81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.09.18, 11:40 Nr.: 1 Antworten

Size bir soru ???
En son ne zaman bir iyilik yaptınız die sorsam ? Sanırım baya bir düşündünüz. Bu sefer gerçekten evet yaptım demeniz için, Lösemi ayı olması nedeniyle biraz daha duyarlı olup, gelecekte bir gün hiç kimsenin kan kanserine yenik düşmemesi için  bu yolda verilen mücadeleye sizde destek olun! Kök hücre bağışında bulunarak bir insana yeni bir hayat için,umut ışığı olmak eşsiz bir duygudur herhalde. Bu nedenle şahsen potansiyel kök hücre vericisi olarak kaydını yaptıran ve böylelikle genel anlamda şahsi menfaat gözetmeyen bu yardımseverlik örneğini sergileyen herkese büyük bir saygı duyuyorum. Hastaların sadece üçte birinin aile içerisinde uygun bağışçı bulabildiğini biliyor muydunuz? Her on hasta yıllarca umut ile bir bağışlayıcı beklediğini biliyor muydunuz? Her 15 dakikada sadece Almanya’da kan kanseri teşhisi konulduğunu  biliyor muydunuz? 137 değişik kan kanseri türü olduğunu biliyor muydunuz ? Duymadıysanız şimdi öğrenmiş oldunuz. Eğer bende varım diyorsanız yapacağınız şey çok basit.. www.dkms.de giriyorsunuz, kayıt oluyorsunuz ardından posta yoluyla size bir zarfın gelmesini bekliyorsunuz, içerisinde kısa bir form ve doku örneginizi almaları için bir çubuk olacaktır, onu bir güzel talimata göre tükürükleyip, form ile birlikte bedava geri yolluyorsunuz. Dokunuz incelendikten sonra size üyelik kartı gelecektir, ondan sonrası sadece beklemek ama kim bilir belki bir gün hayat kurtarabilmeniz için sizinde bir şansın olacaktır. Kahramanlık yazıyla olmaz icraata geçin rica ederim, sahip olan değil bağışlayan zengindir  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 11:51 @k09 Nr.: 2 Antworten

Size bir soru ???
Sağolasın canom acuk özüme doneyim dedim
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 17:22 @okitapmes Nr.: 3 Antworten

Size bir soru ???
Oyy canım hemşolinem  estafurullah, şükredelim turp gibiyiz Allah sana ve sevdiklerine up uzun sağlıklı mutlu yarınlar versin inşallah
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 17:23 @-lux- Nr.: 4 Antworten

Size bir soru ???
Danke auch für deinen Beitrag, ist natürlich jedem das seine aber darf ich Fragen warum es nicht dein Fall ist ?
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 18:36 @isabella Nr.: 5 Antworten

Size bir soru ???
Sadece şunu söylemekle yetiniyorum.

Fitratina uygun insan.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 21:59 @isabella Nr.: 6 Antworten

Size bir soru ???
canim güzel yazmisin her halimize her zaman sükür edelim beterin beteri var allah kimseyi ne hasta etsin nede muhtac etsin dilerim tum yüregimle insanlar saglikli olsun kimse kimseye muhtac kalmasin allah herkese yardimci olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 22:31 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Size bir soru ???
Teşekkür ederim eses
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 07.09.18, 22:32 @mehriban Nr.: 8 Antworten

Size bir soru ???
Amin inşallah canım
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 08:59 @isabella Nr.: 9 Antworten

Size bir soru ???
İzin vermem  

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 11:50 @-lux- Nr.: 10 Antworten

Size bir soru ???
Ok. 
Warum ist es nicht dein Fall ? 

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 11:54 @nilo84 Nr.: 11 Antworten

Size bir soru ???
Çok güzel ifade etmişsin nilo teşekkür ederim. İyilik yap denize at deriz herzaman ama bir çoğu menfaat düşkünü maalesef. Dediğin gibi yarın ne olacağımız belli değil bu yüzdende kiminin duası, kiminin parası, kiminin kanı, kiminin organı, kiminin kök hücresi bağışlayıcı olmak zenginliktir öyle de böylede bir gün olmayacağız
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 12:02 @nilo84 Nr.: 12 Antworten

Size bir soru ???
Ha yaşa parmaklarına saglik  
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 12:21 @korsan_ Nr.: 13 Antworten

Size bir soru ???
Geçmiş olsun  yukarıda yazdığım gibi 137 çeşiti var maalesef. Erken teşhis konusunda katılıyorum herkes bu konuda bencilce rutin kontrollerini aksatmamasını umuyorum. Motivasyon ve stresten uzak durmak en iyisi bu yüzdende size tavsiyem burayı bu kadar ciddiye alıp üzülmeyim  hayat kısa gülüp geçin yoksa kızarım
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 12:33 @korsan_ Nr.: 14 Antworten

Size bir soru ???
Sevindim tekrar geçmiş olsun  aynen öyle kontrol önemli
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 12:40 @korsan_ Nr.: 15 Antworten

Size bir soru ???
Estafurullah sizelerde sağolun
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 20:04 @isabella Nr.: 16 Antworten

Size bir soru ???

-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 20:18 @korsan_ Nr.: 17 Antworten

Size bir soru ???
Bir çok şeye dikkat edilsede maalesef gıdaların ilaçlanmasından ötürü bir çok hastalık ortaya çıkıyor, bu yüzden bilinçli beslenmek çok önemli, yerinde bir paylaşım oldu teşekkür ederim
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 20:19 @korsan_ Nr.: 18 Antworten

Size bir soru ???
Brokkoli de
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 20:25 @korsan_ Nr.: 19 Antworten

Size bir soru ???
Sağlıklı beslenmek illaki önemli ama sırf yiyeceklerden kaynaklandığına ve yiyecekle önlenebileceğine şahsen inanmıyorum o kadar çok kanser çeşidi varki, küçücük bebeklerde bile oluyor
-----
Dum spiro, spero
0

Beitrag gepostet am 08.09.18, 20:35 @korsan_ Nr.: 20 Antworten

Size bir soru ???
Doğrudur çok ince bir mesele hepsini bir araya koymak mümkün değil, ailede belirli çeşit kanser olmayan, sağlıklı yaşam sürenlerinde bu illete yakalandıklarını yakinen gördüm maalesef.
-----
Dum spiro, spero
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Size bir soru ???