|
|
|
Size bir soru ??? |
Ayni kapıya geldik o kadar çeşite karşı yemekle olacak iş değil  bana kalırsa zaten bu illeti tıpkı hepatit ve aids gibi bir laboratuvarın denemelerinden türedi yeterki pharma endüstrisi kazansın insan hayatının bir önemi Yok yüzyıllardır deneniyoruz hayvanlar da öyle ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Allah korusun. Düzenli kontrole götürmeniz çok iyi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Farkindayim takipteyim iyiki tıp ilerledi ve ilerliyor ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Teşekkürler bilgi paylaşımı için yağ konusunda hemfikirim özellikle hurma yağı çok zararlı ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Hakiki zeytin yağı ağır olmaz tabiki düzgününü almak için iyi bir bağlantı gerek, hurma yağı dediğiniz gibi krem çikolatalar ve fast food ürünlerinde çok bulunuyor. Bu arada tesüf ederim benim konularım hep faydalı  2016 dan konu çıkartıyorsunuz görmeniz gerekirdi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Teşekkür ederim  arada gülmekten yanayım ama forumu bende daha çok paylaşım ve bilgi aracı olarak görmek isterim. Herkesin tercihi farklı tabiki saygı duymak lazım ama şunu da yazmadan geçemeyeceğim, gerçekten güzel konuların baltalanmasına veya abidik gubidik arka arkaya alakasız konular açıp konuların arkaya atılmasına çok pis gıcık oluyorum. Son dönenlerde de caps olayı moda herhalde fikir olarak güzel ama uygun şeyler eklense bence daha şık olur ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Dedigim gibi fikir olarak sevdim ama konularla mi alakasız buldum yada cevap olarakmi bağ kuramadım bilemedim, yoksa çok eğlencelidir capsler çok da var hani diyoruz ya cuk diye oturdu diye öyle olsa gülebilirdim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Bu iyimiş ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Amin inşallah Tabiki söylenmez bende merak etmiyorum zatende konuya nasıl girilir o an bilemedim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Bencede güzel ve iyi şeyleri paylaşmak gerek  para muhabbetine giren ise ya çulsuzdur ya da görgüsüz bu kadar net ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Vaktidir bir daha düşünseniz ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Ne mutlu o insan gibi insana çok mutludur eminim  hastalıkda din, dil, ırk ayırımı olmamalı bence, bu önyargılardan kurtulur dünya umuyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size bir soru ??? |
Güzel bir konuya deginmisin yüregine saglik ben sadece kan bagislarim 3 ayda birkere |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!