|
|
|
Dünyada .... |
Merhabalar, sizi bilmem ama ben bu ara tükenmişlik yaşıyor ve yorgun hissediyorum, kısacası keyfim Yok! sanırım yine tatil zamanım gelmiş  hayalim tüm dünyayı gezmekten ziyade, dünyanın en güzel belkide daha keşif edilmemiş, pek tanınmamış yerlerini görmek. Antik yapıtlar, doğa güzellikleri, tarih kokan yerleri, değişik kültürleri tanımak istediğimden, fırsat buldukça kaçarım, sizce dünyada mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler nereler? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
slm isabella eger gitmediysen karadenize git samsuna kadar ucakla havaalaninda araba kirala nerde aksam orada sabah oralarda yayla turizmi cok degisik bir kültür görmeni isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Gelsinler yazsınlar cıngar çıkarırım hem Türkiye dünyanın dışında mı ki? Bir çok yerini gezdim de, merak ettiklerim ve gitmek istediğim çok yerler var daha, mesela göbekli tepe, Sümela manastırı, lavanta vadisi gibi, söyleyin sizde bir yerler bol bol ortalıktan kaybolayım 2 gün de olsa kaçayım bea dipresyona gircink ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Selam solyanım teşekkür ederim  iğne ada dan öteye gidemedim henüz ama Karadeniz’i keşif etmek isterim çok güzel yerleri var dağ tepe Ceylan gibi sekerim  de biraz çok vakit lazim ona 1-2 hafta gibi birde hangi mevsim acaba daha uygundur? sen Karadenizli isen söyle de öğrenelim bir zahmet ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Sağol hemşom  he gi yordular beni çok isyan edicink garı ... beni orda dövmezlerse atlayıp gidek bir haftasonu kebaplar feda olsun sana ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Eh be remixcik sen anladın  ha bak balıklı göl ivet onuda yazayım göbekli tepeye kısmet olur gidersem onuda göreyim birde Sıla gecesi yaptıkmı tamamdır ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
muhtesem güzelliklerle dolu bir gezegende yasiyoruz ve bu güzelliklerin 1% ini bile göremiyoruz tüm hayatimiz boyunca.....aglayasim geldi.....ühühühühühüü
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
igneada saniyom kirklareli taraflada,dogu karadenizla bati karadeniz tamamen farkli ve degisik, ordudan gürcistan sinirina kadar karadeniz sahil yolundan 30 ile 60 km iceride kalan bölümlerde yayla turizmi gelismekte,ilk gidenler icin seyahat acenteriyle gidilmesi iyi olur diye düsünüyorum,zaman olarak,haziran temmuz agustos,eylul ,ekim olarak düsünülebilir.
o clip ini ekledigim yer,fatsa ile niksar ortasinda yani tokat ile ordu sinirinda ,karadenizin önemli yaylalarindan birisidir,ben tokar niksarda yakinlarim oldugu icin yatacak kalacak yeri sorunum olmuyor,
merakdan catlamaman ici asil nereli oldugumu mesaj özeline yazarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Ağlayalım mi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Puhahaha hemsom tofu sevmim ama bir an aklıma garson gelip hangi kebabı istersiniz diye soracağı geldi  tam rezillik ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Evet Kırklareli tarafındadır iğne ada çok uzun yıllar önce gitmiştim baya Haşin dalgalı deniz. Bilgilerin icin teşekkürler araştırıp öyle bir tour yapmayı isterim  bu arada çok düşüncelisin neredeyse catlayacaktim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
kederlendim bak, görüyon mu yaptigini....bendeniz in aglayayim mi sarkisi geldi durduk yere aklima simdi.....aglayayim mi devrilen yillara, göz yumdum sade birkac aniya.... 
nerde benim kavunici renkli semsiye ile dekore edilmis vodka-red bull um,nerdeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Abooo senin halin benimkinden beter ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Sosyete seni ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
gevrek simiti alip, küpleyip koysaydim buz kalibinin icine o zaman sosyete olmayacak miydim !? sen de yani....tztztztz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Düz buz olmuyor mu illa süsleyecek ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
unuttugun birsey var kiz....kederden iciyordum,hatirladin mi. süslü püslü,renkli menkli birseyler katayim da kederim azalsin yahu
ve konudan ciktik gene, ben ileride eczanenin orada müsait bir yerde ineyim söför abla ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyada .... |
Yine moralim bozuldu abla didi Kaybol gözüm görmesin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!