45 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.07.18, 06:45 @mehriban Nr.: 21 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Günaydın canım yine coşmuşsun  hassas konularda biraz gerilmeler oluyor tabi ama o kişi bu kişi değil kimi kastettiğini cok iyi biliyorum sen sen ol onlar gibi başkalarının günahını alma
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 06:51 @isabella Nr.: 22 Antworten

Güle yel değdi 33 can
sen beni iyi anlamisin cok sag en cok üzüldügümde insanlarin ölüsüne seviniyorlar bu tur insanlar normal degil yoksam kim ne yapmis etmis bana tekral sag ol
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 06:54 @dirilis2018 Nr.: 23 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Ya nasıl oluyormuş diriliş efendi alma mazlumun ahini çıkar böyle aheste aheste  kendi kapınızın önünü süpürün yorumumdan sonra sende ayni şekilde ne namus, ne vatan hainliği ne teröristliğimizi bıraktın ama polis admin diye ağlanmadık keşke seçim heyecanın dan önce de şimdiki gibi efendi efendi yazsaydında güzelce tartışsaydık. Şimdi özür dilenmesini beklersin öyle aynı adımı bende senden bekliyorum şahsen göster erdemliğini bakalım
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 06:56 @mehriban Nr.: 24 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Ölüsune sevinmek değilde siyasi propaganda yapıldı bu da yanlış tabi bazılarımız icin ama oluyor iste sakız gibi her yere çekilir alıştık artık sende sağol  
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 07:31 @isabella Nr.: 25 Antworten

Güle yel değdi 33 can
hakliyi haksizi bilmedigi insanlar olmus secim olurken insanlara demedikleri kalmadi hep hakaret hep vurmak kirmak öldürmek ölüye sevinirler diriye hakaret ederler herkes bunlar icin terörist herkes bunlar icin vatan haine herkes kötü birtek kendilerimi iyi  birtek buna kafalari calisiyor nese fazla üzatmiyalim ve sana cok tesekürler hayirli gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 12:47 @mehriban Nr.: 26 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Öyleleri de var tabiki ama hepsi aynı diyemeyiz içlerinde insanligini yitirmemişler de var 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 12:50 @dirilis2018 Nr.: 27 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Öyle olsaydı sanırım herkes bana tavrını koyardı. Bak şimdi yine haksızlık ediyorsun,  ben çocuk istismarı ile ilgili, kadına yapılan şiddet haberleri yanı genel olarak insanlık suçu olan şeyler dışında  başka birşey paylaşmam, zaten herşey ulu ortada sanırım,  ki yanlış bir haber de olsa üslubuna göre hakaret etmeden, küfür etmeden, kişisel olmadan bu yazıya dökülebilir, ya başka biriyle karıştırıyorsun yada yanlış algıladın ayrıca kim kimi sever kim kimi tutar beni ilgilendirmez herkesin görüşüne saygım var burda herkesi parti sempatizanı olarak değerlendirsek ayıp etmiş oluruz herkesin bir bildiği var elbet. Kıyaslama da yapmadım hatta sen daha yazmadan 57 nolu yorumumda da düşüncemi belirttim arkadaşımıza, neyse özürünü kabul ettim umarım bundan sonra daha sağlıklı tartışmalarda bulunuruz 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 12:52 @insane Nr.: 28 Antworten

Güle yel değdi 33 can
Teşekkür ederim  18 yıl oldu 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 03.07.18, 12:56 @insane Nr.: 29 Antworten

Güle yel değdi 33 can
He ya ömrümü yedin
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 04.07.18, 01:43 @yagmur_-reis Nr.: 30 Antworten

Güle yel değdi 33 can
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Güle yel değdi 33 can