|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Teşekkür ederim frankly bu sefer gerçekten güzel bir konu paylaşmışsın, aylardır neredeyse her gün bu olayları paylaşıyorum, susan ölüdür. Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır!!! ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Bu iltifatı da duyacakmıydım senden, sağol isabella İnsanlıktan utanmadın son noktası. Bu adilere idam bile kurtuluş olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Evet, artık idamı bekliyoruz. Yoksa bu çocukları günahı hepimizin üzerine olur. Bardak doldu, tek cözüm idam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
İltifat değil iyi bir paylaşıma destek gerek. İdam bana göre de çözüm degil ama illaki sistemde değişiklik gerek ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Hangi sistemde, nasıl bir değişiklik. İnsanların beynine nasıl update edelim. Eş bulamayana Esra Erol'a mı yollayalım ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
İlk başta eğitim şart herkes için ama O tür programları nasıl kaldırarak iyi bir iş yaptılarsa, o aile bakanını ve adalet bakanını değiştirip sağlam bir kanun tasarısını düşünüp istismar araştırılsınmı önergesini red etmemekle başlayabilirler mesela, herkes haddini bilmeli ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Son zamanlarda müthiş artiş oldu bu gibi vakalar iste burda en büyük sorumluluk vekil secip meclise gönderdigimiz politikacilara millet vekillerine düşüyor amma gel gör ki onlarin derdi malesef acida olsa gercekten başka belki iclerinde rahatsiz olan vardir ama yeterli degiller. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
Git gide daha da çok artıyor maalesef cok üzülüyorum, başta kim olursa olsun hiç önemli değil vatani korumak çocukları korumaktan başlar. İçerde çürük ideolojisi olan orada barındırılmamalı. Piyasadaki nurettinler temizlenmelidir yoksa daha çok canlar yanacak ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeter !!!! |
son günlerde cocuk ve bayan katilleri tacizciler tecavuzculer iyice azdilar illallah dedittiler, ülkeyi yönetenler ya caresini bulsunlar, yada tecavüzcüleri ve katilleri halkin eline teslim etsinler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!