|
|
|
Bir de böyle alalım sizi |
Kahretsin içimdeki insan sevgisine  söz dinleyip yorulmayacağım garı ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resimde entelektüel ve eğitimli gözüküyorsun ama kopyalamaktan ve beynini yıkanmaktan başka birşey bilmiyorsun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek sözüm var sana, ufak at civcivler de yesin. Şimdi geldiğin gibi git. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ederim kendini mi tarif ettin şu an ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayırdır bu saate yatağa mı gidiyorsun. Cevap düzgün, ama sen ters bakıyorsun.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rıca ederim ama bunu da anlayacağını ummamıştım zaten  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tatmin edici bulamadım cevabı o yüzden sana iyi uykular dedim  sayın erdogan iyi seyler de yaptı ama yaptı diye yanlışlara da kör olmayalım sürekli diyorum bunu ama anlamıyorsun daha ne diyeyim ben sana ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne o diploma mi gösterelim simdi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin icin söz cevabımı tatlantırıp sunacam. Ama tüh şimdi şeker fabrikaları da kapandı. Ah şu Erdoğan yok mu.
herkes hata edebilir. Hatalara takılmadan, kim Türkiye'ye en iyi hizmeti veriyorsa onun arkasında olacaksın.
Eşarp ile kuran ile gürsülere çıkıp, vay ben bunu yıkacam vay ben bunu kapatacam diyenler ile değil. Vakit Türkiye vakti, herkes elini vicdanına koyup, terör yandaşlarına bir ters vermeli.
So benden bu kadar şimdilik. İyi akşamlar.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağol ya sayende çok aydınlandım şimdi  iyi aksamlar ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah senin canını almasın kız o ne öyle aslaaaaaaa ampüllenmem ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O da olur inşallah  Yalnız hemşon çok inat çıktı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyük konuşma öyle, gün gelir devran döner  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette saygımız sonsuz, ama öncelikle hak edene.
Machmal muss man auch jemanden zu seinem Glück zwingen.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne elcisi ne kulak misafiri. Sayfama geliyorsun, yorum yazıyorsun, sonra kulak misafiri olmuşum. Hadi git, sen çok hayalperest sin üstelik nickimi tıklayamayacak kadar da korkak. Bayanın arkasına sığınma, açık açık yaz bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben senin yerinde olsam, ben de kendimi severdim. 
Bende aksine içimden geleni yazmayınca tansiyon fırlıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boşuna dememişler ''bir cahil dostun olacağına bin tane kültürlü,bilinçli düşmanın olsun.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İntihara meyilli degilim ama haklısın devran dönecek kimseye kalmadı bu dünya ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kız ona hemsom saygısını haketmemiştim kalbimi kırdı ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hay hay efendim ne demek  ufak atda civcivleri de yesin derken 1) sana çok yalancısın demek istedi 2) olayları çok büyüttüğünü inandırıcı olmadığını belirtmek istemiş olabilir başka anlamını bilmiyorum ki 2. Şık sanirsam çünkü hayalperest olduğunu da yazmış  resime gelince hür iradesini kullanıyor gizemli havayı bozma bazen böylesi daha iyi geçen gün yaşadığım bir olayı anlatayım sana adamın biri beni iş yerinde arayıp yeni bir ürün tanıttı baya bir konuştuk kendi kendime dedim vaybee adamdaki sese bak ne etkileyici sonra adam demezmi mail atıyorum size bütün ulaşım bilgilerim ve resmim de içinde olacak diye bir sevindim bir sevindim yüzü merak ettiğim için neyse mail geldi tipi gördüm şaşırdım hiç alaka bulamadım sesle  demem o ki bazen gizemli kalması daha güzel ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!