45 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.06.18, 21:18 @isabella Nr.: 21 Antworten

12000 Kadının neden halkı yeniliyor ?

konunun basligina göre bir cevap vermeye calisayim,

türk kadinina dünyadaki ve avrupadaki kadinlardan daha önce  medeni kanunlari cikararak bütün haklarini veren atatürk ,bugün türk kadinlarinin yarisindan fazlasi tarafindan sevilmiyor  hatta bir cogu türk kadini tarafindan hakaret ediliyor,

demekki her zaman hak vermeklende olmuyor,bazilarinin hakkini yiyeceksinki seni sevsinler.
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 21:20 @isabella Nr.: 22 Antworten

ay canim cok naziksin tesekürler 
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 23.06.18, 21:22 @-solyanim Nr.: 23 Antworten

Değişik bir düşünce yalnız ben o hakkı tanımayanı tanımam. Devletin görevi senin, benim, onun sorumluluğunu almaktır heleki müslumanim da diyorsa bunu vebalı altında kalmaktan korkar
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 00:24 @isabella Nr.: 24 Antworten

adamin birisi karisi karisini öyle dövüyorki her yerini mosmor ediyor neymis sucu calistigi is yerinde erkek is arkadasini görüyor selam veriyor niye selam verdin diye kadincagizi dövüyor simde bu soytari dayagi hak etimi etmedimi et dayagi bulacan buyle cakallari kimiklerini kiracan
-----
0

Beitrag gepostet am 25.06.18, 08:25 @mehriban Nr.: 25 Antworten

Manavgat’ta bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde, bir adamın kucağında çocuk taşıyan kadına vurduğu görülüyor.Kendisine şiddet uygulayan ve kocası olduğu öğrenilen kişiden kaçmaya çalışan kadının "Ne olur yardım edin" diye bağırdığı görüntülerde ayrıca bebeğin de ağlama sesi duyuluyor. Emniyet yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklandi
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!