46 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.06.18, 11:41 Nr.: 1 Antworten

Babalar günü :)

Her zaman kadın veya anneler fedakar değildir. Ailesi uğrunda tüm yükü hiçbir koşulda gocunmadan sırtına yükleyen, karşısına çıkan zorluklara karşı asla pes etmeden, seve, seve göğüs geren, bir çoğumuzun kahraman olarak gördüğümüz, hiç bir  beklentisi olmaksızın, karşılıksız bir şekilde fedakarlık örneği sergileyip, candan seven babalarımızın, babalar gününü kutlar, güzel bir gün geçirmelerini dileyerek, onlara  ilk aşkın, huzurun, mutluğun çiçeğini bir tutam mor leylak armağan etmek istiyorum, iyiki varlar  

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 12:12 @isabella Nr.: 2 Antworten

canim gine her zamaki gebi güzel yorum acmisin eline saglik bende babalar gününü candan yürekten kutluyorum                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bildergebnis für babalar günü resimli cicekli
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 12:25 @isabella Nr.: 3 Antworten

slm isabell
böyle seyler kutlamasamda hatirladigin ve hatirlattigin icin tesekkurler,

bende herkesin babalar gününü kutlarim.

-----
at ölür meydan kalir,,yigit ölür nami kalir,,
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:05 @mehriban Nr.: 4 Antworten

Sağol canım o her zaman ki gibi senin güzel düşüncen  
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:06 @-solyanim Nr.: 5 Antworten

Aslm, rica ederim solyanım katkından dolayı teşekkürler
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:09 @zamir Nr.: 6 Antworten

Zaten bir kulp bulmasan şaşıracağım sanki şimdi sana bir buket çiçek hediye etsem, aa yok senin boğazına düşkün olduğunu unuttum bir an  şey, en sevdiğin yemeği sana özel yapsam gülümsemeyeceksin gibi söylenme  kendi adıma konuşayım efendim, nasıl ki cennet annelerin ayaklarının altında diyebiliyorsak, babalarda meyve vermesede Çınar gibidir gözümde, görevlerini tabiki üstlenecek veliler ama babalarada arada bir jest yapılmasında sakınca görmüyorum, neden hep çalışsın, didinsin, yapsın, etsin mecburiyeti var diye?  Kimsenin hakkını yemeden Babamın kızı olarak bir çok şeyi öğretenimize mesela minnet etmememizi, güçlü durmamızı, herkese güvenmemeyi vs.  öğreten babalara her zaman bir teşekkür borçluyuz diye düşünüyorum  

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 14:10 @massmavi Nr.: 7 Antworten

Massmavi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 16:09 @isabella Nr.: 8 Antworten

merhaba,  Zamir  arkadasla  paralel   düsünüyorum.   insanlar    kadin / erkek   sorumluluklarini   hakkiyla  yerine  getirmeli.  bunun  mutlulugunuda  cevresiyle  hissederek /  hissettirerek  yasamali.  bir  güne  SIKISTIRILIP   önem  atfettirilmeye  calisilan   günleri   hayatimizin  her  anina  yaymaktir  aslolan.

NOT:  sözüm  genele  senin  sahsina  degil.   senin   sosyal  yasam  icerisindeki  sorumluluklar  hakkinda ne  kadar  samimi  ve  realist  oldugunu  biliyorum.

Mor  cicekler  arasinda  yüzünü   meltem  rüzgari  oksayan  anneye  saygilar.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 18:38 @zamir Nr.: 9 Antworten

Elbette sana da teşekkür ederim arkadaşım, senin yorumların benim icin her daim özel, çünkü bakış açın biraz daha geniş. Dur bir köseye geçip utanayım Şöyleki 1910 yılında bir evlat babası icin bu Gün için haksızlık olmasın, eşitlik olsun diye mücadelesini vermişte babalar günü olmuş, ben o adaleti ve çocuğun galibiyetini kutluyorum, kapitalist düzeninin bize dayatılanı değil. Şahsen böyle günlerde hediye almam ama küçücük de olsa babama birşeyleri hazırlar kutlarım bu sadece senede bir yaparım demek değildir tabiki çünkü vakit varken her günümüze sığdırmamız gerekir. Ayrıca bazılarının eksikliği demişsin tabiki allah sabır versin inşallah bu günlerde, nedeni ne olursa olsun ayrı olan bir çok çiftin bunun acısını çocuklar üzerinden çıkarmamalarını diliyorum elimden başka birşey gelmez  ama şöyle birşey de var o kadar çok görüyorum ki ölenleri unutan,  bari bugün böylece akıllara gelsin, anıp gitsinler kabir ziyaretine de otları temizleyip biraz su döksünler diye bilhassa kutluyorum anlatabildim mi?  

Ayıp ettin kadınbudu, dilber dudağı sana feda olsun sen hep sırıt hemşomu da alıp gel   

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 18:39 @okitapmes Nr.: 10 Antworten

tabiki Hemsom basımla beraber buyur gel
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 18:43 @eses43 Nr.: 11 Antworten

Merhaba eses, tabiki her günümüze sığdırmamız önemli, önceki yorumlarımdan da bu çıkartılabiliniyor umarım. Teşekkür ederim bu arada  beni ayırt ettiğin için,  mor çiçeği elinde, derin düşlere dalan babaya saygılar  

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 19:06 @isabella Nr.: 12 Antworten

Görüntünün olası içeriği: yazı
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 21:21 @kardelen__34 Nr.: 13 Antworten

Bencede
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 21:48 @zamir Nr.: 14 Antworten

Bu konuda sende haklısın tabiki o kadar ince düşünemedim üzüldüm şimdi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 21:50 @zamir Nr.: 15 Antworten

Rica ederim efem seve seve  bu arada benim soframda yiyorsa birbirinizle çatısın kırarım parmaklarınızı
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 22:11 @isabella Nr.: 16 Antworten

Ahmet Erdoğanı rahmetle anıyorum. Bize, Vatana, Millete böyle hayırlı bir evlat, Recep Tayyip Erdoğan'ı yetiştirdiği icin.
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 22:14 @frankly Nr.: 17 Antworten

Allah rahmet eylesin
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 22:17 @isabella Nr.: 18 Antworten

cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder atamızı rahmetle anıyorum..babalar günü babalara hediye sunmak günü  değildir..rahmet olmuş babaların baba adayların gunü kutlanması demektir saygıyla sevgiyle....
0

Beitrag gepostet am 17.06.18, 22:20 @kardelen__34 Nr.: 19 Antworten

Allah rahmet eylesin. Katılıyorum Kardelen ayricada tek başına hem anne hem baba olmuş olan kadınların gününü de kutluyorum
-----
Momento mori !!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!