|
|
|
herşeyi yıkat ama beynini asla |
Arkadaslar bu sekilde tartisalim.kimse kimseyi kirmadan incitmeden Artik partide tutmuyorum hepsinden istifa ettim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
titanik filmine baktinmi?? gemi daga carpmisti su almaya baslamisti,ilk basta yolcular bir ses duymus gemi kaptani anons yaptirmisti sakin olun bir sey yok diye,,,gemiyi yapan kiside ordaydi 2.5 saatimiz var titan batacak demisti ve gemi hizli bir sekilde su aliyordu,,yolculara bu durum ilk basta belli edilmesede titan batiyordu davut agam...bu iktidar ülkeyi batirmisdir bu saattten sonra ne yazsak bos |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yahu maho herkez sizin gibi edebiyle elestirene vatan haini diyemez buda agir kelime Allah herkeze akil vermis.elestirmekle vatan haini oluyorsa o zaman o vatan haininin cocuklari niye askerlik yapiyor.cogunlugu vatan haini ne demek bilmiyor galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakip görecegiz pusucugum erken konusmanin kimseye faydasi yok ülke batmisda degil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artik parti tutmuyorum.maho bende sizi seviyorum.vatanimiz ve milletimiz icin herseyin en iyi olmasini isterim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baktim titanige pusucugum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaslar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemen batmaz ben 2..3 yil veriyorum cünkü önümüzde asamalar var,,faizler dahada yükselecek,,icsizlik fabrikalar kapanacak,,üretim olmayan bir ülke nereye kadar dayanabilirki...borclari kapatmak icin borc para aramaya cikacaklar mevla cok büyük bulabileceklerinide sanmiyorum,,,her yil 60 milyar dolar acigi neyle kapatacaksin??? teknolojik üretimin yok tek umudumuz tarimdi ama onuda bitirmek üzereler,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maho bu politika isine gelir rusya isine gelmez Amerika her ülke cikarlari pesindedir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damadi üretiyorya ekonomiyi güclendirecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papazla fetoyu alver yapacak Moho |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insaatlarla kapatir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wow gözlerim yaşardı yazıyı görünce ama nedense son bölümü okuyunca kafamda bir taş hissettim. Tabiki herkes saygı çerçevesi içerisinde fikrini söylemekte özgürdür ve kimseye zorla ne birşey yaptırabilirsin yada söyletebiliriz ama doğruluk payı içeren birşeyi de inkar edene açıklık getirip doğruyu anlatmak gibi bir çabamız olsun. Bu provokasyon değildir. Adalet olsa zaten insanlar bunu sürekli sorgulamak gibi gayrette olmaz. Sokağa çıkma olayları ise çok eskilere dayalıdır başlatan martın luther king olmasaydı siyahi vatandaşlar şu an hala ayni hakka sahip olmazlardı iyiki yapmış. Bir çıkarı vardır olayına da katılmıyorum mesela benim çocuğa, kadına olan istismar ve şiddet olaylarında susmayın avazınız çıktığı kadar bağırın dediğimde ne gibi bir çıkarım olabilir ? Böylesine bir suçu işleyen biri serbest kalıyorsa ama 90 küsür yaşında yürümekte bile zorlanan Rizeli nine baston gösterdi diye para cezası alıyorsa ve maddi imkanları el vermediğinden cezası sosyal hizmete çevrilip cami bekçiliği yapmak zorunda kalıyorsa ben değil sokağa catıya da çıkıp bağırarak hak ararım, adalet isterim. Nerede susup nerede ses yükselttiğimize iyi karar vermek gerekir bunda da sanırım duygularımız, aklımız ve vicdanımız doğru yolu bulmaya yardımcı olur. ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sagol davutbey görüşte olmaz güzel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anlamıyorsun işte. Senin sokağa çıkıp bağırman kendine çıkarın olmaz. Ne derler, sen oyunda masum köylü oluyorsun, ama seni ve daha niceleri sokağa çıkarıp taşkınlık çıkarmaları bir başkalarının çıkarına olur.
Türkiye'de her direnişin arkasında başka başka hedefler var. Sizler sadece birer piyon oluyorsunuz, sadece iyi şeyler yaptığını düşünen piyonlar.
Gezi direnişi örnek alabiliriz. Orada ağaçları ve özgürlükleri korumak icin bir çoğu sokağa çıktı. Sonra maksat ağaç olmadığını herkes anladı. Pkk sempatizanları ve kara örgütler şehri ateşe vermediler mi, polisleri canlı canlı yakmaya çalışmadılar mı.
Şimdi ve herzaman iç huzursuzluğu arayan CHP, yine slogan buldu, neymiş Sinem'in sesi olalım. Asıl onlar içlerindeki tacizcileri temizlesinler. Ben tacizcilere göz yumalım demiyorum. Bana sorarsan daha ağır ceza alsınlar. Ufak tefek anlaşıldım mı cici kız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya bak ben senin çocuk istismarına karşı olduğunu biliyorum bu yüzden de sana kızmıyorum. Senin sadece bir siyah noktaya bakmamanı isterdim beni CHP MHP akp filan hiç mi hiç ilgilendirmiyor siyasetten de anlamıyorum zaten konularıma da dahil etmiyorum taraf tutarak sadece gorevlerini yerine getirmelerini istiyorum bir vatandaş olarak çok mu şey istiyorum ? Asla piyon olmam herşeyi ince detayına kadar araştırıp konuşurum çünkü benim icin önemli olan mağdurlardır laf olsun diye değil bu davam anladın mı şimdi cici oğlan ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakip bekleyip görecegiz ne oluyor.su anda ekonomiyi cökertmeye ugrasiyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni bırak sen hangi dalgadansın. Önce araştır ondan sonra gezegenlere geç.
Burada da olanları anlamıyorsan. Nokta bile senin icin fazla gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!