75 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:00 Nr.: 1 Antworten

herşeyi yıkat ama beynini asla
öyle bir hale geldik ki nere dokunsak bizi biz olmaktan çıkarıyorlar, değiştirip piyon gibi oynatıyorlar. 
Haberlere bakıyoruz, ya sağcı oluyoruz ya solcu.
Dizi seyrediyoruz ya aşık oluyoruz ya da sapık
Futbol seyrediyoruz ya beyaz oluyoruz ya siyah
Aşık oluyoruz ya romantik oluyoruz ya da maço.

Aslında biz sadece biz olmak istiyoruz. Secimlerimiz ve duygularımız özgürce olmalı. Damgalanmadan bize birşeyler empoze edilmeden. 
Herkesin fikrinde olmadığımda kötü olmamalıyım. 
Birini çok sevdiğimden yalaka olmamalıyım. 

Ben biri birşey istiyor diye hiçbirşeyin provakatörlüğünü yapmaya mecbur değilim. İnanın ki sizden bunu isteyen sade ve sadece kendi çıkarları icin istiyordur. 
Belki herkesten daha duyarlıyım, daha merhametli, daha duygusal fakat toplumun huzuru icin susarım ve kimsenin uşaklığını yapmam. 
Adaleti arayan mahkemelerde arar sokaklarda değil. 

0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:01 @frankly Nr.: 2 Antworten

Dostum nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
-----
"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha başta
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:06 @yagmur-reis Nr.: 3 Antworten

Selam, Uykusuz gece den ziyade çok iyiyim. Benim gibilere birşey okmaz  

0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:08 @frankly Nr.: 4 Antworten

yerli ve milli olmadikca kimseye rahat yok yasasinnn reissss...bir akp li nasil olurda bunlari yazar sen sanirim bugün a haber izlemeden geldin buraya
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:12 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

Sen bana akp li diyebiliyorsun. Ama ben sana ne diyeceğimi bilemiyorum. Öyle yanar dönersin ki, yarın ne olacağın belli olmuyor. 

0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:17 @frankly Nr.: 6 Antworten

konu komigime gitti inan beyninizle nasil dalga gecildigine yanarken sen tutmussun böyle bir konu aciyorsun...
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:23 @-bjk- Nr.: 7 Antworten

bende begeni verdim simdi
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:24 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Güzel bir konuya deginmissin yüregine saglik ben yoruldum elestirileri okumaktan bakiyorumda burda herkez akil küpü elestirme konusunda insan Vatani ve Milleti icin yasar.herkez sayin erdogani elestiriyorya acaba hangi partinin genel baskani türkiyeyi yönetebilecek kapisetede Millettin kararina saygi duyarim.yeter o türkmilletinin sectigi cumhurbaskani bu kadar elestiriyide hak etmiyor sonucta hepimiz insanogluyuz yanlisiyla dogrusuyla
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:25 @pusu_vadi Nr.: 9 Antworten

Özür yanlislik oldu
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:26 @davudbey19 Nr.: 10 Antworten

sende karistirdin sen ne icip geldin davut agam bu gece yandas basin bizlere biseymi izletti valla merak ettim
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:27 @frankly Nr.: 11 Antworten

Güzel konu acmissin yanlislikla pusu vadiye göndermisim
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:33 @pusu_vadi Nr.: 12 Antworten

Hic birsey icmedim politikadanda elestirilerdende yoruldum biri konu aciyor sonunda erdogani kötülüyor.bilmem tecavüz su bu sanki bu tecavüz olayi yeni cikti piyaseye Yahu konunlar o kadar agirki ispati olduktan sonra.sanki burda tecavüz olaylari Yok encok tecavüz almanya ve Amerikada oluyor.Ama bakiyorumda kimse elestirmiyor.
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:35 @-bjk- Nr.: 13 Antworten

Sen bu konuyu anlamadinmi maho
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:36 @frankly Nr.: 14 Antworten

beyin yikamanin kandirmanin allasini reis yapiyor,,,allah diyerek ülkede bilincsiz cahil din adi altinda ne kadar kandirilacak insan varsa onlari kandiriyor,,her aciklamada yok ezana saldiri yok bayraga saldiri her seyi dis güclere yönlendiriyor  dolar 7yi bulur yok onlarin dolari varsa bizim allahimiz var diyip isin icinden cikmaya calisan biri..iyide kardesim bu allah saedece seninmi dünya sendenmi ibaret,,,birde bayrak edabiyati yapip davut agam gibileri iyi kandiriyor,,
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:41 @pusu_vadi Nr.: 15 Antworten

Pusu Reis niye Milleti kandirsinki bunu rahmetli adnan Menderes yapacakti astilar.sayin Erdogan daha gözü acik cikti.amerikanin Orta dogu projeside suya düstü.
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:48 @davudbey19 Nr.: 16 Antworten

bunu görmen icin 2002 ve 2018 yillarindaki erdogani görmen yeterli olacak,,geziden sonra nasil bir güc ve iktidar zehirlenmesi gecirdigini söylemlerinin degistigini toplumu ayrijtirdigini,,her hatadan sonra kandirildik diyip sucu sürekli baskalarina atttigini,,yaptigi hatali politiklarinin sonucunda son 7 yildir nerden nereye geldigimizi görmen icin kör olman lazim...korkuyorum inan hemde cok korkuyorum bu adam bizi büyük yikacak
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:48 @-bjk- Nr.: 17 Antworten

Bizim milletin elestirmekten baska isi gücü yok maho
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:49 @davudbey19 Nr.: 18 Antworten

izim milletin kandirilmaktan baska isi gücü yok desen daha dogru olur
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:52 @pusu_vadi Nr.: 19 Antworten

Anlatmana gerek yok cogu seyleri herkezden iyi biliyorum.egerki Erdogan böyle yapmasaydi onunda ipini cekerlerdi adnan Menderes gibi akilli adammis takdir ediyorum.
0

Beitrag gepostet am 26.08.18, 01:53 @pusu_vadi Nr.: 20 Antworten

Yahu sen düsünme ilerisini herseyin sonu hayir olucak.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!