118 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.03.18, 06:27 @isabella Nr.: 61 Antworten

İnsanlar ölü ....
ben heyatimda bu kadar cocuklara tecavuz eden insanlar görmedim serefsizler nasil bir yasam sürdürüyorlar nasil insanlar esak kadar olmuslar nefsine sahip cikamiyorlar kiniyorum naletliyorum allah belanizi yüz binkere versin cocuklara tecavuz edenleri ve cocuklari öldürenleri alacan eline meydanlarda derisini soyacan ipe asacan
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 19.03.18, 18:29 @isabella Nr.: 62 Antworten

İnsanlar ölü ....
sinirlerim bozuluyor adamin birisi oglu 3 yasinda nasil tekme tokat atiyordu o cocuga cocuk yerde kalkmak istiyor kalkamiyor o halan tekme tokat atiyor buyle cakal soytarilari serefsizleri soysuzlari bulup delik desik edecen bazi kadinlari anlamiyorum cocuklara tecavuz ediyorlar ses cikarmiyorlar cocuklari öldürüyorlar ses cikarmiyorlar yani benim cocuguma bise olmasin gerisi banane der gebi buyle kadinlari naletliyorum kiniyorum senin cocugun olsun baskasinin cocugu olsun fark etmez birlik beraber olalimki bu tur pislikler yok olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 20.03.18, 09:24 @mehriban Nr.: 63 Antworten

İnsanlar ölü ....
Çok üzülüyorum bu tür haberleri okuyunca  kimi o kadar uğraşır evlat sahibi olmak icin kimiside kıymetini bilmez çok yazık. O Nurettin Yok mu o Nurettin hanı kadınlar dayak yedikleri icin şükretmeli diyen onu bana versinler bak nasıl onu bağırttıra bağırttıra şükrettiririm 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 20.03.18, 09:25 @isabella Nr.: 64 Antworten

İnsanlar ölü ....

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Kırgızistan uyruklu 26 yaşındaki Yryskul Zheenbek Kyzy boğularak öldürüldü. Otomobille bacaklarının üzerinden de geçildiği belirlenen talihsiz kadının cesedi yarı çıplak halde bulundu. Tecavüze uğramış olabileceği düşünülen kadının ölümüyle ilgili Jandarma soruşturma başlattı. 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 20.03.18, 14:11 @zamir Nr.: 65 Antworten

İnsanlar ölü ....
Her yerde sapik 
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 20.03.18, 15:52 @isabella Nr.: 66 Antworten

İnsanlar ölü ....
evet haklisin kimi o kadar ugrasir evlat sahibi olmak icin kimside evlat kiymetini bilmez allahtan dilerim tüm yüregimle hic bir cocuga aci göz yasi vermesin allah her zaman yardimcilari olsun 
-----
0

Beitrag gepostet am 20.03.18, 22:30 @isabella Nr.: 67 Antworten

İnsanlar ölü ....

Edirne´nin Keşan ilçesinde, 2016 yılında 16 yaşında olan baldızının kızı E.E.'ye cinsel istismarda bulunmakla suçlanan Hikmet Pamuk (70), tutuklu yargılandığı davada, 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından toplam 37, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 21.03.18, 01:27 @isabella Nr.: 68 Antworten

İnsanlar ölü ....
selam isabella...
Her tür polemige acik bir konu...
Istismar her toplumda mevcut,tecavüz ve sapiklik ta öyle ...Sadece bizim toplumda oluyor gibi görülmemeli.Ancak bu tür olaylari yadirgamayan,hatta körükleyici beyanlarda bulunmak veya normalmis gibi lanse etmek konuyla ilgili olarak insanligin öldügünü kanitliyor diye düsünüyorum,cok cabuk ve hizli bozulan bir toplum oluyoruz..
Yorumcu arkadaslarin sol icin yaptiklari elestiriler yanlis,zira eski sol yeni sol diye isimlendirmek bile yanlis. Bunlarin yerine solu kendi amaclari icin kullananlardan söz edebiliriz.
Yoksa sol eskiden de ayniydi simdilerde de ayni,yani film ayni ama aktörler degisti,yeni aktörler maalesef solu kendi amaclari kendi egolari icin kullaniyorlar...kal saglicakla...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 21.03.18, 13:52 @zamir Nr.: 69 Antworten

İnsanlar ölü ....
Okudum maalesef bende o haberi yalan olmasını diliyorum kudurdum sinirden
-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 21.03.18, 13:55 @babey Nr.: 70 Antworten

İnsanlar ölü ....

Selamlar babey, durduk yere yorum yapmayacağını düşünüyorum büyük bir ihtimal ile de en azından ilk sayfanın yorumlarını okumuşsundur. Tabiki çocuğa karşı şiddet, istismar ve tecavüz dünya çapında bir sorun bunu daha önce de dile getirdim. Ama illaki biraz egoist de görünse de burada milletimizin  sorununu tartışmak istedim. Bir çok neden var bunun icin: çok sayıda olayların artması, sapıklığın  fetvalar ile hakli kılınması, adaletsizliğin, medya yasağının vs. Bütün bunlar hayali yazılar değil yaşanmış şeylerdir bunun yükü yeterince ağır iken susulmasına, görmezden gelinmesine gönlüm razı değil.  Teşekkürler sende kal sağlıcakla 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 22.03.18, 06:44 @mehriban Nr.: 71 Antworten

İnsanlar ölü ....

Masalsız uyuyan kimsesiz bir çocuğun gözlerinden öpüp, usulca eğilip kulağına 
"En güzel masal sensin çocuk" demek isterdim.

/ Farid Farjad                                                                                                                                                                      

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, Himmel, Wolken, Ozean, im Freien und Natur
-----
0

Beitrag gepostet am 22.03.18, 08:40 @zifir Nr.: 72 Antworten

İnsanlar ölü ....

Sapikligin fetvaları dedim karıştırmayalım ama birde su var 4 Ocak günü, Diyanet İşleri Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan 9 yaşında çocukların gebe kalabilecekleri, yanlarında veli olmadan da evlenebilecekleri açıklamasının ortaya çıkmasının ardından Diyanet'in sitesindeki 'Dini Kavramlar Sözlüğü' bölümü kapatıldı. Piyasada dolanan sözde din adamlarını saymıyorum bile. Daha derin bilgiler edinmek isterseniz size sayın Saadet Özkan’ın çalışmalarını araştırmanızı tavsiye edebilirim 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 22.03.18, 08:41 @mehriban Nr.: 73 Antworten

İnsanlar ölü ....

Güzel demiş Kemanı ağlatan farid usta 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 23.03.18, 07:31 @zifir Nr.: 74 Antworten

İnsanlar ölü ....

Beyfendi ben kesinlikle dini suistimal edenlerin yanında durmam, dini kötülemeye çalışanında karşısında dururum hele dini siyaset ile karıştırılmasına asla müsade etmem. Hassasiyetinizi anlıyorum, belki fetva kelimesi yanlış tabir oldu söylemek istediklerime ama sürekli öyle tanımlandığı icin medyada da, bunların yalan yanlış olduklarını sunmak adına öyle yazdım. Maksat ses yükseltmek ve sesimizi duyurmak olsun kötülüğe el birliği ile karşı gelmek olsun. Bu forum sadece bir araç, nabzı yoklamak icin bir nevi deney, gördüğünüz üzere de susan çok ama okuyan ve takip eden kesinlikle çok olduğuna inanıyorum 

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 23.03.18, 09:47 @zamir Nr.: 75 Antworten

İnsanlar ölü ....
Memlekete fetva ile oglan ve kiz istismari yasatiliyor..bizim yalakalar halen kildir yündür diye demogoji yapiyor
0

Beitrag gepostet am 23.03.18, 12:39 @isabella Nr.: 76 Antworten

İnsanlar ölü ....

Kızıma tecavüz etti’ deyip öldürmüştü! 

Adana'da, Muhammet Reşit Yıldırım'ı (17) kızı F.B.'ye (13) istismarda bulunup, hamile bıraktığı iddiasıyla iş yerinin önünde öldüren Emrah B.'nin (44) yargılanmasına devam edildi. Daha önce yapılan DNA testinde çocuğun babasının Muhammet Reşit Yıldırım olmadığı ortaya çıkarken, son duruşmada ifade veren F.B., kendisini hamile bırakan kişinin babasının, yengesinin yeğeni M.Ç. olduğunu öne sürdü.Mahkeme başkanının, “Daha önce bunları neden söylemedin?” diye sorması üzerine F.B, “Babamdan korktuğumdan dolayı söylemedim. M.Ç.’ye bir şey olur, babam bir şey yapar diye korktum. O yüzden Muhammet Reşit’in ismini vermek zorunda kaldım. Onunla 3 ay arkadaşlığımız oldu. Özür dilerim, pişmanım” dedi.

-----
Momento mori !!!
0

Beitrag gepostet am 23.03.18, 19:26 @isabella Nr.: 77 Antworten

İnsanlar ölü ....

Malatya'da karın ağrısı şikayeti ile hastaneye götürülen 13 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu belirlendi. Kız çocuğunu spor eğitmeninin hamile bıraktığı iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce evde karın ağrısı şikayeti üzerine annesi tarafından hastaneye götürülen 13 yaşındaki kız çocuğunun hamile olduğu tespit edildi. Hastane görevlilerinin durumu polise bildirmesi üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 yaşındaki kız çocuğu polise verdiği ifadesinde, ders aldığı spor eğitmeni İ.C.'nin kendisiyle cinsel ilişkide bulunduğunu iddia edince, polis şüpheliyi gözaltına aldı.

Sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen İ.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. bu kisileri idam edecen yok kafasini  derisini soycan tuza bastiracan serefizler kemiklerini kirip ilesince bir daha kiracan 

-----
0

Beitrag gepostet am 25.03.18, 00:10 @eses43 Nr.: 78 Antworten

İnsanlar ölü ....
merhabalar,  sayfada  islenip,  tartisilan   cinsel  istismar   konusunun,  giderek   türkiyedeki   cinsel  istismar   haberleri   sunumuna  dönüstü.    merak  ediyorum,  isabella   ile   zamir    Türkiyedemi   yoksa  Almanyadami  yasiyorlar ?

Not: konuya  derinlemesine  hakim  görünmenizden  dolayi   bilmek  istedim   nerede  ikamet  ettiginizi.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 25.03.18, 00:57 @zamir Nr.: 79 Antworten

İnsanlar ölü ....
merhaba.  bu  olaylarin  dil'i,  din'i,    irk'i    olmaz.  bu   milval  üzerede   fikir  yürütmekte  dogru  olmaz.  cünkü   bu    ahlak  disi  eglemler,  hastalikli  beyinlerin  insanlik   sucudur.  bu  nedenle  bu  tür   sosyal  vakalara    insan  üzerinden   bakip   fikir  yürütmek  gerekir.   cünkü   sorun  insanligin  ortak  sorunudur.  

NOT:  madem   konuya  bu  kadar   hakimsiniz    O'  zaman   dünyanin  en  gelismis  ülkelerinden   olarak  kabul  edilen  Almanya  bu  konuda   ne  durumdadir.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 25.03.18, 14:20 @zamir Nr.: 80 Antworten

İnsanlar ölü ....
iyide  ülkenin  en  önemli,  daha  dogrusu   batinin  teoloji  kurumu   yani  kiliseler   bu  konuda   cok  acik  sekilde   cocuk  istismari   yapilan  kurum.  üstelik  din,  teoloji   müesesesi   NRW  bölgesinde    gectigimiz   yillarda    farkli    kiliselerde   yüzlerce   kiz/oglan   tecavüze   ugradi   bu  vahim  duruma   halk  tarafindan  bir  tepki  ortaya   konulmadigi   gibi   devlet   tecavüz edilen    cocuklarin   Ailelerine   yüz yetmis  bes  bin  euro   vererek  Aileler  susturuldu.  devletin  en  önemli  kurumu   devleti  olusturan  milletin  cocuguna  tecavüz  edecek   devlette   parayla  milleti  susturacak.  bu  durumu   devlet,  sosyal  yapi,  ahlak   acisindan  kim  nasil  izah  edecek.

NOT: münferit  olaylarla,  sistematik  yapilan  olaylari  ayni  kefeye  koyamayiz.

1: münferit   olay  ferdi  girisimdir.

2 : Sistematik olay  ise  kurumsal  girisimdir.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

İnsanlar ölü ....