|
|
|
Günün tavsiyesi |
Öyle deme o benim korumam ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Denize gömerim, ama sen beni fisandan bile duyarsın. Söyle korumana kaynanalık yapmasın, bi zahmet kumruları baş başa bıraksın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Kumru ? O kadar emin olma derim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Eğitim başarılı oldu galiba ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Haha çok komiksin, kendini kabadayı mı sanıyorsun. Git sen kendi bacını koru. 18 senedir tanıyormuş. Hem ısabella nin ne korunmaya ihtiyacı var, ne de korunma gerektiren neden var. Bence sen sadece fazlalık ediyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Konum silinirse oyarım ona göre cici cici yazın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Konunun zaten suyu çıktı. Yeni konu. " İnsaneye nasıl kız buluruz ki kıl olmasın herşeye"
Sana güzel sohbetler bye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Hönkkk bu ne cüret  sen o öpücüğü al ... neyse öyle bir konuya gerek Yok insane sana tavlama konusunda bilgi verebilir ama biraz ihtiyacın var gibi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
merhaba. deyimmi, Ata sözü´mü. yoksa sizin bizzat türettiginiz bir söylemmi ?
NOT: Hayat'la yasam ayni sey degildir. < yazinizi okuduktan sonra'ki söylemimdir. > ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Merhaba, kime ait bilmiyorum sabah kahve keyfi yaparken gözüme ilişti paylaştım doğru olduğuna inandığım için  doğru hayat genel bir kavram, yaşam ise bir nevi kendimizin kontrol edebileceğimiz bir mevzu ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
iyi aksamlar. siz birisine sesleneceksiniz O' sizi duymamazliktan gelecek, bu nedenle siz'de onu görmemezlikten geleceksiniz. bunu anlamaya calistim ama bir türlü neye katkisi var, neye cözüm üretiyor anlayamadim ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Sağol sanada eses, şöyleki birine bir çok kez konuşmak istediğinizi belirtirseniz ve o bunu duymazdan geliyorsa zorlamaya gerek Olmadığını onu kendi haline bırakmak gerektiğinden söz ediyorum ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
demekki ögrenmem gereken cok sey var daha. meramina cevap alamiyorsan israrci olmamali, karsi tarafi rahatsiz etmemeli diyorsunuz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Duruma göre değişir komple ignore edenden yola çıktım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
bu durum birbirlerini taniyan insanlar icinde gecerlimi sizce. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Birbirlerini tanıyanlar huyunu suyunu bilirler ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
insanlar birbirinin huyunu-suyunu bilsede, psikolojik etkenkenler insani farkli davranislara sürükleyebilir desem ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Haklısınız yinede tanıdığınız zaman ne kadar ileriye gidebileceğinizi bilirsiniz sinirinizi kontrol etme şartı ile ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
sosyal iliskilerde sinirlarin boyutunu ne belirler bilmiyorum ama kontrol sartina uyalim O' zaman. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün tavsiyesi |
Hehe sınır değil sinir ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!