|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Biliyorsunuz sosyal içerikli konulara çok önem veriyorum, bu sefer sıra dışı olup, bir çoğunuz için tabu olan, konuşulmaya utanılan ama hakarete gelince bir çoğunuzun kullandığı bir konu sectim, bana sadece 19 dakikanızı ayırıp empati kurarmısınız?
----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
güzel bir çalışmaa keşke dünya tersine dönsee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
merhaba. Dünya tersine dönmeyecegine göre, insanlar tersine döndürmeye calistiklari, canlilardaki normal sürece yaptiklari hasarlardan vazgecmeleri gerektigini anlamalilar, anlamayanlarada anlatilmali.
NOT: insanlarin doga ve canlilar üzerindeki yaptigi tahribatlar hizla artiyor. gecmiste oldugu gibi, günümüzdede bunun mutlaka bir bedeli olacak. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
canim dünya tersine dönse dönmese fark etmiyor dünyayi yöneten yasatan insanlar ve toplum dünya cok güzel ama insanlar bu güzel dünyayi maf etiler kirlilik pislik her taraf pislik savas icinde tecavuz hirsizlik sidet vurup kirmak öldürmek iceri atmak hepsi var hele cocuklara tecavuz yada sidet eslendimi insanin beyni akli almiyor nasil bir dunyada yasiyoruz dünya ters olsa aynisi olur cünki insanlar hayvandan beter olmus ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
can dundar cok saygi duydugum insandir nasil diyor tam insanligin bitigi noktaya gelmisiz de haberimiz yok ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Bencede çok güzel bir örnek oluşmuş tersine yapılmış olarak ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Artık galiba çocuk, yetişkin ayırmak bile olmuyor her türlüsü zor, önyargı maalesefki her yasta ve her yerde mevcut. Eklediğin film ilgince benziyor öyle bir dünyada yaşamak isterim en azından gözümün içine bakıpta yalan söyleyenlerden kurtulurdum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Dünya zaten dönüyor öyle yada böyle ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Evet dünya tersine donmeyecek belki ama insanlar artık herkesi olduğu gibi kabul etse hiç de fena olmaz bu kadar kin, bu kadar ayrımcılık hiç kimsenin yararına olmayacaktır artik anlamaları gerek ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Can abimiz doğru söylemiş canım, maksat dünyayı döndürmek degil bu çağdaki önyargılardan kurtulmak herkesin kişisel tercihi, düşüncesi veya yaptıkları ile yargılamamak kim nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın nasılki bizim dogrularımız icin ayni saygıyı bekliyorsak başkalarına da bunu sunmak gerek. Dediğin gibi dünyada yeterince pislik var çivi çakamayacağımıza göre en iyisini yapmamız gerekir ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Ayır zamanını banane  şaka bir yana izle gerçekten o kadar çok boş seylere vakit harcayıp beynimizi yoruyoruz ki bir kere de buna 19 dakika gitsin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Ama daha kolay bir yaşam olurdu sanki ben gözünden anlıyorum yalan söylendi mi o daha pis oluyor filmde çat çat yüzüne söylüyorlar en azından  gerçi kim yalan söylemiyor ki o da var ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Bu filmi izleyince tek bu konuyu değilde genel olarak empati yapacağımız çok şey olduğunu düşünerek ekledim. Bir hümanist olarak anlamıyorum o tür şakaları, dışlamaları nereye bakarsam bakayım her yerde cinsel, ten rengi, din, ırk, kılık kıyafet, zengin, fakir vs ayırımı var etkisinde baya kaldım açıkcası ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Vıyy sen bir zahmet bana o filmlerin isimlerini yolla önümüz kış izlerim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Frauen herschen doch schon seid Urzeiten über die Männer ne keyiflenecem ist doch schon immer so gewesen ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Dankü ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Jep doğru gibi görünüyor ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Yüreği güzel zamircim çok güzel yorumlamışsın yine teşekkür ederim. Hiç kimse mükemmel değil, herkes de bir miktar zalim ama çok zor birsey degilki empati kurabilmek yinede milletçe sinifta kalıyoruz bir çok konuda. Dikenlerin arasında gülleri hep birlikte görebileceğimiz yarınlar diliyorum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Olsun bu konuya da uygun olmuş yorumun  er yada geç izleyeceksin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya tersine dönse? |
Bencillik ile birsey öğrenilmiyor maalesef ama haklısın illa haklı olmak icin çabalarımız cok fazla ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!