|
|
|
Günün sözü |
Canını yakacak kadar cesareti olanın, sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı ... ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
isa nereden bulursun böyle sözleri ya 
aslinda bu süz 1 asrin sözü olmaliydi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
merhaba. Dogru, Matematik hesabi yapilmis eylemlerde arti / eksi hesabi yapabilirsin. Eylem gönül meselesi ise, gönül eylemi akli asar. aklin devre disi kaldigi yerde matematik cöker. 
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
cok güzel yazilmis bir yazi insahlah begenirsin Sana saygı duyarken, sen içimin acıdığını bile bile saygısızca her şeyi ezip geçebilirmişsin. Aslında sen hep haklıydın, biz zaten olmamışız ve şimdi parçalayıp bir kenara attığın yüreğimin sana tek bir sözü var; Sen de herkes gibiymişsin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
ne gücümü canliya denerim nede cansiza herkes kendi gücünlü yasiyor her koyun kendi bacaginda asilir kim ne yaparsa kendine yapar öyle demi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Tabi kin nefret ekersen onları da biçersin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Aha tutturdum desene  artık bilinçaltı kaç tane söz kayıt ettiysem forumu okudukça aklıma geliyor ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Sağol ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
İstersen bir deneyelim bas bakayım damarıma bakalım kim kurtarır elimden ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Onu bilemeyeceğim eses ben mantıkla ilerleyenlerdenim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
YaIan zeka isidir, dürüstlük ise cesaret. Eger zekan yetmiyorsa yaIan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı bir dene. Benimde agri gelcek cumlelerim var da,,,soyleyecek soylecek acimasiz bir kalbim yok....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Etkiye tepki görürsen ağlanma demek bana göre ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Öyle tabiki ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Güzel söz bu da sen özünde kal böyle iyisin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Kimin söylediğini bilmiyorum bana feminist imasında bulunma içimdeki palalıyı çıkartma ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Ich wäre jetzt lieber dort wo meine Gedanken gerade sind. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
vavvvvv güzell sözz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Warum machst du es dann nicht? ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!