132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.07.18, 07:17 @pusu_vadi Nr.: 21 Antworten

Sosyal deney...
Eleştirmek iyide herkesi bir tefeye koymak yanlış. Senin saydıklarını başka bir konuda yazmıştım daha tepki gelmedi  birde şöyle birşey var Türkçe ders ile ilgili Almanya devleti izin veriyor kuran kurslarına daha çok talep var, Türkçe ders için her yıl ailelere soruluyor göndermek istermisiniz diye ama talep olmadığı için bizim devletimiz öğretmen yollamıyor ne kadar acı bir durum aslinda benim okul dönemimde böyle bir sorun yoktu gayet güzel her yıl gidiyorduk hatta Atatürk’ü kötüleyen bir hoca vardı 3 hafta içerisinde geri postaladık. Bu demek oluyorki aileler icin fazla bir önem taşımıyor olsa gerekki bu imkan sunulmuyor ama yabancı düşmanı demektende kaçınmıyorlar geniş çapta bakmak gerekiyor olaya
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 27.07.18, 18:59 @isabella Nr.: 22 Antworten

Sosyal deney...
ben 43 senden fazla almanyad yasiyorum calistigim firmada irkclik görmedim yada sokaklarda görmedim irkclik cogunlukla fasist türkiyede fasist irkclik yapiyorlar sen türksün sen alevisin sen sünisin sen lazsin sen kürtsün sen benim kafamda degilsin vatan hanine ilan ediliyor  yada terörist ilan ediliyor bu son dönemlerde baya cogaldi irkclik türkiyede ve almanyada  zaten irkclik vardi insan disi vardi ama bu kada cok degildi bu son dönemlerde almanya türkleri artik sevmes oldu gidin memleleketinizi istemiyoruz biz sizlere bakmak mecburiyetinde degil gidin türkiye size baksin diyorlar yani avrupa ülkesi hic bizleri türkleri sevmiyor bunun sebebi kim biliyorsun bir diktarör yüzünde insanlar maf oldu
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 27.07.18, 23:35 @dilaraaaaaa Nr.: 23 Antworten

Sosyal deney...

gülmek iyidir ALLAH hep güldürsün

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sosyal deney...