79 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 03.06.18, 10:24
Nr.: 1
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
İzleyin, izletin
cahil kalmayın, cahil bırakmayın
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 16:56
@kurtbeyi
Nr.: 2
Antworten
pusu_vadi
Tokat gibi cevap...
reisin yaptigi algiyi dünyada basarabilen baska biri tanimiyorum ben,,,fetö meselesinde,,süriye meselesinde,,dis iliskilerde,,hendek olaylarinda,,,para kutularinda,,bilalin para sifirlamasinda,,,normalde hepsinde suclular ,,ama öyle bir anlatim sekili varki terayagi gibi üste cikip sanki bunlari baskasi yapmis gibi algi yapiyorki dillere destan aslinda algi degil koskocaman YALAN..bunu basarirken milli duygulari kullaniyor,,yaptiklarini anlatiyolarda bozduklarinizi niye anlatmiyosunuz???..
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:04
@frankly
Nr.: 3
Antworten
pusu_vadi
Tokat gibi cevap...
bu videoya nasil inaniyorsunuz bu kadar basitmi ?? simdi ince gelip bu ülkenin yatirimlarinimi yikacak,,peki siz sunu hic kendinize sormazmisiniz sayin ince neden yikacakmis??...ince sunu diyor,,sarayda oturmiyacam cünkü devletin kasasina cokkk cokk büyük maliyeti var,,,seker fabrikalarini sattirmiyacam,,yaptiginiz ihaleleri inceletecem diyor,,nedenmi cünkü o köprülere tünellere devlet kefil oldu devlet garanti geciic ücreti verdi,,eger yolsuzluk varsa üstüne gidecem diyor...ince bunlari söylüyor,,,reis cikiyor simdi bunlarimi yikacaksin diyor....siz hala bu yalanlara nasil inaniyorsunuz aklim fikrim beynim duruyor sizlerin bu halini gördükce...
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:14
@kurtbeyi
Nr.: 4
Antworten
pusu_vadi
Tokat gibi cevap...
ic sorma hocam örtülü ödenekten gecen sene saraya 300 milyon lira harcanmis yazik günah,,ülkemde asgari ücret 300 dolarken bastakilerin bu kadar lüks icinde yasmasi,dinin neresinde var bir sormak gerek,,biz bu kadar lüksü yasayacak bir ülke olmadik cünkü gelirimiz belli giderimiz belli...insanda biraz yüz olmasi gerek sanirim bu sözleri söylemek icin ,,halka ne verseler yiyor bizim bu halk...tamam yolumuz hastanemiz yapildi diye bu ülkede her seyi size yapma hakkini kimse tanimaz..
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:24
@kurtbeyi
Nr.: 5
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Video da neye tam olarak inanmiyorsun ???
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:24
@pusu_vadi
Nr.: 6
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Video da neye tam olarak inanmiyorsun ???
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:31
@frankly
Nr.: 7
Antworten
pusu_vadi
Tokat gibi cevap...
))) erdoganin saydiklari seylerin hangisine muharrem ince yikacam demis??? haydi söyle neyi yikacam demis ???? buyur arajtir söyle,,,eger bu saydiklarina yikacam demediyse hepsi YALAN,,ispatlamak sana düsüyor..
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:42
@pusu_vadi
Nr.: 8
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Araba frabrikasını ve kanal İstanbul'u durduracam dedi. Meral hanım bütün projeleri durduracam dedi. Temel de öyle zaten. Sen videoyu izle edin mi. Kendi ağzından söylüyor
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:46
@kurtbeyi
Nr.: 9
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Tüm dünya elektrikli araba kurmaya başlıyor, muharreme göre zaman kaybı.
Bu Muharrem bütün dünyadan da mı akkılymış, neymiş bu adam...
Genel başkan seçmemişler onu, Cumhurbaşkanı olacakmış. Kemal bey niye cesaret edememiş seçime. Ama biliyor kayıp edeceğini. Koltuğunu kayıp etmek istememiş.
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:47
@kurtbeyi
Nr.: 10
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Kanal İstanbul niye dert oldu. ???
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 17:55
@kurtbeyi
Nr.: 11
Antworten
frankly
Tokat gibi cevap...
Al Muharrem ince den dinle
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 18:08
@frankly
Nr.: 12
Antworten
pusu_vadi
Tokat gibi cevap...
bak kardes bu adaylar yönetime talipse elbette bu insanlar ülkemizi ilereye götürecek seyler icin calisip kafa yorarlar,,türkiye cumhuriyetini yönetmeye talip birisi hangi kafayla ülkeye faydasi olacak bir yatirimi dururur veya yiktirir???...düsmanimizki bunlar böyle bir sey yapsin..böyle basit ucuz siyasetmi yapilir,,videoyu izledim avrupada olsa komedi diye yayinlarlar bunu ve gülerler,,bizde sisayet iste bunun adi...
0
Beitrag gepostet am 03.06.18, 19:46
@frankly
Nr.: 13
Antworten
isabella
Tokat gibi cevap...
ben Şahsen bu videoyu daha çok beğendim
-----
Momento mori !!!
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!