|
|
|
Isabellas Forum :) |
günün sözlerinden sıkılmış gibisiniz söyleseydiniz daha çok özen gösterirdim elbet, neyse küstüm oynamıyorum  şöyle bir baktım da çok kavga, geçimsizlik var yine burda, kim ne yapmış, kiminle konuşmuş, deşifre etmiş, silinmiş, bloke edilmiş, sözlü taciz, ötekileştirme, önyargı, hakaret, iftira, susamama, illaki zeytinyağ gibi üste çıkma, akıl ölçme çabaları, kadını, erkeği hor görmeler, tanımadan, etmeden aşağılayıcı sözler, konuların aksi bir şekilde eleştirilmesi ve baltalanması vs. Daha saymayayım uzadıkça uzar, hadi gelin bir oyun oynayalım hepiniz bana karşı olun bende sayenizde sabrımı sınayayım. Eleştiriye açığım buyurun içinizi dökün, yalnız nefretinizi kusarken lütfen kelimelere dikkat edelim de konu silinmesin, illaki ağır ithamlarda bulunmak istiyorsanız buyurun özelime küfür edin söz küfür edip şikayet etmeyeceğim  biraz deşarj olun ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben geliyom özeline....dur seeeeeen, kacma bi yere
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gel gel  etkiye tepki ama ona göre ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok canim herkes gönün sözü forum aciyor yani sen basi cektin hepsi arkadan geldi kendileri casaret edip buyle forum acmadilar simdiye kadar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu isten zararli ben cikacagim sanirim,tirstim.....ben kagit helvami yemeye devam edeyim en iyisi
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He ya kopyacilar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne dönüyorsun pilavdan şimcik bea bir ağız tadıyla kavga edemedim hiç burda ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
len manyak, benimle ne kavgasi edebilir ki bi insan ?
anca bi alt mi üst mü kavgasi cikar benden,o kadar
hahahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da get  sen kağıt helvayı götür sıradaki gelsin ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakika ve skor alalim hemen..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha siftah bile edemedik bu konuda hakem sen ol bari ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He ya neredeyse o erkek hegemonyacilar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Puhahaha yaw tepki vereceğim ama hakaretsiz küfürsüz da ne istiyorlar şikayet de Yok ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam zaten Ben şimdi yine işimin basına döneceğim coşun siz ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!