|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
He olur kabul ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
 Ich schaue mal morgen in meine Seminarunterlagen rein. Eğer güzel cümleler bulursam burdan paylasirim belki beğenirsiniz. ----- easy going! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Elbette sevinirim teşekkürler ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Ich war vor 2 Wochen auf dem Seminar von Christian Bischoff (Die Kunst dein Ding zu machen). Da hat er so eindrucksvolle Zitate gebracht die ich mir notiert habe. Ozmn biraz merak edin ----- easy going! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Olur merak ederiz güzel şeyleri beklemeye değer diye düşünüyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Hmm kendini mi yakıyordun ? Yoksa mükemmelcilik hastalığın mi var ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Hayat bilgisi güzel bi konu bende katilayim dedim verebilcegim hayat bilgisi suki .... makarna suyuna kaynamadan tuzu atarsan bu is cok uzar  tuzu fokur fokor kaynarken ilave edin tsk bukadar verebilcegim hayat bilgisi sanirim en önemli bilgilerden  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Teşekkürler sushim çok önemli bir bilgi bu boşu boşuna israf etmeyelim elektriği ben catle de ısıtıyorum o da tuzu unutmamak icin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
He var doğru dedin konunun reklamını da güzel yaptın ben neyi atsam bir düşüneyim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
D evet aynen en pratik yolu o bende öyle yaparim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Çok önemli ama kaç kişi öyle Canından oluyor Mükemmelcilik gıcıklıktan ziyade gerçekten illet bir hastalık bazıları ellerini yıkamaktan evden çıkamıyor, bu da güzel bir konu olabilir bu arada ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Birkere geldi başıma çünkü aşıkmıydim ne gitti makarnacıklar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
bunu simdi anlamadim tuzunu cok mi kacirdin  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Yok hic koymadim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
ayy oda cok koymus kadar fena   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Senin ağızının tadı varmı bea bu ne  neyse tuz su dengesini ve doku gerginliğini düzenler, sinirlerin ve kasların uyarlarlamasına yardımcıdır. Kısacası vücudumuz için tuz hayati önem taşıyor ve gerekli bir mineraldir efem ama abartmamak da gerek, bu arada tuz alırken iyotlu olmasına dikkat etmek gerek mazallah yoksa cücelik, zeka geriliği, guatr gibi sağlık sorunları yaşanabilir  en iyisi bence Himalaya tuzu hem sağlıklı hem detoks özelliği var ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Not: o tuz yerine kullandığın baharatların çoğu zararlı katkı maddesi içeriyor aspartam, Glutamate gibi dikkat ol ! ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Hayat bilgisi ... |
Afiyet olabilir ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!