CB ligini Erdogan zerre kadar hak etmiyor. Sebeblerine gelince siraliya biliriz.
-Sözünün eri degil
-Adil degil
-Kendi milletine karsi ici disi kin nefret dolu ( ayristirici, bölücü, ötekilestirici)
-Koruyucu kollayici degil ( cocuk tecavüzcüleri, kadin cinayetleri ve kadina yapilan baskilar, kilik kiyafet baskilari)
-Din üzerinden ajitasyon yapiyor,yaptiriyor ( talimat üzerine dindar oynaniyor)
-Kendini illahlastiriyor
-Milletin den kopuk yasiyor
-Milletin den korkuyor
-Elestiriye acik degil
-Milletini kandiriyor, yalan söylüyor ve söyletiyor ( Medya ve kendi Bakanlari üzerinden), satafatlarla göz boyamaya calisiyor
-Medya nin tarafsiz bilgi vermesini engelliyor
-Anayasa ya uymuyor( kural cigniyor)
-Milleti birbirine düsman ettirmeye calisiyor
-Milletinin egitim düzeyini düsürüyor
-Medya nin milletine gercek bilgi vermesini engelliyor
-Kendisi, akrabalari, esi dostlari ve kendisine yalakalik yapanlar refah icinde yasiyor( mal mülk para vs..) rüsvet rüsvet rüsvet..., oysa kendinin es dost akraba yerine milletinin refahini düsünmesi gerekir
-Israf ediyor
-Doga yi tabiati katlediyor
-Hayvan sever degil
-Türk sever degil, gerci Kürt sever de degil ( kendinden baskasini sevmiyor)
-Baris sever hic degil
-Adeta milletinin sagligini hic düsünmüyor ( gidalarla ve ilaclarla)
-Türkiye yi keneke ( araba) ve betona bogdu
-Kibir bataginda yüzüyor
-Cagi yakalayamamis, caginin adami degil Erdogan
-Varsa yoksa Batiya calisiyor ( Emperyalizme). Emperyalizme karsi mücadele etmesi gerekirken.
Buna benzer büsürü noktalari siralaya biliriz, ama siz yiyiciler oldugunuz icin, yani tuzu kuru tutuldugu icin ( rüsvet yiyen)gercegi görmek bilmek duymak istemiyor vede istetmiyorsunuz.
Sahsen Muharrem Ince ci degilim. Ama adam bisiklete binmisse, bu bir mütavazilikdir. Satafat düskünü olmadigini, doga tabiat yanlisi oldugunu gösterirdi. Ama bunu idrak edicek beyin, akil, bilgi gerek. Erdogan yillarca bu zavali bilgisiz saf insanlari öyle satafat zehrine alistirdi ki, bu cahil karadenizli kadin bunu anlayamiyor, Ince yi elestiriyor. Ince ise o kadar hosgörülü ki, ya sen ne diyorsun deyip kadinin bilgisizligini cahilligini yüzüne vurmuyor.
Kisaca, iste sizler bilgisizlikden cahillikden beslenen yamyamlarsiniz, ayni Emperyalistler gibi ( kargalar dicektim de demiyorum, kargalara hakret olur).
Bu video ile, aslinda ne kadar oldugunuzu sergilemissiniz ( cahilliginizi).
Insan olmak zordur !