|
|
|
Zaman. |
Merhaba Forumdaslar. nasilsiniz, bizim burada cok güzel bir hava. tam gezmelik ve cay bahcelerinde sohbetlik. sizlere baslikla ilgili sorum var, fikirlerinizi alayim lütfen.
Zaman, her seye cözümmüdür ? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
Merhaba eses TSK bugün çooook keyifliyim şahsen hiçbirşey moralimi bozamaz umarım sizde iyisinizdir. Herşeyin çözümü zamanda ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba halk arasinda zaman her seyin ilacidir diye bir deyim vardir. ama bence bu biraz insanin neyi nasil planladigina bagli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba. evet sizinde dediginiz gibi zaman, her zaman her seye cözüm olmayabilir. zamanda bütün canlilar huzur ve saglikli yasasin diyelim.  ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba. umarim bütün günleriniz hep böyle keyifli gecer  her seyin cözümü zamanda derken, cözüme kavusturamadiklarimizi zamana birakmakmi söylemek istediginiz. peki zaman nedir, dün'mü, bu gün'mü, yarin´mi, yoksa yasadigimiz an'mi, insanlar neye güvenerek beklentilerini, arzularini zaman dilimine birakabilir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba. zamani iyi kullanmak, ayni zamanda cözüm üretmektir diyorsunuz yani. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
selam eses43 ben süyle anlatim zamana bırakmak iliskide azalan ne varsa bitmesini beklemek gibi bir sey oldugundan ve onlar da bitince iliskinin sürmesi mümkün olmadıgından yoktur zamanla hersey gecer düzelir dirken bazende düzelmiyor bosuna zaman harcamis oluyoruz ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
cok tesekür mahocan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
mehriban günlük yasamimizda cözüm üretemedigimiz bazi sorunlari zamana birakmak cözümmüdür yoksa sorunlari cözümsüzlüge itmekmidir bilmiyorum. ama karsi cins iliskisinde cözüm gerektiren sorunlar ertelenirse sorunu derinlestirip dahada zorlastirir diye düsünüyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba mahoo kimlere taktin, kim bu yavsaklar. belkide yavsak diye konumlandirdigin kisi her kimse zamanda yasadiklari onu zorlamis olamazmi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
Bir yanlıslık haksızlık görünce tartıstıgın zaman üzülen kırılan sinirlenen yıpranan Yanlıslık görünce tartısmak ve karsı cıkmak mı iyidir yoksa zamana bırakmak mı gerekiyor ha sen cok biliyorsun diyebilirsin ben de aslında bilmiyorum Olayların üzerini ne kadar kapatırsa o olay kendi icinde büyür ve bir gün dag gibi olur ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
haklisin tartisma konusu olan sorunlar konusarak cözüme kavusturulmali soruna göre tabiki zamanada yayilabilir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
evet haklisin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
analizinin coguna katiliyorum. günüm fena degildi hava güzeldi. biraz gezdim sonra maca baktim. yarin final var. bakalim senin hirvatlar kazanabilecekmi.
senin morelin niye bozuk, cokmu özel. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
benimde hislerim güclüdür. pek cok olayi baskalarinin üzerine yorarim ve cok SIKINTI yasarim sonra O' olay bir yakinimin üzerinde patlak verir sitres yapma gerilim iyi degil yat uyu yani  zamana birak  yarin bomba gibi kalkarsin güzel bir kahvalti yap cik disariya oksijen depola sonra git maci seyret. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
evet yasamayi sadece yemek, icmek, zevki-sefa olarak gören duyarsiz insanlarda var. bazen bu tip insanlari uzaktan hayretle izlerim adam dakikalarca yedigi ictigi basit seyleri ballandira ballandira anlatabiliyor. gamsiz ve at gözlügü takmis sadece burnunun ucuna kadar görebiliyor. yasamin her alanina kafa yormak elbette insani yorabilir ama insan olmanin geregidir bu. ne kadar yorulursak yorulalim sorumlu ve duyarli olmak zorundayiz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
insanlar bireysellesti teknoloji kullanimi insanlari neredeyse düsünme özürlü yapti bu durum cocuklar bakimindan daha berbat. dünyada olup biten adaletsizlikleri, vahsetleri kaniksadik kimsenin umurunda degil ahlaksizliklar diz boyu etik degerler kimsenin umurunda degil. böylesi bir karamsar dünya insani elbette yorar ama asla vaz gecemeyiz nemelazim diyemeyiz bu nedenle cocuklara, genclere gereken önemi göstermeliyiz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
batida bahsettigin aldatmalar normal kabul ediliyor. es degistirme kulüpleri bile var kimin ne yaptigi belli degil. Aldatmayan erkek yok gibi bir sey bence, kadinlar kolay.kolay aldatmaz. kadin ihmalden aldatir tabi bu onu hakli göstermez yürümüyorsa, tatmin olmuyorsan ayril. erkegin durumu farkli yaptigi nankörlük bence tabi her seyi cinsellige baglamamak lazim ama cinsellik evliliklerde önemli faktör zeki kadin partnerinin aldatmasina firsat vermez ve kendiside aldatmaz. ahlak kavramini önemsemeyipte farkli insanlarla cinsellik yasayanlar, tipki batidaki gibi türklerdede var yani es degisimi türklerdede var. igrenc ama gercek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
mahoooo bana müsade yatacagim, sana iyi geceler ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaman. |
merhaba. bir seyleri zamana birakmak, verdigin örnekteki gibi unutmaktan cok alismaya yarayacagina, icimize sindirmeye yarayacagina katkisi olur diye düsünüyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!