|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Çok güzel söyledin ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
senin bu kitabin güzel sözleri söylenmis bir söz harika yazmis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Disleksi duguları bastıramaz ancak cümleyi nasil kurabilirim diye zorlanirsin ki sende patır patır döküldü ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Tsk canım kendisine iletirim her geri dönüşe ve kritiğe acık ve mutlu oluyur ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Onu bilmiyorum en son izledigim life of pi idi o da cok uzundu ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Arkadaşıma güvenim tam, bu ara okuyurum ve bence başarılı ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Sağol hemsom ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
canim bu kitabi almak itedim bizim burda yok nerde alacam ben internete arar belki bulurum ve arkadasina basarilar dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Teşekkür ederim. Evet güzel birşey yazar olmasamda onunla birlikte bu duyguları tatmak ve posotif tepkiler görmek mutlu ediyor. Aldınızmı kitabi? Yorumlarınızı bekliyorum aktiv bir okuyucusunuz cünkü ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Disleksi tehsisinizi kendiniz koydunuz sanki ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Selam canım birazcık yoktum kusura bakma. Kitabı tikla24, amazon, weltbild gibi yerlerden temin edebilirsin. Ben okudum tavsiye ederim, uzun süreden sonra türkçe kitap okumak keyif verdi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
tamam canim ve güzel gün dilerim
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Sağol canım sanada iyi haftasonları ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Yaşamak;bütün kazancını kitaplara yatırmaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Yaşamak;bütün kazancını kitaplara yatırmaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Bilgi en büyük hazinedir ama bütün kazancını yatırmak mümkün değildir ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Hadi bakalım bekleriz ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Bugün Selma ile buluştum yorumlarınızı screen etmiştim çok hoşuna gitti ve hepinize ayrı ayrı teşekkürlerini iletmemi istedi  kitaba olan ilgi baya güzel 2. Baskıya gecti okumayan varsa mutlaka okusun diyorum
----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Öğrenme güçlülüğü hakkında mı ? Diskleksi olanların öğrenme şekilleri farklı oluyor hatta üstün yeteneklere sahipler aslinda ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Hmm olabilir bir uzmana danışmak gerek herşeyi öğrenmek mümkün ama değişik şekilleri var omlarıda bilmediğimizden galiba nasıl edersek edelim değiştiremeyiz ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!