134 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.07.18, 15:21 Nr.: 1 Antworten

Zaman.
Merhaba  Forumdaslar.  nasilsiniz,  bizim  burada  cok   güzel  bir  hava.   tam  gezmelik  ve  cay   bahcelerinde  sohbetlik.   sizlere   baslikla  ilgili  sorum  var,  fikirlerinizi  alayim  lütfen.

Zaman,   her seye  cözümmüdür ?

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 14.07.18, 19:52 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Zaman.
Merhaba eses TSK bugün çooook keyifliyim şahsen hiçbirşey moralimi bozamaz umarım sizde iyisinizdir. Herşeyin çözümü zamanda
-----
Tempus edax rerum!!!
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 00:08 @k09 Nr.: 3 Antworten

Zaman.
merhaba  halk  arasinda  zaman  her  seyin  ilacidir  diye  bir   deyim  vardir.   ama     bence  bu   biraz  insanin  neyi  nasil  planladigina  bagli.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 00:18 @massmavi Nr.: 4 Antworten

Zaman.
merhaba.    evet  sizinde  dediginiz  gibi  zaman,   her  zaman  her  seye  cözüm  olmayabilir. 
zamanda  bütün  canlilar  huzur  ve  saglikli  yasasin  diyelim. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 00:48 @isabella Nr.: 5 Antworten

Zaman.
merhaba.  umarim  bütün  günleriniz  hep  böyle  keyifli  gecer    her  seyin  cözümü  zamanda  derken,  cözüme  kavusturamadiklarimizi  zamana  birakmakmi  söylemek  istediginiz.  peki   zaman  nedir,  dün'mü,    bu  gün'mü,   yarin´mi,  yoksa  yasadigimiz    an'mi,   insanlar  neye  güvenerek  beklentilerini, arzularini  zaman  dilimine  birakabilir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 00:52 @dirilis2018 Nr.: 6 Antworten

Zaman.
merhaba.  zamani  iyi  kullanmak,  ayni  zamanda  cözüm  üretmektir  diyorsunuz  yani.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:06 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Zaman.
selam eses43 ben süyle anlatim zamana bırakmak iliskide azalan ne varsa bitmesini beklemek gibi bir sey oldugundan ve onlar da bitince iliskinin sürmesi mümkün olmadıgından yoktur zamanla hersey gecer düzelir dirken bazende düzelmiyor bosuna zaman harcamis oluyoruz 
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:23 @maho- Nr.: 8 Antworten

Zaman.
cok tesekür mahocan 
-----
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:25 @mehriban Nr.: 9 Antworten

Zaman.
mehriban  günlük  yasamimizda   cözüm  üretemedigimiz  bazi  sorunlari  zamana   birakmak  cözümmüdür  yoksa  sorunlari  cözümsüzlüge  itmekmidir  bilmiyorum.  ama  karsi  cins  iliskisinde  cözüm  gerektiren  sorunlar  ertelenirse  sorunu  derinlestirip  dahada  zorlastirir  diye  düsünüyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:32 @maho- Nr.: 10 Antworten

Zaman.
merhaba  mahoo    kimlere  taktin,   kim  bu  yavsaklar.   belkide  yavsak  diye  konumlandirdigin  kisi  her  kimse  zamanda  yasadiklari  onu   zorlamis  olamazmi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:32 @eses43 Nr.: 11 Antworten

Zaman.
Bir yanlıslık haksızlık görünce tartıstıgın zaman üzülen kırılan sinirlenen  yıpranan Yanlıslık görünce tartısmak ve karsı cıkmak mı iyidir yoksa zamana bırakmak mı gerekiyor ha sen cok biliyorsun diyebilirsin ben de aslında bilmiyorum Olayların üzerini ne kadar kapatırsa o olay kendi icinde büyür ve bir gün dag gibi olur 
-----
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:36 @mehriban Nr.: 12 Antworten

Zaman.
haklisin  tartisma  konusu  olan  sorunlar  konusarak  cözüme  kavusturulmali  soruna  göre  tabiki zamanada  yayilabilir.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:40 @eses43 Nr.: 13 Antworten

Zaman.
evet haklisin
-----
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 01:49 @maho- Nr.: 14 Antworten

Zaman.
analizinin  coguna  katiliyorum.  günüm  fena  degildi  hava  güzeldi.  biraz  gezdim  sonra  maca  baktim.   yarin  final  var.  bakalim  senin  hirvatlar  kazanabilecekmi.

senin  morelin  niye  bozuk,  cokmu  özel.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 02:00 @maho- Nr.: 15 Antworten

Zaman.
benimde  hislerim  güclüdür.  pek  cok  olayi  baskalarinin  üzerine  yorarim  ve  cok SIKINTI  yasarim  sonra  O'  olay  bir  yakinimin  üzerinde  patlak  verir  sitres  yapma  gerilim  iyi  degil  yat  uyu   yani     zamana  birak     yarin  bomba  gibi  kalkarsin  güzel    bir  kahvalti  yap  cik  disariya   oksijen  depola  sonra  git  maci  seyret.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 02:11 @maho- Nr.: 16 Antworten

Zaman.
evet  yasamayi  sadece  yemek,  icmek,  zevki-sefa  olarak  gören  duyarsiz  insanlarda  var.  bazen  bu  tip  insanlari uzaktan  hayretle  izlerim  adam  dakikalarca  yedigi  ictigi  basit  seyleri  ballandira  ballandira  anlatabiliyor.  gamsiz  ve  at  gözlügü takmis  sadece  burnunun  ucuna  kadar  görebiliyor.   yasamin  her  alanina  kafa  yormak  elbette  insani  yorabilir  ama  insan  olmanin  geregidir bu.  ne  kadar  yorulursak  yorulalim  sorumlu   ve  duyarli  olmak  zorundayiz.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 02:29 @maho- Nr.: 17 Antworten

Zaman.
insanlar  bireysellesti   teknoloji  kullanimi  insanlari   neredeyse  düsünme  özürlü  yapti  bu  durum  cocuklar  bakimindan  daha  berbat.  dünyada  olup  biten  adaletsizlikleri,  vahsetleri  kaniksadik  kimsenin  umurunda degil   ahlaksizliklar  diz  boyu  etik  degerler   kimsenin  umurunda  degil.  böylesi  bir  karamsar  dünya  insani  elbette  yorar  ama    asla  vaz  gecemeyiz  nemelazim  diyemeyiz  bu  nedenle   cocuklara,  genclere  gereken  önemi  göstermeliyiz.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 02:48 @maho- Nr.: 18 Antworten

Zaman.
batida  bahsettigin  aldatmalar  normal  kabul  ediliyor.  es  degistirme  kulüpleri  bile  var   kimin  ne   yaptigi  belli  degil.  Aldatmayan  erkek  yok  gibi  bir  sey  bence,  kadinlar  kolay.kolay  aldatmaz.  kadin  ihmalden   aldatir  tabi  bu  onu  hakli  göstermez  yürümüyorsa,  tatmin  olmuyorsan  ayril.  erkegin  durumu  farkli  yaptigi  nankörlük  bence  tabi  her  seyi  cinsellige  baglamamak  lazim  ama  cinsellik  evliliklerde  önemli  faktör   zeki  kadin  partnerinin  aldatmasina  firsat  vermez  ve  kendiside  aldatmaz.  ahlak  kavramini  önemsemeyipte  farkli  insanlarla  cinsellik  yasayanlar,   tipki  batidaki  gibi  türklerdede   var  yani  es  degisimi  türklerdede  var.  igrenc  ama  gercek.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 02:53 @eses43 Nr.: 19 Antworten

Zaman.
mahoooo   bana  müsade  yatacagim,  sana  iyi  geceler
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.07.18, 11:11 @dirilis2018 Nr.: 20 Antworten

Zaman.
merhaba.  bir  seyleri  zamana  birakmak,   verdigin  örnekteki  gibi   unutmaktan  cok  alismaya  yarayacagina,  icimize  sindirmeye  yarayacagina  katkisi  olur  diye  düsünüyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Zaman.