|
|
|
Bugün bir milat yaşandı |
Recep Tayyip Erdoğan bugün dualar ile yeni görevi icin halka seslendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amanin ne milat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cix bu tabloda yağlı urgan eksik o zaman milat olurdu  Neyse hayırlısı inşallah artık boş şovlar biterde önemli işlere sıra gelir çocuk istismarı için yapılacak yeni yasayı yeterince bekledik ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her halk kayık olduğu gibi yönetilirmiş. Halkın cahil olursa başına diktatörde geçer Padişahda geçer. Halk koyun olursa daha kimbilir neler yaşayacağız. İşin aslında acı yanı olup bitenleri insanların görüpde anlayamaması, üstüne birde km lerce yol yapıp bu palyançoyu Saraybosnada izlemeye gidilmesi. Avrupada yaşayıp, buradaki demokrasiden faydalanıp da TR deki yurttaşın için Diktatörlüğü seçmek nekadar mantıklıdır onu düşünmek gerekmektedir. Ama bunu nadıl bizim insanımıza anlatırsın ? Medya tamamen adamların elinde istedikleri yalanı uyduruyorlar. Yargı ellerinde istediklerini alıyorlar içeri. Sesini çıkaran Fetöcü diye kayboluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olurmu, onun adı Bin ali bin derler biner, in derler iner. Kendi demeçi. Onu TBMM başkanı yapacaklar. Kukla başkan ama yinede önceki Atatürk düşmanı şerefsizden iyidir.Gerçi bunların hangisi ATA mıza düşman değilki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anlayana, anlamayan zaten anlayamaz, sana anlatmak vakit kaybı olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden Süleyman Soylu demek çok bu yoruyor seni, yoksa kuyruk yarası mı yaşattı sana. Eskiden özgürlüğün olup olmadığını en önce sen bilmen lazımdı. Hani hapishanelerde Kürt annelerin Kürt çocukları ile Kürtçe konuşmak yasak olduğu zamanlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonomiden anlamayan dediğin adam ekonomist. Yorum yazmadan araştır.
Wirtschaftliche KarriereBearbeiten 1999 begann er seine Arbeit bei der regierungsnahen Çalık Holding und wurde 2002 zum Finanzdirektor der amerikanischen Niederlassung des Unternehmens. Zu dieser Zeit studierte er zudem im Master-Studiengang an der Lubin School of Business der Pace University in New York City. 2004 wurde Albayrak zum amerikanischen Landeschef des Unternehmens. Nach seiner Rückkehr in die Türkei im Jahr 2006 arbeitete er als Assistent des Managers für Finanzfragen von Çalık. 2007 wurde er, mit gerade einmal 29 Jahren, Geschäftsführer (CEO) der Çalık Holding, der u. a. die Mediengruppe Turkuvaz gehört und mithin die einflussreiche Tageszeitung Sabah und der Nachrichtensender A Haber.[3][4] Er blieb CEO des Unternehmens bis 2013.[1] 2015 übernahm sein älterer Bruder Serhat Albayrak die Führung der Mediengruppe Turkuvaz.[5] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğru diyorsun, nerede yaramaz varsa türkbase de toplandı. Haha  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son çare ve umut olarak Kemal Derviş'i getirenlere bak sen önce. sonra määääää lersin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen şimdi iş zamanı. Bende onu bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dombik benim anladıklarımın binde biri senin o küçük beynin almaz, onun icin yorma beni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neyi anlamıyorsun. Erdoğan başkanlık görevinin başına geçti ve dünden itibaren yeni yönetim şeklime geçildi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E Hadi bakalım yeni rozetler takıldı, 1 TL ler özene bezene dağıtıldı, abıhayat suları da içildi bir zahmet çalıştıklarını da görelim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah'ın izni ile onu da göreceksin, kaçırdıklarını da ben buradan sana anlatırım..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim gözümden kaçmaz  sorarım hesabını ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evelallah sorarsın. Korkarım senden  Elimden geldiği kadar yardımcı olur. Ama benden başkasına sorma, kafanı karıştırırlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen kendin bir anla da sonra bana anlatmaya sırası gelsin ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!