Her zaman kadın veya anneler fedakar değildir. Ailesi uğrunda tüm yükü hiçbir koşulda gocunmadan sırtına yükleyen, karşısına çıkan zorluklara karşı asla pes etmeden, seve, seve göğüs geren, bir çoğumuzun kahraman olarak gördüğümüz, hiç bir beklentisi olmaksızın, karşılıksız bir şekilde fedakarlık örneği sergileyip, candan seven babalarımızın, babalar gününü kutlar, güzel bir gün geçirmelerini dileyerek, onlara ilk aşkın, huzurun, mutluğun çiçeğini bir tutam mor leylak armağan etmek istiyorum, iyiki varlar
Zaten bir kulp bulmasan şaşıracağım sanki şimdi sana bir buket çiçek hediye etsem, aa yok senin boğazına düşkün olduğunu unuttum bir an şey, en sevdiğin yemeği sana özel yapsam gülümsemeyeceksin gibi söylenme kendi adıma konuşayım efendim, nasıl ki cennet annelerin ayaklarının altında diyebiliyorsak, babalarda meyve vermesede Çınar gibidir gözümde, görevlerini tabiki üstlenecek veliler ama babalarada arada bir jest yapılmasında sakınca görmüyorum, neden hep çalışsın, didinsin, yapsın, etsin mecburiyeti var diye? Kimsenin hakkını yemeden Babamın kızı olarak bir çok şeyi öğretenimize mesela minnet etmememizi, güçlü durmamızı, herkese güvenmemeyi vs. öğreten babalara her zaman bir teşekkür borçluyuz diye düşünüyorum
Elbette sana da teşekkür ederim arkadaşım, senin yorumların benim icin her daim özel, çünkü bakış açın biraz daha geniş. Dur bir köseye geçip utanayım Şöyleki 1910 yılında bir evlat babası icin bu Gün için haksızlık olmasın, eşitlik olsun diye mücadelesini vermişte babalar günü olmuş, ben o adaleti ve çocuğun galibiyetini kutluyorum, kapitalist düzeninin bize dayatılanı değil. Şahsen böyle günlerde hediye almam ama küçücük de olsa babama birşeyleri hazırlar kutlarım bu sadece senede bir yaparım demek değildir tabiki çünkü vakit varken her günümüze sığdırmamız gerekir. Ayrıca bazılarının eksikliği demişsin tabiki allah sabır versin inşallah bu günlerde, nedeni ne olursa olsun ayrı olan bir çok çiftin bunun acısını çocuklar üzerinden çıkarmamalarını diliyorum elimden başka birşey gelmez ama şöyle birşey de var o kadar çok görüyorum ki ölenleri unutan, bari bugün böylece akıllara gelsin, anıp gitsinler kabir ziyaretine de otları temizleyip biraz su döksünler diye bilhassa kutluyorum anlatabildim mi?
Ayıp ettin kadınbudu, dilber dudağı sana feda olsun sen hep sırıt hemşomu da alıp gel
Merhaba eses, tabiki her günümüze sığdırmamız önemli, önceki yorumlarımdan da bu çıkartılabiliniyor umarım. Teşekkür ederim bu arada beni ayırt ettiğin için, mor çiçeği elinde, derin düşlere dalan babaya saygılar