|
|
|
Hayattan... |
Deme ya bizim anlasmamiz zor, gerci sülalem hep pehlivan sizin oralarda güresirler ben güresci olmasamda Sülalenin yüz karasiyim ben  paylasimlarin sahane takip edecem ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Ahahaha teşekkür ederim güreşmeye niyetim Yok bu konuda anlaşırız ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Anlasacagimiz konularda varmis bak. burda sahane paylasimlarin var. Takipteyim gerci oldugunuda biliyordum.sahi su dum sipiro spero ne anlam tasiyor?insan köylü olunca anlayamiyor ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Sağolasın kendime göre önemli mevzuları paylaşıyorum son zamanlarda okuduklarından esinlenerek günün sözlerini oturtturuyorum  birkere köylü milletin efendisidir
Dum spiro spero - nefes aldıkça umut edeceğim demek ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Tam benliksin, bende aynı özelliklere sahibim. Belki de ruh ikiziyiz. Ne dersin. Bence ayrıl da gel  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Kendini hipodromda mı sandın ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Yok ya, yobazlar dan ayrıl da gel, atlardan değil. Bak bir tanesi yine dibinde bitti. Canı dayak istiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Haha yok yanılmıyorsun, sen de benden mi esinlenip nickname seçtin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Senle de her konuda yolumuz çarpışıyor, bi tanışamadık gitti.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Merkez Çerkez beni bozar, hatun bana börek etsin başka birşey istemem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Hayata bakış açım çok geniş, hay hay. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
canim baya döktürmüsün  ve insan yasarken tatlisiyle acisiyla cilesiyle derdiyle heyatin zorlugunu darligini gecimiyle ve kusuruyle hatasiyla yanlisiyla insanlar ve bizler yasariz heyat geldi gibi yasariz heyat ne kadar zor olsada heyatin en güzelini yasamak isteriz ve her halimize her zaman sükür etmek lazim bu gün variz yarin yokuz ben yasamayi seviyorum kendimi ailemi cevremi seviyorum herseye rahmen yasamak güzeldir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
13 no yorumun süper demek sen hep bandlaniyon  dogru söyliyeni dokuz köyde kovarlarmis onun gibi bise ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Hödük ha, isteriz isteriz ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Kimse o dibimde biten  hem benim yobazları etrafımda tuttuğumu da nerden çıkarttın? Sanırım sen o kelimenin anlamını bilmiyorsun o kadar da konu açmıştım bununla ilgili tesüf ederim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Neticede hiç birimiz sağ çıkmayacağız bu oyundan bu yüzden öğrenmekten pes etmemeniz gerek, birkere misafir olduğumuz için tadını çıkarmak lazım, geriye kalan günlerinin ceset gibi yattığını düşünerek ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Teşekkür ederim adanzeye çok güzel bir paylaşımınız olmuş öğrenmenin yaşı olmazmış, sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Aynen öyle Dilara sağlıklı olduktan sonra herşey ile mücadele etmek mümkün, hatta kendine inancın varsa, hastalıkları bile göğüsleyebiliriz yeterki inanalım, isteyelim ve kendimizle barışık olalım ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Aboooo kesin cıngar çıkar ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayattan... |
Wohl war was man alles mit Energie bewältigen kann bardak bile çatlar bir bakışta ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!