|
|
|
Artık yeter! Boğul kendi nefretinde !!!! |
İllaki yetmez hatırlamak senede bir kere şarkıda da denildiği gibi bu yüzden bir gün önceden de olsa Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini dileyip, buradaki bütün hanımlara sanal da olsa umut ve huzurun çiçeğini, bir tutam lavanta armağan etmek istiyorum. Umutlu, güçlü, bilgili, çağdaş ve sevgi dolu yarınlara

----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadini animsamayi önemesemeyi bir gune indirgemek kadınalara hakarettirr.malasef bizim cografyada.kadinlar Kendi kök hücresinden oluşturdukları tarafindan öldurülmekteler..
Cahalletin tek korkusu kadındır ..
Bir erkeyi eyitirsen .bir adami eyitmis olursun .. Bir kadini eyitirsen.bir kusaģi eyitmis olursun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüregim parcalandi müzik gercekten süper söyliyende harika söylüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederiz
----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederiz fiasko neden vay erkeklerin haline olsun ki 8 Mart kapitalizme yenik düşmez şahsen bana bugün hiç hediye veren olmadı ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. yazdigin yazi güzel. konu ise asirlardir süregelen ince, ince kaniyan bir yara. kadinlar dünyanin her yerinde bu gün modern denilen, domakratik denilen bati avrupa ülkelerindede ayni ayrimcilik, tecavüz, zulüm devam etmektedir. Almanyada 2016 yilinda siddete maruz kadin sayisi 110 bin üzerinde bunu emniyet genel müdürlügü acikladi. bu ilk defa aciklandi ve cok tepki gördü. birde devlete yansimayan Aile icinde kalanlari varin siz düsünün. Aile ici ensezt iliskiler konusundada yillar öncesi bir aciklama okumustum 450 bin cocuk tecavüzünden bahsediliyordu. konu kadinlar olunca kadinin bireysel özgürlügü ve annelik görevi ön planda tutulmali. kadinlar bunun icin sosyal yasamin her alaninda sorumluluk almali. kadin ne kadar özgür birey ve Anneyse dünya barisida O' kadar güvende olur. daha yasanir ve paylasimci bir dünya icin kadinlar kendi gücünü kesfetmeli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim çiçek niyetine kabul ettim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba eses, teşekkürler. Maalesef doğru bunlar bir ülkenin değil dünyanın sorunları ve kadın olmak hiç de kolay değil. Bir çok alanda 2. Sınıf muamele görüyoruz, bir eşya gibi görenler var ya da çirkin bakışlara ve sözlere maruz kalıyoruz, en basit örneği eşitlik adına İş hayatından verebilirim ayni işi icraat ettikleri halde kadının erkekten daha az maaş almasıdır. Dediğin gibi her kadın kendini keşif etmeli ve ne kadar başarılı olabileceğine inanmalı çünkü anatomik olarak daha pratik zekalıdır, bir çok şeyi aynı anda yapma özelliğine sahiptir ve dayanıklıdır ama sanırım duygusal ve fedakar davranışlar bazılarında daha ağır basıyor ve zulmedene boyun eğip katlanıyor. Ben şuna inanıyorum kadın isterse kimseye muhtaç olmadan herşeyi yapar ve yönlendirebilir yeterki istesin ve hayır feminist değilim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paylaşım icin teşekkür ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. bilincli, suurlu, halet-i - ruhiyesini iyi taniyan, yaradilis gayesini kavramis olan kadin diger yaratilmislardan üstün oldugunu kibre kapilmadan kabul eder ve hissettirir. kadin'i siglastiran, ego tatmini seylere alet eden eylemlere kesinlikle taviz vermez. kadinlarin bazilari Anneliginden gelen merhamet duygularini yanlis yerde ve zamanda kullandigi zaman hep istismar edilir malesef. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkürler, onları geçeceksin fia kalbin olmaz olurmu hiç, hemde tam doğru yerde ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğrudur herkes ayni olamaz kimisi dirayetli olur kimisi piyon. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim senin yorumlarındaki kelime hazinene hayranım telaffuzu bile bazen zor olan cümleleri kurman gerçekten taktire şayan teşekkür ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. bu hassas konunun disina cikmamak icin cevap yazmayayim dedim ama konu kadinlar muhatabinda Algilari acik, deger yargilari güclü bir hanimefendi olunca en azindan tesekkür etmek istedim.
özel: sartlari ne olursa olsun, kadin Anne oldugunu, Anne olabilecegini asla unutmamali. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. yillardir bu sitedeyim erkeklerden ilk defa ideolojik düsünmeden, bu kadar samimi ve realist bir yorum yapan kardesimizi gördüm. tebrikler.
----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim  anne olup veya olacağını hesap etmeden en önemlisi insan oldugunu unutmayıp güzellikleri paylaşmaktır ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek hegemonyasına hayır hiç kimse kimseyi yönetemez ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teşekkür ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Du auch man sind wir heute wieder nett zueinander ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jep wohl wahr ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!