21 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.09.18, 13:20 Nr.: 1 Antworten

Dünyada ....
Merhabalar, sizi bilmem ama ben bu ara tükenmişlik yaşıyor ve yorgun hissediyorum, kısacası keyfim Yok! sanırım yine tatil zamanım gelmiş   hayalim tüm dünyayı gezmekten ziyade, dünyanın en güzel belkide daha keşif edilmemiş, pek tanınmamış yerlerini görmek. Antik yapıtlar, doğa güzellikleri, tarih kokan yerleri, değişik kültürleri tanımak istediğimden, fırsat buldukça kaçarım,  sizce dünyada mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler nereler? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler 
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 14.09.18, 14:02 @isabella Nr.: 2 Antworten

Dünyada ....
güzelim türkiyem dururken,dünyayi görmekte neymis ? sen önce bi söyle bakalim türkiyemizi gezdin,dolastin, her yöresine adimini bastin mi da gelmis dünyayi görmekten bahsediyorsun. nerede kaldi senin milliyetciligin !?!?  ---diye bakalim ilk kim yazacak sana     
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 14.09.18, 14:34 @isabella Nr.: 3 Antworten

Dünyada ....
slm isabella
eger gitmediysen  karadenize git
samsuna kadar ucakla
havaalaninda araba kirala
nerde aksam orada sabah
oralarda yayla turizmi cok degisik bir kültür
görmeni isterim

0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 09:49 @facelook Nr.: 4 Antworten

Dünyada ....
Gelsinler yazsınlar cıngar çıkarırım hem Türkiye dünyanın dışında mı ki? Bir çok yerini gezdim de, merak ettiklerim ve gitmek istediğim çok yerler var daha, mesela göbekli tepe, Sümela manastırı, lavanta vadisi gibi, söyleyin sizde bir yerler bol bol ortalıktan kaybolayım 2 gün de olsa kaçayım bea dipresyona gircink 
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 09:53 @-solyanim Nr.: 5 Antworten

Dünyada ....
Selam solyanım teşekkür ederim  iğne ada dan öteye gidemedim henüz ama Karadeniz’i keşif etmek isterim çok güzel yerleri var dağ tepe Ceylan gibi sekerim  de biraz çok vakit lazim ona 1-2 hafta gibi birde hangi mevsim acaba daha uygundur?  sen Karadenizli isen söyle de öğrenelim bir zahmet  
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 09:55 @okitapmes Nr.: 6 Antworten

Dünyada ....
Sağol hemşom he gi yordular beni çok isyan edicink garı ... beni orda dövmezlerse atlayıp gidek bir haftasonu kebaplar feda olsun sana
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 09:58 @remix- Nr.: 7 Antworten

Dünyada ....
Eh be remixcik sen anladın  ha bak balıklı göl ivet onuda yazayım göbekli tepeye kısmet olur gidersem onuda göreyim birde Sıla gecesi yaptıkmı tamamdır
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 11:21 @isabella Nr.: 8 Antworten

Dünyada ....
muhtesem güzelliklerle dolu bir gezegende yasiyoruz ve bu güzelliklerin 1% ini bile göremiyoruz tüm hayatimiz boyunca.....aglayasim geldi.....ühühühühühüü

-----
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 12:58 @isabella Nr.: 9 Antworten

Dünyada ....
igneada saniyom kirklareli taraflada,dogu karadenizla bati karadeniz tamamen farkli ve degisik,
ordudan gürcistan sinirina kadar karadeniz sahil yolundan  30 ile 60 km iceride kalan bölümlerde yayla turizmi gelismekte,ilk gidenler icin seyahat acenteriyle gidilmesi iyi olur diye düsünüyorum,zaman olarak,haziran temmuz agustos,eylul ,ekim olarak düsünülebilir.

o clip ini ekledigim yer,fatsa ile niksar ortasinda yani tokat ile ordu sinirinda ,karadenizin önemli yaylalarindan birisidir,ben tokar niksarda yakinlarim oldugu icin yatacak kalacak yeri sorunum olmuyor,

merakdan catlamaman ici asil nereli oldugumu mesaj özeline  yazarim
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:00 @facelook Nr.: 10 Antworten

Dünyada ....
Ağlayalım mi
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:02 @okitapmes Nr.: 11 Antworten

Dünyada ....
Puhahaha hemsom tofu sevmim ama bir an aklıma garson gelip hangi kebabı istersiniz diye soracağı geldi  tam rezillik
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:07 @-solyanim Nr.: 12 Antworten

Dünyada ....
Evet Kırklareli tarafındadır iğne ada çok uzun yıllar önce gitmiştim baya Haşin dalgalı deniz. Bilgilerin icin teşekkürler araştırıp öyle bir tour yapmayı isterim  bu arada çok düşüncelisin neredeyse catlayacaktim
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:07 @isabella Nr.: 13 Antworten

Dünyada ....
kederlendim bak, görüyon mu yaptigini....bendeniz in aglayayim mi sarkisi geldi durduk yere aklima simdi.....aglayayim mi devrilen yillara, göz yumdum sade birkac aniya....

nerde benim kavunici renkli semsiye ile dekore edilmis vodka-red bull um,nerdeeeeeeeeee

-----
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:09 @facelook Nr.: 14 Antworten

Dünyada ....
Abooo senin halin benimkinden beter
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:11 @isabella Nr.: 15 Antworten

Dünyada ....
küp küp dograyip hazirladigim portakallarin buz kabinda donmasini bile beklemeden, buzsuz buzsuz icecegim vodkami, o derece yani.....   
-----
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:13 @facelook Nr.: 16 Antworten

Dünyada ....
Sosyete seni
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:17 @isabella Nr.: 17 Antworten

Dünyada ....
gevrek simiti alip, küpleyip koysaydim buz kalibinin icine o zaman sosyete olmayacak miydim !?  sen de yani....tztztztz

-----
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:21 @facelook Nr.: 18 Antworten

Dünyada ....
Düz buz olmuyor mu illa süsleyecek
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:24 @isabella Nr.: 19 Antworten

Dünyada ....
unuttugun birsey var kiz....kederden iciyordum,hatirladin mi. süslü püslü,renkli menkli birseyler katayim da kederim azalsin yahu     

ve konudan ciktik gene, ben ileride eczanenin orada müsait bir yerde ineyim söför abla   

-----
0

Beitrag gepostet am 15.09.18, 13:28 @facelook Nr.: 20 Antworten

Dünyada ....
Yine moralim bozuldu abla didi  
Kaybol gözüm görmesin  

-----
Dum spiro, spero
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Dünyada ....