|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Sivasda Can veren Canlarımızı Özlem ve Rahmet ile anıyoruz...
Tüm Canlardan Yanan Canlarımız Anısına B |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Ölüyü....yakmayacak .....kadar....Dindar... Canlıyı...diri...diri....yakacak ...kadar... Müslümanız...#Unuturma#....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Evet harcanıp gidiyor ömür dediğin Önemli olan yaşamak değil Onurlu bir şekilde yaşamak ----- Herşey bir insanı sevmekle başlayacak ve dünyayı güzellik ku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Kolluk gücü olmayan bir belediye başkanına bu olayı yıkmak zulümdür CHP’ye tıkmak zülimdür 28 şubatı yapanların yaptığını iyi biliyoruz ----- Herşey bir insanı sevmekle başlayacak ve dünyayı güzellik ku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun unutmadık unutmayacağız ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Sürüyor o kavga ve sürecek Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya denk ----- Herşey bir insanı sevmekle başlayacak ve dünyayı güzellik ku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
"Birimize bişey olursa ne yaparız" dediler..
"Kalanlar ölenler için şiirler yazar" dedi Metin Altıok ----- Herşey bir insanı sevmekle başlayacak ve dünyayı güzellik ku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
ülkemizde yaşanan en büyük vahsetlerden biri.. Madımak dosyası uyumaya terk edildi. Bu olay nedeniyle hapis yatan bir kişi bile yok. O insanları yakanlar bilerek yakalanmadı. Bazıları hatta yurtdışına kaçtı, hiçbiri hakkında gerekli başvurular yapılmadı. Allah rahmet eylesin, Zihni’mizde bu irticanın , gericiliğin, yobazlığın vahşeti zaman aşımına uğramayacak !!! ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Ne desem ki şimdi .. Maalesef acıdır ki Solingen olayını hatırlatması gereksimi duymuş arkadaşlardan biri vicdan muhasebesi yapılsın diye ama yinede anlamazlar, gözleri kin ve nefret ile bürümüş kör olmuşlar o kadar kör olmuşlarki sayıların arkasına gizlenerek evlatlarının istikbalini düşünemez, miras bırakılan toprakları peş keş edenlere, binlerce çocuğa tecavüz edenlere arka çıkıp, bir kereden birşey olmaz, küçüğün rızası vardı tecavüz değildir diyen, battaniye den şehvet duyan, kardeş eşinin diğer kardeşine nikah kıyan, kadın eli sıkmayıp erkek çocuğuna istismarda bulunan soysuzlara, cola yi wc ye döküp iyi birşey yapmış gibi kendini bir halt sanan, insan ayırımını görev bilip şehit tabutuna yaslanarak bas bas bağırıp akıllara fitne sokan, feslinin elini öpen, 33 canın vahşice yakan cübbelileri destekleyip bu ciddi konuda bile sinsice yorum yapıp rahmet okuyamayan insancıklar olmuşlar.. ama haklı bizim gerçekten mide hapına ihtiyacımız var çünkü midemiz o kadar geniş degil hazmedemiyoruz !! ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
ben yilardir bu sitedeyim seni taniyorum sende beni taniyorsun senin eski niklerini söylemek istemiyorum sen gecenlerde türkiye gidiyom dedin yalan konustun senin yeni niklerin hedef2023 ikinci nikin dirilis 2018 ülkeni cok seviyorsan cekip gidersin almanya cok rahat oldugu icin gitmesin cesaretin varsa oglunu türkiye askere gönder göndermesin cünki can kiymelidir ama baskasinin ölüsüne seviniyorsun bu kadar insan düsman oldugunu bilmiyordum senin anan bacin kardesin bacin esin dostun yokmu herkesin ölüsüne sevinme hos güzel degil senin kadar irkci ayrimci insan görmedim ölen insanlara sevinen huzur bulan mutlu olan tek sensin bu kadarmi acimasiz oldun merhametsiz oldun kiniyorum sizi naletliyorum allah belanizi versin nalet olsun size nalet ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
insan ne olursa olsun hic bir zaman baskasinin ölümine sevinmesin insanlar ölüyor iyin olmus diyorlar cocukara tecavuz ediliyor kendi isdedi diyor kadina sidet isleniyor hak eti diyor hamile kadina dayak atiliyor sortla gezen insani iceri atiliyor yani fasist ülkede hersey var bunuda normal görüyorlar allah sizlerin ve sizler gibisinin belasini versin fasist ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
güzel yorumun icin cok sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Bir insanin bu kadar insanlikdan yoksun oldugunu hic düsünemezdim. Ne lanet biriymisiniz. Lanet olsun size, sizin gibi zihniyet tasiyan tümünüze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Hanimin, akli fikri hala parti pitida... CHP ye nerden nasil vururum hesabinda. Aklini AKP yle bozmus resmen. Bu kadar insanligindan cikmis, yoksun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Hanımefendi Ülkenin başbakanı var İçişleri bakanı var Şehrin valisi var Emniyet müdürü var İhaleyi elinde kolluk kuvveti olmayan birime yıkmak korkaklıktır. Olayın üstünü kapatmaktır
----- Herşey bir insanı sevmekle başlayacak ve dünyayı güzellik ku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Temel bey belediye başkanı olarak masum olan tek şahıstır. Onlardan önce Yakılan Canların güvenliği sağlayacak olan şahıslar yukarda Sayıldığı gibidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
Üstelik adam belediye başkanı olarak ilk hizmeti Alevi mahallelerine yapmış Adam konuştu dedi ben engelleyemedim Ama bir kaç gün öncesinde Sivas’ta anormal bişeyler vardı 28 şubat sürecine zemin hazırlanıyordu Derin devlet refah partisinin ülkeyi yönetmesini istemiyordu Sivas olaylarını derin devletin yaptığı aşşkardır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle yel değdi 33 can |
bazi insanlar istiyorki hep istedigi olsun olmayinca cikeflesiyorlar istiyorlarki herkes tek bir insani sevsin herkes herkesi sevmek zorunda degil eger herkes bir düsüncede fikirde akilda beyinde olsaydi herkes aynen robot gibi olurdu zaten bazilarida aynen robut makinasi olmus kafa calismayinca ara sira az yag düküp kafa tasi calisiyor aynen robot gebi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!