|
|
|
Anneye mektup.. |
Bir anne kızının odasına gelir ve boş odada yatağın üstünde bir mektup bulur ...
Sevgili anne.
Sana yeni erkek arkadaşımla evden kactığımı söylediğim için üzgünüm. Onda gerçek aşkı bulduğumu düşünüyorum! onu görmelisin, çok sayıda dövmeleri, piercingleri ve devasa motorsikleti ile o kadar çok sevimliki. Ama hepsi bu değil, anne, sonunda hamileyim ve Abdul, karavanda güzel bir hayat süreceğimizi söylüyor! Benimle birlikte daha çok çocuk istiyor, tabiki bu benim de hayalim. Bu arada Mariuhanna'nın gerçekten iyi birşey olduğunu öğrendiğim içinde arkadaşlarımız için karavanımızın önündeki Çimen’lerde yetiştirmeye karar verdim, ki kokain veya eroinleri çıkışmadığında onlara faydalı olsun diye. Alacakaranlığın ortasında bilimin sonunda AIDS için bir çare bulacağını umuyorum, böylece Abdul de yakında daha iyi olur, çünkü o bunu gerçekten hak ediyor! Korkmana gerek yok anne 15 yaşındayım ve kendime iyi bakabilirim. Umarım yakında seni ziyaret edebilirim, böylece sende torunun ile tanışabilirsin!
Sevgili kızın
Not: Bütün bunlar saçmalık anne, ben komşularla birlikteyim! Sadece size söylemek istediğim, komodinin üzerinde duran karneden daha kötü şeyler de var bu Hayatda. Seni seviyorum
Bütün öğrencilere başarılı bir eğitim yılı diliyorum, lütfen çocuklara kötü not getirdi diye kızmayın, onlara o notların kendi geleceklerini belirlediğini anlatmaya çalışın , hem onları üzmeyin hem kendinizi yıpratmayın ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Allah korusun bea adrenalin olmustur sadece ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
kizda ne bisim mektup yazmis insanin yüregine iniyor sonunu güzel yazmis allah hic bir aneye ve evlada asla asla aci ve göz yasi vermesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
biliyoz da konusuyoz burada, di mi ama yaaaaaaa..... terlik geldi
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Amin inşallah canım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Normal Türk annesi nedir  bikere Türk kadını güçlüdür güçlü olmasa da meraklıdır  ve sırf o merakı gidermek icin sonuna kadar okur. Belki bayılır ama ayılınca intikam ateşiyle yürür ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Ben o terliği alır ..... adamın önüne korum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Amin inşallah hemşom
Kızan kesin trakyaliydi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Aboooo puhahahaha koptum  şimdi anladım facenin terlik muhabetini  siz yokmusunuz siz ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Ahahaha Lena kızma gi kızcağıza sende şakasına döv ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Ahaha süper yazmışsın yine ya sen bu işten anlıyorsun  evet gevezelik yapıyorsun bu ara kalbim çatırt diye kırılacak bir gün ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Ahaha kesin okurdu sonrada vay haline ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
annenin karşısına bak ö  ğretmenime böyle mektup yazdım derse anne ne yanıt verebilir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
bu arada okula yeni başlayan miniklere başarılar.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Ben galiba Türkçesini düzeltmesi gerektiğini düşünerek ek ders alması için uğraşırdım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Bende senin kısa hikayeni beğendim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Evet öğretmenlerinize de başarılar dileriz ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneye mektup.. |
Senin gevezeliğini sefiyoms bakalım ayarın ne zaman kaçacak ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!