|
|
|
Haftanın sözü ! |
Sözü paylaşmadan önce iki satır yazayım. Daha önceki konumun silinmesine neden olan arkadaşlara teşekkür ederim konuya çok uygun ve örnek bir şekilde el birliği ile batırmışsınız, uzaktan hanginizin gerizekalı olduğunu göremedim ama sözümün gerçek bir pay taşıdığını göstermiş oldunuz rica ederim bundan sonra kişisel sorunlarınızı özelden halledin gelelim bu haftanın sözüne
Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü: Çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini.’’ ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Aferin sana hoşgeldin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
canim benim hic bir sucum yok üc kisi bir daldi ona buna sanki savas vardi realda buyle yapmazlar ama sanal aleminde hepsi kral kesiliyor ben baya oluyor bir forum acmistim ilk basta iyi git sonra gelen kavga yapti giden kavga yapti sanki savas vardi elinde sonunda forum silindi dedimya sanal aleminde hepsi kral kesiliyor sende bos ver takma olmus bir kere ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Yok gi ne takacagim canları sagolsun mühim konularımdan değildi yoksa bende dalardım  bu haftanın sözüne ne diyorsun? ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Mein Lieblingszitat:
Solange uns die Menschlichkeit miteinander verbindet, ist es egal, was uns trennt.
Und wenn ich besoffen bin: Wollen sich 2 treffen, kommt der eine nicht  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Schönes Zitat von wem ist das ? ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü. Çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Mehrban  sen çok yaşa emi ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Von Ernst Ferstl! Er hat viele schöne Zitate. Ama en begendigimi sizlerle paylasmak istedim.
Ikinciside bana ayit 
Sizin kullanmis oldugunuz Cümlede cok güzel.. Özellikle Son Zamanlarda Bayanlara yapilan siddetlerden sonra kadinin aslinda ne kadar güclügüne oldugunu gösteren bir cümle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Teşekkürler okuyayım onunda sözlerini. Evet kadının gücünü hafife almamak gerek erkek hegemonyasına hayır ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Wenn es zu einer Verringerung der Gewaltanwendung gegen Frauen führen sollte dann von mir ein JA! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Kein Geschlecht ist überlegener, die jenigen die Gewalt an Frauen ausüben haben einfach nichts in der Birne und auch nicht in der Hose ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
100 % agree! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Olaylara katilma  Sanki 70lerde Sag Sol gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
hosbulduk  Bazen ilgimi ceken konular oldugu zaman katiliyorum.
Wo bleibt dein "Zitat der Woche" ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
hos geldiniz sefa geldiniz ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
aslinda bu söz ayin degil , yilin sözü olmaliydi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
dogru yazmis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Bende görmedim hemsom kaçırdık curcunayı ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftanın sözü ! |
Çok iyi etmişsin ben göremedim zaten olsaydim o yazıları okumak zorunda kalmazdın ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!