89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.02.18, 11:01 @mehriban Nr.: 21 Antworten

İnsanlar ölü ....

İyi niyetin için teşekkür ederim canım, ayni fikirdeyiz, hiç bir çocuk kötülüğü hak etmiyor. Fark ettiysen duyulmasından bile son derece rahatsız insanlar hatta vatan haini ilan ediliyorsun,  ki bu benim umrumda bile değil. Beni üzen bayanların daha çok hassasiyetini beklerken sen ve hemsom dışında hiç bir yorumun olmaması Senin aracılığın ile burdan katılan beylere duyarlılıkları icin teşekkür ederim. 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 12:37 @isabella Nr.: 22 Antworten

İnsanlar ölü ....
ah ah canim senin yüregin o kadar güzelki anlatamam ben sana cok tesekür ederim akli basinda güzel yorum yapan sensin allah hersey o güzel gönlüne göre versin 
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 22:00 @mehriban Nr.: 23 Antworten

İnsanlar ölü ....
Amin canım cümlemizin o senin güzel düşüncen. Kurtbeyi örnek alıyorum ve elimden geldiği kadar olayları paylaşmaya karar verdim bu konuyla ilgili inatsa inat kısas sa kısas
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 22:00 @isabella Nr.: 24 Antworten

İnsanlar ölü ....

İstanbul polisi, yurttan kaçan bazı kızların Kayışdağı’nda boş arazide 24 saat köpeklerle korunan bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit etti. Köpekleri bayıltarak çiftliği basan polis, 4 küçük kızın silah tehdidiyle uğradığı cinsel istismarın görüntülerinin olduğu CD’leri buldu. Son gelen haberlere göre; görüntülerdeki kızların 14-17 yaşındaki A.T., K.Ü., H.K. ve A.U. olduğu anlaşıldı. Kızların 3’ünün yurda geri döndükleri ancak korktukları için konuşmadıkları ortaya çıktı. Çiftlikte kızların silah tehdidiyle uğradığı cinsel istismarın görüntüleri ele geçirilirken, çiftlik sahibinin evinde zorla tutulan 17 yaşındaki genç kız kurtarıldı. Çiftlik sahibi Abuzer S. ve çalışanı Sabur R. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 çocuk babası Abuzer S., ‘çocuk kaçırma ve alıkoymak' suçunun da aralarında olduğu 12 ayrı suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 22:35 @isabella Nr.: 25 Antworten

İnsanlar ölü ....
Merhabalar.en cok insanlardan korkarim
0

Beitrag gepostet am 25.02.18, 22:36 @avsaroglu Nr.: 26 Antworten

İnsanlar ölü ....
Merhaba sizde haklısınız tabi insanın yaptığını başka hiç bir canlı yapmaz
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 13:13 @halayqueen Nr.: 27 Antworten

İnsanlar ölü ....
Teşekkürler hayalqueen
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 26.02.18, 13:14 @isabella Nr.: 28 Antworten

İnsanlar ölü ....

-Tecavüzcülerin yüzde 5'i ortaya çıkarken, yüzde 95'i gizli kalıyor

-Ensest ilişkilerden bin tecavüzcüden sadece biri açığa çıkıyor.

-Adliyelerdeki dört tecavüz vakasından biri çocuklarla ilgili

-İstismarların yüzde 66’sı akraba, komşu gibi tanıdık kişiler tarafından yapılıyor

-İstismarcıların yüzde 9’u çocukla aynı evde yaşıyor

-Ülkemizde 181 binin üzerinde çocuk gelin var. Dini nikahlar nedeniyle gerçek sayı bunun çok üzerinde…

-Ülkemizde son 10 yılda çocuk istismarı vakaları yüzde 700 arttı

-Çocuk istismar vakaları son 10 yılda 300 bini geçti.

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 02:46 @isabella Nr.: 29 Antworten

İnsanlar ölü ....
Merhaba.

" COCUKLAR "
Cocuklara,   dokunan  kirli  eller   kirilsin.
Odun  olsun,  kendi  cehenneminde  yansin.
Cocuk  umuttur,  gelecektir,  ilahi  ask'tir.
Umudu  kirleten, körelten,  zalimdir,  katildir.
Kandan  beslenen  sapik  katiller,  hinzirin  necaseti.
Lut'i   melunlar,   üc  maymunu  oynayan  sapiklar.
Allah'la  aldatan,   zalim,  soytari,   müsrikler.
Ruhu  kirlenmisler,  masumiyetin  cigligi  size  zulüm  olsun.  

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 27.02.18, 23:00 @isabella Nr.: 30 Antworten

İnsanlar ölü ....
Selamlar İsabella,duyarlılığından ötürü teşekkür ederim.Sizin gibi insanların çoğalması temennisiyle.
İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum,oysa empati duygumun gelişmiş olduğunu sanırdım.Çocukların,hayvanların,kadınların,doğanın, kısaca fiziksel olarak veyahutta hem fiziksel hemde düşünsel olarak kendilerinden güçlü varlıkların(?) taciz,tecavüz ve katlinin bir ideoloji,siyasi tanımlama çerçevesi içinde ele alınmasını hiç anlayamıyorum.Bir şey ya doğrudur ya yanlıştır.Aynı konu hakkında iki haklı taraf olabilir mi?.Ortadaki konu insanın bulunduğu siyasal konuma göre mi doğrulanabilir yada yanlışlanabilir?
Taciz
Tecavüz
Öldürme
Talan....vb. bunları kim aklayabilir bunun için haklı sebep yaratabilir?
Not;Videoyu siteden izleyemedim,konuyu okuyunca YouTube'den izledim (Gazapizm) umarım doğrudur.
-----
En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir?
0

Beitrag gepostet am 28.02.18, 10:52 @isabella Nr.: 31 Antworten

İnsanlar ölü ....
Katiliyorum...bir ulkede kadina cocuga yasam hakki yoksa o ilkede insan halklarından bahsedilemez...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 13:42 @eses43 Nr.: 32 Antworten

İnsanlar ölü ....

Duyarlılığın için teşekkür ederim çocuklar gelececektir onları pis oyunlara, siyasi amaçlara, şiddette, tacize, istismara ve de tüm çirkinliklere sürükleyip alet edilemez ve kullanılamaz. 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 13:47 @zamir Nr.: 33 Antworten

İnsanlar ölü ....

Merhaba zamir, katılıyorum sadece ceza beklemek olmaz tabiki ama yinede olsun ki ibret olabilsin çünkü çok gördük siddet ve taciz olaylarında nasıl olursa bana birşey olmaz mantığını. Çocuklara illaki öğretmemiz gereken şeylerden biri dir mahremiyet. Bu nedenle erken yaşlardan itibaren çocukların bedenlerini tanımalarıma fırsat verilmeli ve el, ayak, ağız, burun nasıl öğretiliyorsa mahrem bölgeleri de tanıtılmalı ve öğretilmelidir. Ancak kendi bedenini tanıyan bir çocuk kendisine yönelik kötü niyetli davranışları anlayabilir. En erken dönemde çocuğa, yabancı birisi mahrem bölgelerine dokunduğunda “hayır” demesi öğretilmelidir öyle düşünüyorum. Bir çok kişiye yanlış gelebilir ama utanılacak birşey değil aksine anne ve babalar çoçuğuna kendini koruma mekanizması ne kadar erken aşılanırsa bu tür konularda o kadar faydalı olur ve normal karşılanır 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 13:49 @su_hayat Nr.: 34 Antworten

İnsanlar ölü ....

Merhaba su hayat, asıl ben katkınızdan dolayı güzel, doğru yorumunuz icin ve benim anlatmak istediğimi anladığınız için teşekkür ederim. Hiç bir şekilde bu suçlar aklanmaz, mesele taraf tutma olayı değil masumiyetin bu denle değişik Emel’ler ile harcanmasıdır. Son zamanlarda maalesef sıkça duyar olduk kötü haberleri, artık gereksiz kavgaları, taraf tutmayı bırakıp geleceğimiz için birlik olup yumruk olma vaktidir 

Not: Gazapizm di klipteki doğru seçmemin nedeni ise belli ama anlayana 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 03.03.18, 13:50 @yarensiz Nr.: 35 Antworten

İnsanlar ölü ....
İnsan hakkı diye bir kavram kaldı mi ki dünyada her gün binlerce kişi  hakkını aramak icin sokaklara atıyor kendini
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.03.18, 21:59 @zamir Nr.: 36 Antworten

İnsanlar ölü ....

Bilgin icin teşekkürler zamir benden önce de davranabilirsin yayınlama konusunda buna sevinirim. Bilgi vermek ve edinmek kadar güzel şey var mı. Haklısın toplumsal bir sorun olarak görüyorum bende, bizim şu an Bayern ve Baden-Württemberg eyaletlerinde okullarda hayır projesi işleniyor kısacası kızlara hayır demeyi ve savunması gerekenler hakkında bilgi verilip öğretiliyor daha test asamasinda gerçi bakalım ne kadar yayılacak 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 04.03.18, 22:09 @zifir Nr.: 37 Antworten

İnsanlar ölü ....

Şeriattır öylemi ? Peki tecavüz ve istismarın yerini biliyor musunuz şeriatta ? Yanlışsam düzeltin lütfen, benim bildiğim ta-zir vardır,  bu durumda tecavüz edenin evli veya bekar olmasına göre cezanın şekli ve oranı değişir. Bekar ise 100 sopa, evli ise Taşlanarak öldürülme cezası. Ancak bu cezanın verilmesi için ya dört kişinin gördük diye şahidlik etmesi ya da istismar da bulunan kişi dört defa ayrı ayrı zina ettiğini , kendisine ceza verilmesini itiraf etmesi gerekir. Bu mudur yanı? Kusura bakmayın da ya ne dediğinizi bilmiyorsunuz ya da erkek hegemonyası hayalindesiniz 

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 05.03.18, 08:16 @isabella Nr.: 38 Antworten

İnsanlar ölü ....
Kadinlar yarim akkillidir diyen bir dinne  inanan kadin. gercekten yarim akillidir...
0

Beitrag gepostet am 05.03.18, 13:53 @zifir Nr.: 39 Antworten

İnsanlar ölü ....

Açıklamanız icin teşekkürler ama konumuzda kalalım lütfen konumuz benim hangi dine mensup olduğum değil yada şeriata bakış açım değil, bunu tartışmak isterseniz kendiniz bir konu açarsınız, dar görüşlü değilim hele Avrupa savunucusu  hiç değil bunu nerden çıkarttınız? İstismar ve tecavüz dünya genelinde bir sorun ve cezalar her ülkede farklıdır bu insanlık suçunu dine bağlamak yanlış olur diye düşünüyorum ki Türkiye de bu suçların git gide arttığı bariz belli olduğu  icin ve de yayın yasağı çok getirildiği icin ya da ört bas edildiği icin tartışıyorsak orda da ya hiç ceza almayanlar var, ya da bir kaç yılda çıkan var ya da madur olanlar cezalandırıldığı icin dir,  bu ne kadar doğru ? Bence yetersiz. Türk ceza kanunun Avrupadan alındığını biliyorum ama bir çok kez de yeni düzenlemeler yapıldığını da neden istismar ve tecavüz için yeni bir kanun çıkartılmasın bağlımıyız başka ülkelere hayır ! Ayrıca  Bunu ben ister Avrupa, ister Amerika, ister Asya, ister Afrika, ister müslüman  bir ülkenin forumunda tartışırım buna hür irademle ben karar veririm katılıp katılmamak da sizin en doğal hakkınız  

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 05.03.18, 13:54 @yarensiz Nr.: 40 Antworten

İnsanlar ölü ....
Onları diyenler dini suistimal edenlerdir
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

İnsanlar ölü ....