|
|
|
Bugünün sözü |
sen Hayata At gözlükleriyle bakmaya devam edersen, birilerinin çüşşş demesi zoruna gitmesin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
3663157257275551132" class="_5pcp _5lel _2jyu _232_"> ; background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 8px; width: 9px; bottom: 1px; position: relative; vertical-align: middle; background-position: -9px -482px;" class="img sp_9qd7tiyCnjk sx_756064"> Acıyan Yerlerini Öpecek dostların varsa. Önemli Olmaz Düştüğün Yerler, Aldığın yaralar, Seni Sevmekten Vazgeçmeyen Birileri varsa ... Hayat yaşamaya değer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Güzel sözmüş Kardelen TSK hayat herzaman yaşamaya değer heleki değerli dostların varsa tadına doyum olmaz ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
dostların arada okuması dileğiyle......yanlız isteki saçma yazı nasıl yoruma ilisti bilemedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
hayata hep at gozluguyle bakanlar,zaten cuuuss olmaya razi olmuslr demektir,hemide avanaklar olmasa akillilar ac kalir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Eşşegin sirtindan semeri alirsan ,eşşek eşşekligini unutur , senin başina kalkar. Yaşamak ne güzel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Bir yanlisi tekrar ediyorsan artik o bir yanlis degil; karardir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
isabellacim biz insanlar at gözlügü taksakta aynisi takmasakta insanlarin cogu hep ayni ve aynisi Yanlıs bildigin yolda herkesle yürüyecegine dogru bildigin yolda tek basına yürü Seni hayallerine ulastıracak en önemli sey cesaretindir
Yarın ölecegimizi bilsek tüm kırgınlıkları unuturuz ama biz sonsuza kadar yasayacakmıs gibi hem kirici hem öldürücü oluyoruz Umudunu yitirme su hayatta bir seyin bitisi her zaman baska bir seyin baslamasına sebep olmustur insanlar
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
bu yazi harika cok güzel ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
İnşallah  bazen oluyor öyle birşey ekleyince pek de önemli değil zaten boşver rahatsız olan bakmasın ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Yok bea solyanım razı olsalar neyse hala kişniyorlar ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Haklısın massmavi direten çok halbuki herkesi kendi haline bırakıp tecrübe edinip ders çıkartılsa daha kolay olur ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Galiba sende forumda bir çok eşek muhabeti okuduğundan ayni algıya kapıldın ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Ne hali varsa göre dursunlar dediğiniz gibi yaşamak çok güzel ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Sağol zamir ne güzel de tercüme etmişsin sözü işte budur ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Hmm tartışılır bir söz o karar doğru veya yanlış olabilir ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Çok düşündüm ama “yok artık” demek içimden gelmedi hem söz klasını kaybederdi ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Aslm mehribancım, senin yazını okuyunca aklıma yine bir sago sözü geldi “ gittiği yeri bilmeyen yolcu her yere gider çünkü her yer bir yer” yanlış kişiler yanında olacağına tek başına yürümek Hmm herkesin doğrusu yanlışı farklı oluyor ama ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Günaydin! Acikcasi tam nedemek istediginizi anlamadim. Bir insan yanlis yapiyorsa ve bunu tekrarliyorsa ozaman zaten yanlis Karar almis olmuyormu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü |
Günaydın bana göre evet ama o kişinin kararı kendine göre doğru olabileceğini demek istedim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!