21 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
6
Beitrag gepostet am 24.08.18, 07:30
Nr.: 1
Antworten
isabella
Sinem için bağırıyoruz !!!
-----
Tempus edax rerum!!!
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 11:11
@isabella
Nr.: 2
Antworten
niveaboy
Eğer bu haber gercekse ben söylicek bir kelime bulamiyorum... tecavüze nasil göz yumulur? Hukuk o 5 serefsizi nasil SUCSUZ bulur ve serbest birakir?? Yaziklar olsun,Nalet olsun. Türkiyede bütün derneklerin disari cikip Protesto etmesini isterim.
-----
easy going!
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 17:06
@isabella
Nr.: 3
Antworten
mehriban
bu kadarda fazla it cakalar soysuzlar serefsizler it köpekler kavatlar alacan buylelerini meydanda derisini soyup tuz bastirp it köpeklerin ününe atacan ne sistem kalmis ne hukuk kalmis artik hersey ciriginda cikmis kadina sidet islenir ses yok cocuklara tecavuz edilir ses yok insan insani öldürüyor ses yok sistem bozuk düzen bozuk bir ülkede hemde musluman ülkesinde bu kadar taciz bu kadar isgence bu kadar tecavuz görmedim naletliyorum kiniyorum disliyorum horluyorum nalat olsun sizin insanliginiza allah yüz binkere belanizi versin
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 17:46
@isabella
Nr.: 4
Antworten
mehriban
-----
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 18:30
@isabella
Nr.: 5
Antworten
kozalak
Ne kadar utanc verici bir durum , bu insanlar ne kadar aşagilaşmiş adi şerefsizkişmiş acaba o lanet mecliste oturanlar ne işe yariyor para saymaktan o ihale senin bu ihale benim peşinde koşuyorken milleti unutmuş acizler mahluklar...
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 18:33
@lenaa
Nr.: 6
Antworten
kozalak
Ne gezer adalet ,ehli keyfe kalmiş kim kime dum duma mali alan üsküdari gecmis , sanki milket onlarin umurunda..
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 18:34
@isabella
Nr.: 7
Antworten
-solyanim
bu sapiklar icin halk mahkemeleri kurulmali,
canli yayinda halk jürisi tarafindan yargilanmalilar,
cezasi sabit olanlar aninda halk tarafindan imha edilmemliler.
0
Beitrag gepostet am 24.08.18, 23:06
@isabella
Nr.: 8
Antworten
isabella
Merhaba arkadaşlar, bir kaç aydır “insanlar ölü” konumda bu tür olayları paylaşmaya başladım, destek veren herkese tekrar teşekkür ederim. Kusura bakmayın ama bu konuda size tek tek cevap veremeyeceğim bugünlük affedin ama içim çok dolu ve üzgünüm. Bu yüzden şimdilik tek bir yazı ile duygularımı ifade etmek istiyorum. Sinem, eylül, Zeynep, Ayşe, Fatma ve daha niceleri, bağırmadı diye çocuklar cinsel istismara uğradığında sesleri çıkmadı diye, kadınlar cinsel istismara uğradı diye sesi çıkmadı diye, bu canavarların dışarı salıverilmesini kabul etmiyorum. Mahkemede kravat taktı diye iyi hal indirimden yararlanmalarını utanç ile izliyorum. Bir kereden birşey olmaz diyip pişmiş kele gibi sırıtan sözde aile bakanını görünce hala midem bulanıyor ve Mevkisinde oturmasına izin verenlerin yedi ceddini selamlıyorum, umarım onlarında başlarına böyle bir olay gelmez. Bütün Meclis’te oturup kendi menfaatlerini düşünmekten istismar olaylarını görmezden gelenleri kınıyor ve ödediğim vergilerin hakkını helal etmiyorum. Ben bir birey olarak bütün bağıramayanlar adına burada da haykırmaya devam edeceğim. Sessiz herkesin çığlığı olmak için burada da paylaşmaya da devam edeceğim. İnsanlar kendilerini ifade edemiyor olabilirler, insanlar adliyede, karakolda geri çevriliyor olabilirler ama bizler onların sesi olmak zorundayız. Ve burada da hep beraber, en yüksek sesle birlikte haykırmamız gerek. Herkes için, sadece Sinem için değil. Hak, hukuk, adalet diyeceğiz. Burada eline ne geçecek diyenler Emin’im ki sosyal medyada yine sesler yükselince yeniden gözden geçirilecek bu duruşma, bunu defalarca gördük. Biliyorum buraya eğlenmek gülmek vs için giriyorsunuz ama lütfen hangi platform olursa olsun. Nerde oturuyorsanız oturun sessiz kalmayın. Büyük laflar edip burada dinden imandan bahseden arkadaşlara sesleniyorum, Yemişim sizin çakma sözde Müslümanlığınızı susmaya devam edin siz !
Destek verenlere tekrar teşekkürler, iyiki varsiniz ve iyiki sessiz olan diller ve oyuncak olan pililer değilsiniz
Saygılar
-----
Tempus edax rerum!!!
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 01:20
@isabella
Nr.: 9
Antworten
frankly
Bunun ne kadar doğruluk var sormadan, hiçbir doğruluk payı yoktur.
Tecavüze Türk adaleti çok hashasdır, böyle bir şey söz konusu bile olmaz.
Böyle bir yalan haberler ile Türk adaletini yıpratmaya çalışıyorlar.
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 01:24
@frankly
Nr.: 10
Antworten
isabella
Bütün yorumlara sustum ama buna susamam aklına gelen tek şey bumuydu? Diğer konumda sayfa sayfa ekledik hepsi yalan miydi uyan artık frankly lütfen uyan hassasiyet gösterilse bu olaylar yaşanmayacak cinlerim tepemde zaten zorlama lütfen
-----
Tempus edax rerum!!!
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 01:30
@isabella
Nr.: 11
Antworten
frankly
Mahkemenin böyle bir karar vermiş olması yalan. Hangi hakem bunu böyle savunur. Türkiyenin çocuk istismarlıkla ve tecavüzle belini bükmeye çalışıyorlar, kargaşa çıkarmaya calışıyorlar, siz de buna çanak tutuyorsunuz. Dünya çapında en çok tecavüz Amerika ve Avrupa da olduğunu hatırlatırım. Orada çocuklara tecavüz edenleri akıl hastanesinde tedavi edip serbest bırakıyorlar ama Türkiye öyle mi, hemen cezasını verirler. Hem son olaylardan sonra cezalar daha da ağırlaştı.
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 01:40
@zamir
Nr.: 12
Antworten
frankly
Hadi be zımpırtı, senin ne dediğin ne diyeceğin kimin umrunda.
Sen toy gibi herşeye kan bakalım. Ödül olarak ne verecekler sana acaba
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 01:47
@nemesis
Nr.: 13
Antworten
frankly
Hindistan da tecavüzün sayısı çok olabilir. İslam devletleri çok daha arka sıradalar. Önce biraz araştır sonra beni yalanla.
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 07:58
@isabella
Nr.: 14
Antworten
mehriban
tecavüzculeri ve sidetcileri topliyacan tam meydanda tek tek idam edecen yada kursuna dizecen allah hic bir anaya evlat acisi vermesin dilerim butun cocuklar huzur icinde yasasin
-----
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 10:13
@frankly
Nr.: 15
Antworten
isabella
Sen hangi gezegende yaşıyorsun yada hangi kaynaklardan besleniyorsun bilmiyorum ama aşkından gözün körelmiş belli. Daha önceleri de bir çok kez belirttim partiler benim umrumda değil, vicdanıma zıt gelen herşeyi eleştirmek benim insanlık hakkım. Siyasi olarak, yada dine toz kondurmamak için bu olayları göz ardı etmek bu suça ortak olmaktır. Avrupa, Amerika tecavüz olaylarında birinci demişsin, bilinçsizce ama doğru degil 1. Hindistan, 2. Güney Afrika, 3. Türkiye bu bilgilere inanmıyor olabilirsin ama araştırmalara göre Türkiye’de her 3 çocuktan biri istismara uğruyor, son 16 yılda kayıtlara göre 18 yaş altında 440 bin çocuk Doğum yapmış bulunuyor. TUİK raporuna göre Son 10 yılda yaklaşık 480 bini geçik kız çocuğu devletin izniyle evlendirildi. 15 yaş altı yaklaşık 16 bin çocuk Doğum yaptı. 20 bine yakın istismar olayı hakkında dava açıldı kimbilir duyulmayan, kayıtlara geçmeyen daha kaç olay vardır. İster hoşuna gitsin ister gitmesin ama durum bu ve kim bu ülkeyi yönetiyorsa çare bulması gerekir öyle aile bakanının birkereden bir şey olmaz deyip, adalet bakanın çocuğun rızası vardı istismar değildir diyip, diyanet işlerinin evlilik tasarısı için 25 yaştan sonra beğenmesi zor oluyor diyip, hakimlerin bağırmadı diye tecavüz değildir diyip yürümez bu işler!!!
-----
Tempus edax rerum!!!
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 10:31
@k09
Nr.: 16
Antworten
isabella
Benim zoruma giden üzüldüğüm nokta kendi ülkemizde ki sorunları çözeceğimize hala başka ülkeleri yerin dibine sokma çabaları, hiç bir emek verilmeden gökten inilmesini beklemek kadar aptalca birşey yoktur. Kanun getirmenin zor olmadığını defalarca gördük, tek bir gecede nice tasarılar çıktı, tek adam denildi herşey kolaylaştı denildi istismar konusunda bir gıdım ilerleme Yok onu bırak komisyon kurdular onda bile 12 yaş istü olaylarına bile indirilmiş cezalar uygundur dediler boşuna sinirlenip bağırmıyorum herşey net ortada, korku duyduğum sayılarında daha çok artması, bu olayların ne Hikmetse de insanlar ses yükseltince de davalarım tekrar ele alınıp bu sefer ceza verilmesi, baştan işlerini düzgün yapsınlar
-----
Dum spiro, spero
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 11:19
@zamir
Nr.: 17
Antworten
kozalak
Boşuna yorma kendini arkadaş , daha düne kadar bu tecavüz olaylari araştirilsin diye önergelere "Hayir araştirilmasin " el kaldiranlarin uzantilari bunlar , daha ne bekleyebilirsinki vicdan olmayanlardan.
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 11:29
@isabella
Nr.: 18
Antworten
facelook
daha yeni videosu dolasiyordu ortalikta...gene yasli basli herifin biri essek zikerken yakalandi, savunmasi ise---napiim,kari bulamadim,seytana uydum-- !!!
Her müslümanin,ama her müslümanin canliya saygisi olmasi gerek, kitabimizda da bu böyle yaziyor.insana degil,canliya, Allah in yarattigi canliya yaaaa....adam gitmis, essek zkioyr,zkinin keyfinden. Lan be adam sen ne bokuma oruc tuttun hayatin boyunca ? nefsine iradeyi ögrenmis olman gerekmiyor muydu bunca sene icinde.....ne diye alnini secdeye vardirdin hayatin boyunca ? zkinin keyfine göre hareket edesin diye mi ?
nedense bu yüz kizartici olaylar hep bizim yurdumuzda oluyor, insanliktan nasibini almamis hayyanlar hep bizim yurdumuzda nefes aliyor. biz istedigimiz kadar egitim sart,egitim sart diyelim....aile terbiyesi alamayip, vicdan ve karekter sahibi olamadiktan sonra okumussun kac yazar...
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 11:37
@k09
Nr.: 19
Antworten
facelook
öyle zaten, hep seytan imdatlarina yetisiyor bunlarin aq....adam fazla mesai yapiyor, hesabi biz ödiceeez
-----
0
Beitrag gepostet am 25.08.18, 11:41
@k09
Nr.: 20
Antworten
facelook
ne güzel senelerdir uzaktim foruma....hangi akla hizmet edip geldimse derkene,aklima geldi....seytana uydum,geldim....ben masumum,oyuna geldim
-----
0
1
2
3
4
5
6
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!