip memnun kalanlar var- fakat etkisinin uzun vadeli oldugunu düsünmüyorum. isabellanin dün tavsiye ettigi gibi arkadaslarlada bulusup konusurakta insan kendisini iyi his edebilir ve gelistirebilir. yeterki insanin icinde istek olsun. 
ses tonu bence enteresan bir vurgu... ama söyle düsünüyorumda...katildigim seminerdeki adamin ses tonu ,vucut dili, almancasi cok düzgündü. buda insanlari tabi daha kolay etkileyebilir.

piskolog konusunda farkli düsünüyorum. piskolog sana problemlerini nasil cözebilecegine dahil bir yol gösterir. empati kuruyorlar, dinliyorlar,degerlendiriyorlar, nokta tespit yapiyorlar. senin iyiligin icin dogrulari yüzüne söylüyorlar (buda bazen hasta icin cok zor olabiliyor). neticede hepsi senin iyiligin icin. bazi problemler vardir doktor cabucak durumu anlar, ama bazi sikintilarda daha derindir ve hasta derdini yilarca icinde tasidiktan sonra doktora gider. ozamanda tabi terapi daha fazla zaman aliyor. bundan piskologun paracil oldugu anlami cikmamasi lazim bence.

-----
easy going!
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 20:03 @isabella Nr.: 29 Antworten

Günün sözü ...
canim birak simdi öküzü danayi bana iyicen sinir geldi odama bir sifri sinek girmis kac günden beri bende hal birakmadi sikayete bulunacagim yorgani bogazima kadar ürtüyom yanagima kadar sogtu bu gece onu hal etmem lazim yoksam bana oyku yok of offffffffffffff

-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 20:16 @isabella Nr.: 30 Antworten

Günün sözü ...
kendinize iyi bakin iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 19.09.18, 20:51 @isabella Nr.: 31 Antworten

Günün sözü ...
Bizim köyde  yillarca hizmet veren öküzleri hic kesmediler yahu

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 20.09.18, 12:49 @isabella Nr.: 32 Antworten

Günün sözü ...
insanlara fedakarlik yaparsin yardim edersin sanki hic yardim etmemis gibi birde derki ne yaptin bana hangi yardimi etin hangi fedakerlik yaptin sen elini ver o kolunu istiyor öküze ve esege deger virilseydi saman tasimazdi  nese birde sivri sinegi gevertim

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Günün sözü ...