|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Selam arkadaşlar, önceleri canım dostuma destek amaçlı ilk kitabını tanıtmak istedim ancak biraz okumaya başlayınca ne kadar da hayatın içinden olduğunu fark ettim Emin’im ki okuyanlar bu romanda mutlaka kendilerinden de birşey bulacaktır. Biraz hayal gücü ile süslenmiş bu roman aslında Disleksi olanların zorluklarını anlatıyor (Disleksi dinleme, konuşma, okuma, yazma, akıl yürütme ile matematik yeteneklerinin kazanılmasında ve kullanılmasında önemli güçlüklerle kendini gösteren bir öğrenme bozukluğudur). Ayrıca Gurbet ve vatan arasındaki kültürel çaprazlar ele alınmış. Daha fazlasını açıklamak istemiyorum okur severlere şimdiden hoş ve duygu dolu zamanlar diliyorum

----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Tskler paylaştiginiz icin ilginc bir kitap yarin ilk işim o kitapi almak. Saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
İyi okumalar ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Tesekkür ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Tam tamına 246 sayfa ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Başladığında 20 sayfa rahat okursun günde ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Vay tembel okur ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
12,99 Euro yada 19 tl bu kadarda harçlığın çıkar sanırsam hem kazancı gerekli yerlere ulaştırılacak bu yüzden pazarlık Yok ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Bizde veresiye yok  aha hediyelik de aliyor tesekkürler güzel bir noktaya degindin tikla24 den temin edilebilir amazon da 1 euro fazlaymıs ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
İyi bir yatirim ve iyi bir ise katkin oldu 40 euro vermissin cok mu ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
ön sözünü paylaşır mısınız? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
tmm az açıklanmş tşk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
bir on lira ya daha kıy kendin yap kiloyla lahmacunu, cola niyetime de 35 kesmeseker ye aynı hesap  bak bir tasla iki kuş vurmuş olduk hem sağlını düşündük hem ruhun dinlenecek daha ne istiyorsun ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Selam canım sabıkalı ve dul kitabini not ettim vakit bulunca okurum tsk ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Arka kapagı paylasayım
Almanya’da rahibeler evinde doğan Gülse’nin hayatı bembeyaz bir sayfayla başlamıştı. Ta ki okula başladığı gün, sırtındaki kitaplarla dolu çanta mı, yoksa öğrenme güçlüğü mü ağır gelecekti? Doğu-Batı kültürü ile disleksinin arasında hayat kavgasını yaşarken, Denizli’den İstanbul’a çevrilen engebeli yolu, azmiyle, cesurluğuyla, inadıyla, hümanistliğiyle ve hırsıyla bir başarı öyküsüne imzalasını atacaktı. Aşkta da eksik parçalarını tamamlamaya çalışacaktı. Ayrı gibi görünse de yollarımız, aynı sokaklardan geçiyoruz. Gerçek bir hayat hikayesiyle karşınızda...
----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Oh mis gibi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Öğrenme güçlüğü yaşadınmı ki günlük hayatta ? ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
Sende kesin disleksi yok  Gönül rahatlığı ile oku ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanatların Çırpınışı |
İnşallah ilginiz icin teşekkür ederim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!