95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.05.18, 12:35 Nr.: 1 Antworten

Doğa için çal !!!

Doğa Yok olduğunu farketmez, kendi hakkında düşünmez, üzülmez. Bizler umursamalıyız, kendimiz icin bencilce ! 

Malum havalar ısınmaya, çicekler açmaya başladı, tozlar uçuşuyor  ve bir çoğunuz temizlik krizine girmiş durumda   Hanımlar, beyler pislik olarak görüpte, lütfen bahçenizi, terasınızı, balkonunuzu, litre, litre su ve hatta çamaşır suyu ile yıkamaya çalışmayın, biliyorsunuz ki yine olacak ve siz tekrar, tekrar bu uygulamayı yapıp, doğaya,  yanı kendinize ve geleceğinize zarar vereceksiniz. Bu vesile ile tanımayanlara “doğa için çal” projesini tanıtmak istiyorum. Yaşadığınız yer hiç önemli değil, doğa ve müzik evrenseldir ve herkes katılıp katkıda bulunabilir. Unutmayın bu dünya hepimizin, geleceğimizi karartmayalım!!

Not: illaki su benim, faturasını ben ödüyorum diyenlere nacizane bir öneri, Mesela ..kapınızın önüne her gün bir kap su koyup sokak hayvanlarını ve kuşları sevindirebilirsiniz olmazmı ?  

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 05.05.18, 21:52 @isabella Nr.: 2 Antworten

Doğa için çal !!!
iyi  aksamlar.   hayranim  senin  bu  duyarli,  bilincli  davranislarina.  keske  bütün  insanlar  senin  gibi  duyarli  olsa.  insan  basli-basina  bir muamma  hayvan  ve  doga  dürüst  olmasaydi  insanligin  sonu  coktan  gelirdi.  umarim  genc  nesiller   sanayilesmenin  getirdigi    kirlenme  ve  kolayciliga  kacan  ticari  cikarlari   bertaraf  ederler.

seni  tebrik  ediyorum,  videoyu'da    izledim  cok  güzeldi.  

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 05.05.18, 21:57 @eses43 Nr.: 3 Antworten

Doğa için çal !!!
İyi akşamlar eses teşekkür ederim ama bu bizlerin insanlık görevidir diye düşünüyorum, bir gün Yok olacağımız belliyken neden yaşarken iskence cekelim  şarkıların hepsi bilindik türküler Digerlerini de dinlemeni tavsiye ederim
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 08:08 @isabella Nr.: 4 Antworten

Doğa için çal !!!
selam canim senin bu duyarligin harika her zaman ki gibi forumlarin güzel    
herkes yastiga basini koydudugunda heyatinnin ne kadar yalan dolan oldugunu  utanmadan sigilmadan sahtekarlikla devam eder heyatin yalan dolanlarin ve samimiyetinin muhakemesini yapsin Bir kerecik olsun gecmisini filim makinesi gibi gözden gecirsin samimiyetle 
Kirlilik her yerde. herkeste kisinin benliginde iliklerine kadar islemis  cevrede. ailenden. akrabadan  esinde dostunda. mahalende. toplumda. bölgende. yasadıgın ülkende  asında  ekmeginde katıgında   yasadıgımız gezegende 
cıkar ön planda sosyalistinden dindarına  İnanandan.İnanmayana. cahilinden tut. okumusuna kadar  Aydın gecinenlerin bile iliklerine kadar yalanla harcı yogurulmus o kadar ileri gitmis ki ölümden nemalanan rant tezgahına dönmüs  insahallah gelecek nesrin daha temiz daha duyarli daha iyi olur
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 08:38 @isabella Nr.: 5 Antworten

Doğa için çal !!!
harika söylüyorlar cocuklar                                                                                                             
-----
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 21:52 @mehriban Nr.: 6 Antworten

Doğa için çal !!!

Teşekkür ederim canım o senin güzel düşüncen. Küresel iklim değişikliği bir dert; seller, taşkınlar, buzulların erimesi, kıyıların denizler tarafından yutulması ihtimali, kuraklık... En güçlü ya da yoksul olanların büyük çoğunluğu, kendi küçük ya da büyük çıkarını esas alarak, kendini dünyanın merkezine koyarak yaşıyor. Herkesin mazareti var! Çok şey sadece günü kurtarmaya yönelik.. Doğayı yok sayarak yapılan her şey, geleceğimizi biraz daha belirsizleştiriyor. Komik olan, korunmak doğanın umurunda bile değil. O nasıl olsa, öyle ya da böyle var olacak... Vay bizim halimize...İklim değişiklikleri, seller, taşkınlar ortada, dün maalesef buna Ankara’da şahit olduk. Kendimizi kandırmanın bir faydası Yok herkes biraz düşünüp hareket etmek zorunda yoksa daha çok basımızı taşlara vururuz. Dediğin yalan hikayeleri çok doğru, bizlerin bu dünyada misafir olduğunuzu hala idrak edemeyenler bir hayli fazla, bu bir kavransa, adabı muaşeret kurallarına uyulsa, sanırım daha etkili olacaktır çünkü bu gezegenin nimetlerine hepimizin ihtiyacı var 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 21:53 @okitapmes Nr.: 7 Antworten

Doğa için çal !!!
Sende öylesin canım hemşom duyurun için teşekkür ederim 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 21:55 @kurtbeyi Nr.: 8 Antworten

Doğa için çal !!!
Sağol kurtbeyi, insanlar emek vermiş bizlere sunmuş ne kadar da iyi etmişler
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 22:00 @tonii Nr.: 9 Antworten

Doğa için çal !!!
Aslm tonni ilginç benzetmeler ama doğruluk payı var bir sorunu cözmezsek devami illaki gelir, katkın için sağol. Hava, su, toprak, ateş için el ele
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 22:14 @isabella Nr.: 10 Antworten

Doğa için çal !!!
Tebrik ederim isabell cok güzel bir konuya degindiginiz icin yüreginize saglik duyarliginiza saygi duyuyorum cok güzel saygilar.
0

Beitrag gepostet am 06.05.18, 22:17 @kozalak Nr.: 11 Antworten

Doğa için çal !!!
Ben teşekkür ederim vakit ayırıp okuyup, dinlediğiniz için
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 19:11 @isabella Nr.: 12 Antworten

Doğa için çal !!!
havalar o kadar güzelki kirlar bayirlar her yer yesermis gül konca acmis asklar sevgiler insanlar civil civil olmus aynen buyle                                                                                                                                                                                                                                                              Bildergebnis für ilkbahar resmi
-----
0

Beitrag gepostet am 08.05.18, 22:03 @mehriban Nr.: 13 Antworten

Doğa için çal !!!
Çok güzel ya içim açilıyor bahar aylarinda doğanın tüm güzelliklerini görebildiğimiz için ne kadar da şanslıyız
-----
Momento mori !!!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Doğa için çal !!!