|
|
|
Bugün bir milat yaşandı |
Ayıp ettin ben politikanın lügatını yazdım. Ezbere konuşanlardan değilim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basken o kadar yaşlımıydın sen  iyi madem söyle bakalım ilk işleri ne olacak ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimi bedensel kimi zihinsel olgunlaşır. Kuzum ben geleceği göremiyorum ama geçmişe tercüman olurum.  geleceği burda ki atıp tutanlara sor. Ya tutar misali  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lügatini yazdım diyince kestirebilme yetenegin var sandım neyse bir medyum bulursam sorarım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medyumu bulursan bana da göster, benim de soracaklarım var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soracaklarını forum da sorsana iste her telden çalan var psikologdan ekonomiste avukatından savcısına güzellik uzmanından aşçı sina kadar vs hepsi mevcut ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğru dedin. Ağızlı olan konuşuyor. Benim ama özel insana özel sorum olacaktı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E git sor sende tutan kim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karşımda oldumu soramıyorum, utanıyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baksen sen ve utanmak  bu iyidi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden utanmak sırf siz bayanlara mı verildi. Ben sevdiğimin karşısında utanırım. Elim ayağıma karışır. Güler dururum.  anlayacağın tam bir gentlemen olurum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genelleme yapmadım ki senin icin dedin, utanmak herkese eş değerde tabi ama sevdiğine konuşamıyorsan bir problem var denektir bu durumda istediğin kadar gentelmen ol sökmez bir gıdım ilerleyemezsin ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendimi sana beğendirmeye çalışıyorum, ama bakıyorum sanada yaranılmıyor.gıcıksın.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üzerime alınmıyorum  yemezler ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam tamam. Geri vitese aldım. Beni ciddiye almayanı ben hiç tanımam. Sahi senin adın neydi, ben erhan memnun oldum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin şu insansız arkadaşın nerde. Yoksa başımıza asker kesilirdi. Devriyeye çıkmadı mı daha  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niye özledin mi  memnun oldum adımı yüzünü görmediklerime demiyorum ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun o da olur. He çok özledim. Nickini sayıklayıp duruyorum. Aha gelsene keyfim yerine gelse diyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koyunlar ne zamandan beri siyasetten anliyor, siz makarnadan kömürden anlarsiniz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağlam yazı tebrikler ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!