|
|
|
Artık yeter! Boğul kendi nefretinde !!!! |
Hadi ordan ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu konuyu dağıtmayalım imaj yerle bir oldu ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en sevmedigim sey ögünmektir. biri beni övüp taltif ettigi zaman bile terlemeye baslarim. dönüsümün bir parcasi olarak, olumlu her hareketlenmeyi taktir etmeliyizki dönüsüme katkimiz devam etsin. insan olma erdemliligi bunu gerektirir diye düsünüyorum.
Not: duyarlilik ve sorumluluklarimiz bizi bilincli olarak ayakta tutar. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayret, su siteye yillardir takilirim. hic dikkatimi ceken biri olmamisti  simdi oldu ama korktum  özgüvenim saglam sanirdim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimden korktun ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmem altina yazdigim videoyu yükleyenden galiba, cünki cok zeki biri, galiba burda pek bulunmayn bir deger ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkunun ecele faydası Yok  onun adına ben teşekkür edeyim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkularima tercüman oldugunuz icin sagolasiniz,  emeklerinize saglik, actiginiz konular güzel zaman buldukca takip etmeye basladim.(az yakalikmi oldu ne bu yazdiklarim) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim  öyle bir algıya kapılmayacağım söz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok naziksiniz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağolun o sizin güzel düşünceniz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh bir yıl geçmiş dileklerim değişmedi kutlu olsun günün ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önceden kutlamak ugursuzluk getirir, etrafi kediler basar sonra ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birbirinizden nefret etmeyin yani savasmayin sevisin  ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Batıl inancımız Yok adam olan yerde Kadınlar için her gün 8 Mart Hem ortalıkta kedi Yok sıçan avına çıkmışlar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim kimden nefret ediyor hemşom ?  şahsen ben es geçerim nefret etmem ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim ablasınım kızçesi seninde günün gutlu olsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkeklerin hüküm sürdügü bu dünyada dimdik,yikilmadan, kadinligindan taviz vermeden yasamini sürdüren ve tüm bu olumsuz kosullarin, bir erkegin sarf ettigi cabalarin kat be kat daha fazlasini sarf ederek, üstesinden gelebilen tüm kadinlarin dünya kadinlar gününü kutluyorum...buna sen de dahil isa.....günün kutlu olsun 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurtlu böcekli ben sana bi marul salatasi yaparim, görürsün sonra sen kurdu böcegi sebek
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayyy çok merci çiçeksiz böceksiz çok güzel yazmışsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!