|
|
|
Bir de böyle alalım sizi |
Nereye çekmek istersen öyle anlarsın gibi oldu  ses, yazı, görüntü yanıltabilir demek istedim sen kibar dersin teşekkür ederim bu arada konu sahibi entel bilgili ama beynin yıkanmış diyor mesela  hanginize İnansam acaba ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağolasın  içimdeki palalıyı çıkartmayın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teessüf ederim, sana saygısızlık benim ne haddime.  Software de biraz düzenleme ediyoruz, inatci virüs dalgası geziniyor. Yoksa prozessor çok iyi 
Yalnız sana da acıyorum, burada anlayış kıtlığı ceken lere tercüman oluyorsun. Bu kolay birşey değildir.
Buara ben gizemli kalayım ne malum sonra aşık olacağın tutar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdıklarını okudum, sonra düşündüm..sende karakter bulamadım. Sen çocukluk gelişiminde bir kaç evre yi atlamışsın. Onları telafi et de gel çocuk. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet yazık bana  sana da tercüman olmam lazım ama, saygısızlık ettin demedim saygını hak etmemişim dedim. Bencede sen gizemli kal neme lazım zaten beyin yıkanmış bela olmayayım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahahaha ellerin dert görmesin hemsom ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun ben zoru severim, boşuna akp sevdalısı olmadık. Yok ya, böyle bela olur mu, olsa olsa mükafat olur. 
Yalnız şu zambike kafam bozuyor, bi geri vites alsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüylü pebmiş terliklerine yazık olmasın, yok mu ninenin siyah çarıkları. ama çift olsunlar ki işime yarasın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şaka yapıyorsun, şaka. Sen kendine baktın mı aynada. Ayrıca isabella yı bırakın, erkek gibi bana gelin. Çok şey mi istedim acaba ???.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz ne edin biliyormusun. Binin muharremin traktörüne alın geri vitese. İlerleyemiyorsunuz, bari gerileyin..
Ben benim ne olduğum kim olduğum seni alakadar etmez. damat mı arıyorsun yoksa ? Hadi şimdi naş naş.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aboooo ben en iyisimi bu konudan tüyeyim yoksa kabak benim başıma patlayacak  sanırım onunla direk muhatap olmanı istiyor bak isyan etmiş zambik geri vitese alsın diyor ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mükafat Hmm  zoru seviyorsan denizleri aşıp geleceksin, bak önünde iki Kaya duruyor ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kayası, onlardan kazma bile olmaz. Niye denizleri yoksa sen adadan mısın ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!