|
|
|
Bugünün sözü.. |
İki yüzIü insan pazar tezgahı gibidir? Öne iyiIerini koyar, arkası hep çürüktür! ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Sorma ya ne ückagitci pazarcilar var sanada sectirmezler ha kendileri dolduracak poşete , insanlarda ayni dediginiz pazarcilar gibi . Emeginize saglik yerinde bir paylaşim tşkler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
merhaba.  ben pazara gidince aynen söyle yapiyorum. < merhaba kolay gelsin secebilirmiyim > hayir derse diger bir tezgaha devam  secici olmak gerekir, hemde incitmeden, kirmadan secici olmak gerek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Var evet kendi ayıpları ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Tabiki katılıyorum seçici olmak gerek abartmadan ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Ben teşekkür ederim. Herşeyin sarrafı olmak mümkün degil sanirsam insanız neticede ama biraz ayırt edebilirsek iyi olur tabi ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Güzel söz beğendim ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
her zamanki gibi güzel konu acmisin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Öyle insanlar vardirki cok sabirlidir .sabirlari dükenince kendini begenmisleri ziplatir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
slm isaballa Türkiyeye giderseniz siz siz olun pazar yerlerinden baska seyler alin ama sakin ola meyve sebze almayin,aynen dediginiz gibi iyilerini önüne diziyorlar,cürüklerini arkasinda gizliyorlar,secmenizede mümkün degil musada etmiyorlar,onun dedigini yapmadiginizdada almadiginizdada kiziyorlar.
simdi türkiyenin her tarafinda büyük alisveris yerleri var oralarda meyveleri secme görebilme ve istediginizi alabilmenize yardimci olacak yeterince pesonel var pazar yerlerinden fiyatida daha uygun,en azindan arizali cikan bir meyveyi veya sbzeyi geri götürme geri verme sansinizda var.
simcik gelelim iki yüzlü insanlara devir öyle bir devir olduki, iki yüzlü insanlara razi oldukda,iki yüz yüzlü lerle nasil bas edecegiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Isabellanin ne demek istedigini anlamamisiniz solyanim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
issaballa anlayisli hosgörülü birisi bu seferde böyle idare etsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Tabiki Isabella hosgörülü bir hanim ve oldukcada akilli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
TSK canim aynen öyle senin söz de güzelmiş ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Zıplatabilir evet ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Aslm solyanım, neyi hoş göreceğim anlamadım ama neyse  pazar gezmesini çok severim dünyada ki Pazar’ların kuruluş şekilleri ve atmosferleri farklı olsada neticede hepsi ayni yöntemi kullandığını gördüm ama seçmek istediğimde hiç ters tepki ile karşılaşmadım. İki yüzlülere gelince fark ettiğin anda sen sağ ben selamet diyerek uzaklaş en mantıklısı bu ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Bakalım kendi konunda olan yorumumu okuduktan sonra da öyle diyecekmisin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Deme yaw ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
Aklına gelen başına geliyor demekki bendede oluyor o bazen hiç de hoş olmuyor dejavu Yaşar gibi ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugünün sözü.. |
vallahi öyle  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!