79 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.06.18, 10:37 Nr.: 1 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 10:46 @frankly Nr.: 2 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Rahatmı konuşuyoruz  bu güzeldi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 10:53 @frankly Nr.: 3 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 10:56 @isabella Nr.: 4 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Çok rahatız, sağolsun bunu sağlayanlara...
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 10:58 @frankly Nr.: 5 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Meee modunda kaldıkça tabiki
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 11:05 @isabella Nr.: 6 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Bu sizin olaylardan çıkardıklarınız, keşke bir adım daha gidemilseniz.
Ama hayvanlara karşı sempatınız de artık aşikar...

0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 11:10 @isabella Nr.: 7 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Dünya lideri Erdoğan halkım tamam derse çekilirim diyor.
Muhalefet Kılıçdaroğlu na halk 8 kere tamam dedi. Kapıdan kovarsanız baca dan girerim diyor.
İşte fark
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 12:16 @frankly Nr.: 8 Antworten

Bir de böyle alalım sizi

Hiç yaratıcı değilsiniz ayrıcada biraz kör maalesef   çünkü eklediğiniz bir çok propaganda videosunda ayni konu mankenleri dönüyor farkında değilsiniz, sürekli konusu bile olmayan topicler açmanızı geçtim,  barı bir tane soru sorun da tartışalım forum anlam kauansın,  sizede tavsiye ederim hayvan sevgisini ki insanlık nasibini alsın, beni örnek almazsınız belli, sayın Erdoğan’ı alırsınız , ama malum o da tosuncuğu destekleyip hayvan sevgisini başka şekilde gösterdi bu arada Kılıçdaroğlu nerden çıktıysa savunduğumu da hiç hatırlamıyorum  Bunu bilir şunu söylerim : dünya lideri 80 yıldır konuşmuyor hala dinliyoruz, sayın Erdoğan 16 yıldır susmuyor kulak asan Yok seçim sizin saygım var ama gün gelecek keske diyeceksiniz üzgünüm 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 13:16 @isabella Nr.: 9 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Ben yapıcı değil yayınlayıcıyım. O halde yaratıcılığımı sergilemiyorum.
Bu benim fikirlerim yok diyemez.
Mesela CHP cilerin ne kadar apo sevdalısı olduğunu ve ne kadar Mustafa Kemal'in kemiklerini sizlattığını söylememe gerek yok. 

Ben eğer Erdoğan yerinde olsam, gösterirdim sana yaratıcılıklarımı. Maalesef değilim. 

Ha bir de ruhlar aleminden çıksan, Mustafa Kemal öldü, onun yerine canlısını dinlesen...

0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 13:20 @frankly Nr.: 10 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
İdeolojiler ölmez  bütün patilerin abuk subuk yorumlarını görüyoruz tek Erdoğan değildir yanlış yapan tıpkı doğru yaptıkları gibi
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 14:04 @isabella Nr.: 11 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
İdeolojiler  ölmezse devir değişir.
80 yılın ideolojisi ile yaşayamazsın. Hadi diyelim yaşanır, ama onu da başaramıyorsanunuz.
80 yıl önce düşman asılırdı, omuz omuza yaşanmazdı...
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 14:10 @frankly Nr.: 12 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Başaramıyorsunuz derken ? Şahsen ben bir gıdım ilerleme görmüyorum 80 yıldır aynı tas aynı hamam hatta gerileme var
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 14:21 @isabella Nr.: 13 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Nerde gerileme var ? Bunu yaz ben de sana ilerlemeleri sayarım..
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 14:47 @frankly Nr.: 14 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
gerilemeyi ben sana yazim,,en cok rahatsiz oldugum nokta düsünce yapisini katlettiler,,saygiyi katlettiler hosgörüyü katlettiler,,ayristirdilar kutuplastirdilar,,biz siz dediler,,bir bütünü milyon parcalara böldüler,,günümüz gerceklerini görmediler cagi görmediler tutturdular bir osmanli sevdasi millet uzaya cikti,,aya cikti marsa cikti,,bizimkiler hala hilafiyet niye yiklidi diyip,cumhuriyeti tartisir kesim yarattilar..ve bunu yaparken bati dan uzaklastirmak yolunu sectiler,,ister kabul edin ister etmeyin batilar cagi yakaladi teknolojiyi yakaladi,,suan kullandigimiz teknolojik ürünlere bakin,,telefonu bilgisayari elektirigi kullandigimiz tüm teknolojide bu adamlarin haklari var,,,tüm bunlari hayatimizdan cikarsak batilarin bulduklari buluslari,,sanirim karanlikda gaz lambasiyla oturur güvercinlerle haberlesmeye devam ederiz..akp tüm türkiyeyi altin kaplama yollarla köprülerle donatsada bu zihniyettin ülkeye gelcek nesile katacagi hic birsey yok gelecegimizi katleden bir zihniyeettir bu...
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 15:45 @pusu_vadi Nr.: 15 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
16 sene önce Türkler uzaya çıkıyorlardı da, Erdoğan yolları mı kapattı. 
Cahil cahil konuşuyorsun. Eğer Erdoğan kaybedecek olursa, inşallah olmaz, senin gibi cahiller yüzünden olacak. Sonra oturursunuz da bakarsınız gerileme nasıl oluyor.

0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 17:39 @frankly Nr.: 16 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
türkler 16 sene öncede uzaya cikmiyordu simdide cikmiyor,,yoksa suan cikiyoruzda benimmi haberim yok,,4 sertittli yoll yapilacagini duydum amasunuda sorarmisin kendine 16 sene öncesine kadar bisey görmedik bu adamlar sayesinde bisey gördük diye simdi kosulsuz sartsiz bunlarimi destekliyecegiz,,veya neden 16 yil öncesine kadar bu ülke bu kadar geri kalmis,,veya hasta adam dedikleri osmanlinin son dönemlerine bakarmisin nerde nasil hatalar yapilmis,,bak kardes bunlarin tek sebebi dini kullanan yönetecilerdir,,bu zihniyetler her zaman halkini yok olmaya mahkum eden yöneticilerdir,ortacagin kafasini yasayan zihniyetler yaratiliyor,,bunun en basit örnegi sensin...kazanirsa göklerden gelen karar var dersiniz kaybederse benim gibi cahiller yüzünden dersiniz,,,birakin bu isleri allahiniz varsa bu islere ALLAHI alet etmeyin...
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 18:40 @zamir Nr.: 17 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin  sağlam yazmışsın rüyanı ciddi, ciddi okudum bende  dur o kadar hazırlık yaptım kafama takılanı soracağım arkadaş bana ilerlemeyi anlatacak 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 18:42 @frankly Nr.: 18 Antworten

Bir de böyle alalım sizi

Hepsini yazarsam yine cevap alamam ve damgalanırım  En basit gerilemeyi yazayım sana, Export edeceğimiz onca zenginliğimiz varken neden değerlendirmeyip İmport ediyoruz şu an ?sıraladıklarım AK döneminde satılan önemli kurumlar.  Bunun bana bir açıklamasını yap bakalım bir zahmet ama yol yapıldı deme digerleri gibi, olur mu  ? Seka Balıkesir İşletmesi (2003), Taksan Tezgah Sanayi (2003), Pektim Standart Kimya Şirketi (2003), Sümerbank Nazilli Fabrikası (2003), Kuşadası Limanı (2003), TCDD İzmir Limanı (2003), EBK Manisa Et-Tavuk Kombinası (2004), ETİ Bakır İşletmeleri (2004), TEKEL Sekili Tuzlası (2004), Bursa Gaz (2004), ETİ Elektrometalürji (2004), Sümer Holding Bakırköy İşletmesi (2004), Kütahya Şeker Fabrikası (2004), ETİ Gümüş (2004), Sümerbank Diyarbakır İşletmesi (2004), TÜGSAŞ Gemlik Gübre Sanayi (2004), TEKEL Alkollü İçkiler Sanayi (2004), ESGAZ (2004), ETİ Krom (2004), Tümosan Türk Motor Sanayi (2004), İGSAŞ (İstanbul Gübre Sanayi) (2004), Sümerbank Beykoz Deri ve Kundura (2005), SEKA İzmit İşletmeleri (2005), ETİ Seydişehir Alüminyum (2005), Türk Telekom (2005), Adapazarı Şeker Fabrikası (2005), TÜPRAŞ (2006), THY’deki kamu hisselerinin %51’i (2006), ERDEMİR (2006), TCDD Derince Limanı (2007), Araç Muayene İstasyonları (2007), TCDD Mersin Limanı (2007), PETKİM (2008), TEKEL Sigara Sanayi İşletmeleri (2008), TCDD Bandırma ve Samsun Limanları (2008), Başkent Elektrik Dağıtım (2009), 6 Şeker Fabrikası (2009), 6 Bölgenin Elektrik Dağıtım Şirketi (2010), 31 Akarsu Santrali (2011), İskenderun Limanı (2011), 19 Bölgenin Elektrik Dağıtım Şirketi (2013).

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 20:48 @isabella Nr.: 19 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Eğer bir kurum veya bir işyeri devlete kar dan çok zarar verirse bu özelleştirilir.
Dünyanın her yerinde böyle. Devlete ait kurumlar öyle fazla olmaz. Almanya'da Deutsche Post bile özelleştirilmiş yıllar önce, siz hala şekerin tütünün peşindesiniz. 
Sayamazsın tabi ki, senin ettiğin çamur at izi kalsın. Akp geleli her alanda Türkiye ilerleme etti, tek bir gerileme yok...
0

Beitrag gepostet am 09.06.18, 20:51 @frankly Nr.: 20 Antworten

Bir de böyle alalım sizi
Düzgün cevap alacağımdan umudun yoktu zaten yinede teşekkürler iyi uykular
-----
Momento mori !!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bir de böyle alalım sizi